Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı uğurlu olsun 💕🙏🏻 Allahın izni ile olur niye olmasın canım benim zaten hız veya morfoloji de sorunlar olduğunda aşılama ile şansı arttırmaya çalışıyoruz👍🏻💪🏻Sen içini ferah tut dinlen bol bol ❤Dualarım seninle🤲🏻
Cok tesekkur ederim hepinize allah razi olsun soyledikleri zamanda iliski olamayacak cunki askere gidiyor bakalim nasip

selam hanımlar benim test maalesef ki iğnenin etkisinden pozitif göstermiş kan yaptırdım ve gene olumsuz sonucu aldım hayırlısı artık tüp bebeğe geçiş yapıyorum onda inşallah hayırlısıyla olur.

selam hanımlar benim test maalesef ki iğnenin etkisinden pozitif göstermiş kan yaptırdım ve gene olumsuz sonucu aldım hayırlısı artık tüp bebeğe geçiş yapıyorum onda inşallah hayırlısıyla olur.
Hayırlısı olsunnn canımmm çok üzüldüm😢 ama bu yolda devam pes etmek yok 🙏🏻💪🏻Her şey Allahtan ☹️

Cok gecmis olsun canim hayirlisi olsun ☹

Geçmiş olsun canım, inşallah tüp bebekle hemen olur moralini bozma🙏🏼😊

Hayırlısı olsun canım bizi biraz uğraştırıyorlar ama sonu güzel olacak inşallah 🙏

Arkadaşlarım merhaba. Ben bugün resmen regl oldum. Doktor bu ay ara verelim dedi. Konuyu takibe devam sizlerin iyi haberlerini görmek için. Herkese sevgiler...

kızlar merhaba ben 14 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam ve aşılamamın 12.günü beta hcg 4.64 cıktı bugun 16.56 cıktı sizce nasıl?? korkuyorum sanki az değerlerim

Arkadaşlarım merhaba. Ben bugün resmen regl oldum. Doktor bu ay ara verelim dedi. Konuyu takibe devam sizlerin iyi haberlerini görmek için. Herkese sevgiler...
Yaaa 😞 Ben çok umutlanmıştım senin için ama demek ki zamanı gelmemiş henüz senin nazlı bebişinin.Madem ara vereceksiniz bu ay iyice dinlen enerji depola kendine oyalanacak bir şeyler bul.Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏

Yaaa 😞 Ben çok umutlanmıştım senin için ama demek ki zamanı gelmemiş henüz senin nazlı bebişinin.Madem ara vereceksiniz bu ay iyice dinlen enerji depola kendine oyalanacak bir şeyler bul.Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏
Öyle öyle nasipten öteye yol yok. Allah'ım en hayırlı zamanı biliyordur hiç şüphesiz. Çok teşekkür ederim canım eksik olma, dualarında unutma inşallah. :KK200:

kızlar merhaba ben 14 gün önce aşılama yaptırdım ilk aşılamam ve aşılamamın 12.günü beta hcg 4.64 cıktı bugun 16.56 cıktı sizce nasıl?? korkuyorum sanki az değerlerim
Evet değerleri düşük gibi geç döllenme olabilir bunu anlayabilmek için iki gün sonra tekrar test yaptır inşallah bebişin seninledir 🤗

Back
X