Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah karnımız doludur canım🙏🏼yalnız bugün ayağa kalkınca bi ara çok fena bıçak saplammış gibi oldu sağ tarafıma. İnşallah iyi bir belirtidir❤️
İnşallah canım inşallah seninde karnın doludur tek duamız sağlıklı olsun inşallah da vardır ilk başlarda var galiba diyodum şimdi yok mu acaba diyorum karın ağrısı ishal gibi oldum kabız olmam gerekiyodu dedim

İnanın çok üzgünüm. İşyerinden 2 kişi hamile. Aşılama yaptırdığımı biliyor herkez. Onlar adına seviniyorum. Ama her mutlu bebek konuşmasının ardından zorunlu beni teselli etme çabasındalar. Bu beni daha çok üzüyor.sadece burdakiler e dert anlatabiliyorum

Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm. Demin test yaptım gölge gibi bir çizgi belirdi. Eşime gösterdim var hafif diyor.
Gözlerim patladı. Resim çekip koymak istedim ama inanın çıkmıyor inadına. Çünkü çoooooooook belli belirsiz.😳😳😳😳😳
Sizce iğnenin etkisi midir yoksa 14 günde geçmiş midir?
Perşembe regl günüm. Sabah ilk idrarla bir kez daha tekrarlayacağım 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

İnşallah canım inşallah seninde karnın doludur tek duamız sağlıklı olsun inşallah da vardır ilk başlarda var galiba diyodum şimdi yok mu acaba diyorum karın ağrısı ishal gibi oldum kabız olmam gerekiyodu dedim
Bende isteyen herkes için dua ediyorum inşallah sende de vardır moralimizi yüksek tutalım🙏🏼🥰

İnanın çok üzgünüm. İşyerinden 2 kişi hamile. Aşılama yaptırdığımı biliyor herkez. Onlar adına seviniyorum. Ama her mutlu bebek konuşmasının ardından zorunlu beni teselli etme çabasındalar. Bu beni daha çok üzüyor.sadece burdakiler e dert anlatabiliyorum

Canım işte biz tam olarak bu yüzden bırak arkadaşları ailelerimize bile söylemedik. Sana tavsiyem kimseyle olana kadar paylaşma. Herkes destek olma için sorar ama aslında daha çok üzer. Moralini bozma😊

Seni çok iyi anlıyorum canımmm😢2.5 yıldır biz de bebişimizi bekliyoruz senin düştüğün duruma yüzlerce binlerce kez düştüm en yakın arkadaşımdan bile gördüm bebeği doğduğunda refekatçi kaldım günlerce gittim geldim yardıma evine çocuğu kendi çocuğum gibi gördüm ama benden sakındı ben de kendimi çektim çünkü her gün ağlıyordum ve asla bizim durumumuzdan bahsetmedim😢aslında biz yalnızız bu konuda sadece eşlerimiz var inan 🙈ama bu yolda güçlü durmalıyız 💪🏻Rabbim büyük inanmak çok önemli evet biliyorum çok fena çok zor bir durum ama geçecek lütfen kendini hırpalama bir gün bizimde kucaklarımız dolacak inşallah🙏🏻❤️

Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm. Demin test yaptım gölge gibi bir çizgi belirdi. Eşime gösterdim var hafif diyor.
Gözlerim patladı. Resim çekip koymak istedim ama inanın çıkmıyor inadına. Çünkü çoooooooook belli belirsiz.😳😳😳😳😳

Kıııızzzz hemen çabuk çek çek at buraya😯 Allah’ımmm inşallah vardırrr nasıl sevindimmm❤️😄🙏🏼

Artık iğnenin etkisi değildir canım bence🧿🥰Hadi inşallah hamişsindirrrr🙏🏻🙏🏻🙏🏻Foto at sen at ❤️

Oldu mu?

Eklentiler

• 15560349268902848807099103782272.webp
    15560349268902848807099103782272.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 66
Back
X