- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
Dogru soyluyorsun canim hepimize duam rabbim kucaklarimizi doldursun![]()
Aminnn canım bu ay hepimizin ayı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru soyluyorsun canim hepimize duam rabbim kucaklarimizi doldursun![]()
kendim gibi heyecanladım dilerim yarın hayırlı haberler verirsinHeycan yaptim duaniza talibim
Amin canimAminnn canım bu ay hepimizin ayı olsun![]()
Pcosum ben drm çok umutlu konuşuyor ama ben o kdar notrum ki anlatamam...sıfır heyecan...23 nisanda belli olacak bakalım...sizin ne zman yapildi aşılama ?Anladım canım, nasipten öte köy yok. Benim doktorum bahsetmedi riskten, çok da güvenip sevdiğim bir doktor. Bakalım bu ay bana da gülecek mi nasip? Senin neden olmuyor?
İnan canım bizim de olacak bebişlerimizPcosum ben drm çok umutlu konuşuyor ama ben o kdar notrum ki anlatamam...sıfır heyecan...23 nisanda belli olacak bakalım...sizin ne zman yapildi aşılama ?
Hayırlısı olsun. Göğüs ağrısı ne zamandır varSelam kizlar. Doktor yarin kan testi dedi lakin ben dayanamayip bugün yaptirdim. Ragl agrilarim hafif hafif yokluyor gb.. goguslerim hassasiyetlesti. Bir saate kadar sonuc elime ulasir Hayirlisi olsun
Teşekkür ederimmm canım benim inşallah herşey yolunda gider çarşambaYumurtaların güzel büyümüşAşılaman şimdiden hayırlı olsun.
Ayy ne güzelll inşallah hayırlı güzel haberlerini duyarız canımMerhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 5 tane yumurtam var. Çarşamba günü kısmetse aşılamam olacak. Allah’ım bu ay bana ve burada bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin![]()
Bikac gündür. Ragl de olabilirim bilemiyorumHayırlısı olsun. Göğüs ağrısı ne zamandır var
İnşaallah dilerim Rabbim yüzünü güldürsunİnan canım bizim de olacak bebişlerimizbenim aşılama daha olması inşallah çarşamba günü olacak.
devlet hastanesi kalabalık oluyor haliyle aşılama farklı bir birimde yapılıyor çatlatma falan kontrol edilmeden direkt aşılama yapıyorlar..aşılamanın normalde 14. günü adet olması muhtemel benim öyle oldu sabah verdim öğleye sonuç negatif zaten akşama geldi..bugün doktorda 14. gün olmassa bir test yaptır dedi ama 10, günde kanda çıkarmış buyük ihtimal.Bana adetin gecikirse gel dediler, gecikmezse olursan da tedavi için gelirsin dediler. Aşılamanın yapıldığı gün çatlamayı kontrol de etmedi. Ben de karambole gelmiş gibi hissetmedim değil. Doktorum çok düzgün biri ona güveniyorum ama bir yandan da aklımda kaldı bu durum. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla iyi sonucu alırsın.
Benim 3.günüm aşılamanın. 2. Gün çok göğüs ağrısı oldu bugün hassasiyetBikac gündür. Ragl de olabilirim bilemiyorum
Ben ankarada özel bir klinikte yaptırdim hem de baya meşhur bir yer drumu çok seviyorum ama çok kalabalık 40. Saat demişlerdi 41. Saatte oldu ,hiç kontrol filan da yapılmadı...devlet hastanesi kalabalık oluyor haliyle aşılama farklı bir birimde yapılıyor çatlatma falan kontrol edilmeden direkt aşılama yapıyorlar..aşılamanın normalde 14. günü adet olması muhtemel benim öyle oldu sabah verdim öğleye sonuç negatif zaten akşama geldi..bugün doktorda 14. gün olmassa bir test yaptır dedi ama 10, günde kanda çıkarmış buyük ihtimal.
Hersey nasip kısmet ,devlet özel farketmez nasipse koşarak gelirBen ankarada özel bir klinikte yaptırdim hem de baya meşhur bir yer drumu çok seviyorum ama çok kalabalık 40. Saat demişlerdi 41. Saatte oldu ,hiç kontrol filan da yapılmadı...
Hayırlısı olsun her şeyin Rabbim zamanını biliyor.Nazlı bebeklerimiz bizi biraz uğraştıracak ama sonu güzel olacak inşallahBenim tutmadı kızlarbugün leke geldi inşallah sizinki tutar bebisleriniz olur Allah'ım isteyen herkese versin inşallah
Çok heyecanlandım ben de güzel haberlerini bekliyorum inşallah senin için hayırlı bir haber olurSelam kizlar. Doktor yarin kan testi dedi lakin ben dayanamayip bugün yaptirdim. Ragl agrilarim hafif hafif yokluyor gb.. goguslerim hassasiyetlesti. Bir saate kadar sonuc elime ulasir Hayirlisi olsun
Amin canim hepimizin yüzü gülsün saglikli hayirli bebeklerimiz gelsin dünyayaÇok heyecanlandım ben de güzel haberlerini bekliyorum inşallah senin için hayırlı bir haber olur![]()
Benimde bugün 11. günüm canım. Perşembe tahlil yapicam. Hiç bişey hissetmiyorum. Sen nasıl hissedyorsunBenim 11. gün canım (aşılama öğleden önce yapılmıştı o günü 1. gün sayıyorum). Bat'a 5 gün var. Hiçbir belirti yok. Umudum iyice azaldıAma yine de ultra erken gebelik testi aldım
Özellikle internetten aldım ki o gelene kadar beklemek zorunda kalayım diye. Çarşamba 13. gün olacak o gün yapacağım bakalım kısmet. Senin nasıl geçiyor?
Amiiin canımMerhaba kızlar ben de bugün kontrole gittim 5 tane yumurtam var. Çarşamba günü kısmetse aşılamam olacak. Allah’ım bu ay bana ve burada bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin![]()
Hiiiiçbir şey hissetmiyorum. Çok nadir kasığımda batma gibi bir şey oluyor. Ama bence sırf belirti olsun diye ben uyduruyorum onu daBenimde bugün 11. günüm canım. Perşembe tahlil yapicam. Hiç bişey hissetmiyorum. Sen nasıl hissedyorsun![]()