Rabbim ümidini gerçeğe dönüştürsün inşallah benim 2.aşılamamda 13.30 oldu hayırlısı güzel haberler verelim inşallah1 sa önce aşılamamı oldum. Spermimiz iyi gelmedi ama bir ümit yaptık işte aşılamayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim ümidini gerçeğe dönüştürsün inşallah benim 2.aşılamamda 13.30 oldu hayırlısı güzel haberler verelim inşallah1 sa önce aşılamamı oldum. Spermimiz iyi gelmedi ama bir ümit yaptık işte aşılamayı
Hayırlı olsun olumlu düşünelim biz .Rabbim kucağını doldursun inşallahBen de bugün asilamami yaptırdımsperm sayısı düşük çıktı ama hareketlilik iyi gibi geldi.. hayırlısı artik. İnşallah olumlu sonuç olur
Bugun 18 mm onu da bugun çatlatöa iğnesi yapmamı söyledi pazartesi aşılama dedi biraz da nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için acılı mı acaba diyorumBenim çatlatma iğnesi yaptığım gün bir 13 bir de 20 mm vardi. Bunu ultrasonla gördükten 2 gün sonra aşılama yapıldı.
Bi tane 18 mm benim çatlatalım dedi bugun iğne verdiBenim son kontrolde 20mm ve 18 mm vardı
Bana tarih verdi 16 nisan diye ben 5 nisanda aşılama oldum 11. Günü oluyoKaçıncı gün test yapın dedi doktor size bana 14gun sonra dedi kasiklarimda var bazen ağrı goguslerimde ağrıyor ama ben hastalancagim zamanda ağrım oluyordu
Benim canım çok tatlıdır ama hiç sorun yaşamadımBugun 18 mm onu da bugun çatlatöa iğnesi yapmamı söyledi pazartesi aşılama dedi biraz da nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için acılı mı acaba diyorum
Ben yaptım 8. Gün çıkmadıAynen beni biraz heycan basti son 3 gün kan testine... Acaba idrar da cikar mi simdi test yapsam![]()
Güzel haberler alırız işallahRabbim ümidini gerçeğe dönüştürsün inşallah benim 2.aşılamamda 13.30 oldu hayırlısı güzel haberler verelim inşallah
Umutsuz olma olumsuz düşünmemeye çalış canım.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Rabbimize bırakıyoruz.Meraba kızlar aşılamanızın kaçıncı günü bugünneler hissediyorsunuz. Benim 8 . Gün oldu. Hiç bişey hissetmediğim için umutsuzluk kaplıyor içimi
![]()
Ben de 5 Nisan’da oldum bana tarih falan vermedi. Ben de adetim geciksin diye bekleyecektim. Bat 20 Nisan. Ben de mi 16sinda yapsamBana tarih verdi 16 nisan diye ben 5 nisanda aşılama oldum 11. Günü oluyo
Smear testi yaptırdın mı hiç canım? Ben aşılamada smear gibi hissettim. Acı, ağrı diyemem. Hafif bir sızı sadece. İçin gıcıklanıyor gibi. Korkma yani hiçBugun 18 mm onu da bugun çatlatöa iğnesi yapmamı söyledi pazartesi aşılama dedi biraz da nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için acılı mı acaba diyorum
Bana kağıt verdi 8 nisan progesteron tahlili 16 nisan beta hcg testi istediler. Benimde bat 19 nisanBen de 5 Nisan’da oldum bana tarih falan vermedi. Ben de adetim geciksin diye bekleyecektim. Bat 20 Nisan. Ben de mi 16sinda yapsam![]()
Hoş buldum canım, aminnn inşallahHoşgeldin aramıza inşallah dualarımız kabul olur![]()
Haklisin yapmiyim simdiden sali gunu hayirli haberleri veririm ins dua edelim birbirimize Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisi olsunAyy inşallah hamilesindirgününü bekle bence çıkmazsa 3 gün önceden strese girme boş yere
Benim daha test yapmama 8 gün var
Test yaparsan haber et bize de
![]()
Güzel haberler alırız işallah
Salı günü hayırlı haberi alıcaz inşallahHaklisin yapmiyim simdiden sali gunu hayirli haberleri veririm ins dua edelim birbirimize Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisi olsun
Herkese merhabalar
Bu ay aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bu süreci birlikte geçirelim mi?
Benim pazar günü aşılamam olacak inşallah ve 5. Aşılamam olacak.sizlerde durumlar nedir ?
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah.
Aşılaman hayırlı olsun canım.Benim sebepsiz infertilite ve daha önce doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.Tüm her şey normal değerlerde olduğu için sanırım aşılamayı zorladılar devlet hastanesi de olunca prosedüre uymak zorunda bırakıyorlar.Artık bu sondu tutmadıysa tüp bebek artık.Tabi 4 aşılama olumsuz olunca bu aşılamadan ümidim yok şu an tüp bebeğe odaklıyım açıkcasıSelam kızlar , inşallah tutar aşılamamız benim de 8 Nisa’n sa oldu 15 gün sonra kan da test yapın dediler . İhtimalim de yüzde onmuş bazen aklıma geliyor canım sıkılıyor üzülüyorumdoktor aslında bu sürecin tüp bebeğe alıştırma evresi olduğunu söyledi . Diyelim ki aşılama olmadı hayırlısını versin rabbim de. İkinci aşılamayı yaptırmak mantıklı mı ki eşimin sperm hareketlilik sayısı az . Tabi ki tüp bebek için de kesin olacak vs diye hiç birimizin garantisi yok bugün biraz modum düşük kusura bakmayın . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ben bu sayfadaki herkesin hamileyim diye yazmasını heyecanla bekliyorumHaklisin yapmiyim simdiden sali gunu hayirli haberleri veririm ins dua edelim birbirimize Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisi olsun