Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamnın 15günü adet oldum hatta ilk günü saymazsak 14.günü reglimden 3gün erken oldum ya ben daha geç olurum diye beklerken yine hüsran:KK43:

Kızlar aşılamnın 15günü adet oldum hatta ilk günü saymazsak 14.günü reglimden 3gün erken oldum ya ben daha geç olurum diye beklerken yine hüsran:KK43:
Üzme kendini canım, biliyorum ne desek de teselli olmaz ama vardır bir hayır. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah🙏🏼

Hayırlısı olsun her şeyin Rabbim zamanını biliyor.Nazlı bebeklerimiz bizi biraz uğraştıracak ama sonu güzel olacak inşallah 🙏
İnşallah canım acaba napmak lazım tutması için ekstra çatlatma iğnesini nereden vurundunz ilk yaptirisimdi tutmadı vitamin falan kullanılarak varmış okumuştum ama devlet hastanesinde bişey söylemiyorlar bana yardımcı olur musunuz bilgisi olana

İnşallah canım acaba napmak lazım tutması için ekstra çatlatma iğnesini nereden vurundunz ilk yaptirisimdi tutmadı vitamin falan kullanılarak varmış okumuştum ama devlet hastanesinde bişey söylemiyorlar bana yardımcı olur musunuz bilgisi olana
Benim doktorum z-fol diye folik asit ve vitamin içeren takviye edici gıda verdi hergun 1 tane onu içiyorum ama faydası var mi bekleyip gorcem

f
benimde ilk yaptirisim özel bir klinikte yaptırdim coraspin, probiyotik kullaniyorum en son folik de verdi ama onu içmiyorum şuanda da progestan kullaniyrm vajinal günde 2 tane benim bugün tam bir hafta oldu yaptıralı ve dün burnum şişti 😢muhtemelen hormonlardan😞

Ben de devlet hastanesinde yaptırdım canım.Herhangi ekstra vitamin vs vermediler sadece pregestron jel verdiler ama folik asit içenler var ben de içiyordum artık içmiyorum iki senedir uğraştığım için.İçe içe bir hal oldum 🤣 Ama araştırmalarıma göre protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş ben bu ay biraz buna dikkat ettim.Çatlatma iğnesini de kendim göbekten yaptım canım.

Mide bulantısı yapmadı, sivilce var açıkçası tek tük ama normalde de arada çıkar yani. Bende normalden farklı olarak gaz var canım.
Ya ben çok zayıfim 42 kiloyum 😕sanırım ilaç beni aşırı etkiliyor gaz da var bazen nefes darlığı da yaşıyorum senin ne zman yapılmıştı canım ?

Ya ben çok zayıfim 42 kiloyum 😕sanırım ilaç beni aşırı etkiliyor gaz da var bazen nefes darlığı da yaşıyorum senin ne zman yapılmıştı canım ?
5 Nisan'da yapıldı aşılamam. 6 Nisan'dan beri progestan kullanıyorum sabah ve akşam. İnşallah bu sıkıntılara değer de anne olursun canım.

5 Nisan'da yapıldı aşılamam. 6 Nisan'dan beri progestan kullanıyorum sabah ve akşam. İnşallah bu sıkıntılara değer de anne olursun canım.
Ay senin çok az kalmış dilerim hayırlı sevinçli haberler verirsin 🙏 ben 9 unda yapıldı 11 inde başladım yani dr öyle söyledi sabah akşam dedi ama ben günde bir tane kullaniyrm

Ay senin çok az kalmış dilerim hayırlı sevinçli haberler verirsin 🙏 ben 9 unda yapıldı 11 inde başladım yani dr öyle söyledi sabah akşam dedi ama ben günde bir tane kullaniyrm
Sag ol arkadaşım inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Kendim için dua ederken hep Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin diyorum.

Back
X