Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar benim 2.aşılamam oldu bugün 13.30 da.Doktorum bana progesteron jel yada hap vermedi sordum vermeyecekmisiniz diye gerek yok dedi anlayamadım gerekli olan hastalarıma veriyorum dedi birde biraz enfeksyon var dedi aşılamamdan sonra 1 iğne vuruldum kalçadan.aranızda progesteron kullanmayan varmı benim gibi .Şuan uzanıyorum biraz sancım var ilk aşılamamda hafif kanamam vardı bugün hiç olmadı .Bugün ve yarın ilişki yasak dedi pazartesi günü yapın diğer günleri size bırakıyorum dedi.

Meraba kızlar aşılamanızın kaçıncı günü bugün😘neler hissediyorsunuz. Benim 8 . Gün oldu. Hiç bişey hissetmediğim için umutsuzluk kaplıyor içimi😏
Umutsuz olma olumsuz düşünmemeye çalış canım.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Rabbimize bırakıyoruz.😘😘

Bugun 18 mm onu da bugun çatlatöa iğnesi yapmamı söyledi pazartesi aşılama dedi biraz da nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için acılı mı acaba diyorum
Smear testi yaptırdın mı hiç canım? Ben aşılamada smear gibi hissettim. Acı, ağrı diyemem. Hafif bir sızı sadece. İçin gıcıklanıyor gibi. Korkma yani hiç ☺️

Selam kızlar , inşallah tutar aşılamamız benim de 8 Nisa’n sa oldu 15 gün sonra kan da test yapın dediler . İhtimalim de yüzde onmuş bazen aklıma geliyor canım sıkılıyor üzülüyorum :( doktor aslında bu sürecin tüp bebeğe alıştırma evresi olduğunu söyledi . Diyelim ki aşılama olmadı hayırlısını versin rabbim de. İkinci aşılamayı yaptırmak mantıklı mı ki eşimin sperm hareketlilik sayısı az . Tabi ki tüp bebek için de kesin olacak vs diye hiç birimizin garantisi yok bugün biraz modum düşük kusura bakmayın . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy inşallah hamilesindir 🤗 gününü bekle bence çıkmazsa 3 gün önceden strese girme boş yere 😊 Benim daha test yapmama 8 gün var 😒 Test yaparsan haber et bize de 😌
Haklisin yapmiyim simdiden sali gunu hayirli haberleri veririm ins dua edelim birbirimize Allah hepimizin gonlune gore versin hayirlisi olsun

Herkese merhabalar
Bu ay aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bu süreci birlikte geçirelim mi?
Benim pazar günü aşılamam olacak inşallah ve 5. Aşılamam olacak.sizlerde durumlar nedir ?
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız inşallah.

Bazı yerlerde 3 aşılamadan ya da 4 aşılamadan sonra direk tüp bebek diyorlar sizin durum farklı mı rabbim yaşadığınız sıkıntıları evlatla müjdelesin

Selam kızlar , inşallah tutar aşılamamız benim de 8 Nisa’n sa oldu 15 gün sonra kan da test yapın dediler . İhtimalim de yüzde onmuş bazen aklıma geliyor canım sıkılıyor üzülüyorum :KK43: doktor aslında bu sürecin tüp bebeğe alıştırma evresi olduğunu söyledi . Diyelim ki aşılama olmadı hayırlısını versin rabbim de. İkinci aşılamayı yaptırmak mantıklı mı ki eşimin sperm hareketlilik sayısı az . Tabi ki tüp bebek için de kesin olacak vs diye hiç birimizin garantisi yok bugün biraz modum düşük kusura bakmayın . Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Aşılaman hayırlı olsun canım.Benim sebepsiz infertilite ve daha önce doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.Tüm her şey normal değerlerde olduğu için sanırım aşılamayı zorladılar devlet hastanesi de olunca prosedüre uymak zorunda bırakıyorlar.Artık bu sondu tutmadıysa tüp bebek artık.Tabi 4 aşılama olumsuz olunca bu aşılamadan ümidim yok şu an tüp bebeğe odaklıyım açıkcası 🤗

Back
X