- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
Evet canım hemen dibinde gibi
Canım sanki ben de gördüm gibi oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hemen dibinde gibi
İnşallah canım benim hayal gibi vallahi. Yine de tam görmeden ümitlenen istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı oluyor.Ay hadi inşallahhhhhSen içini ferah tut canım benim hayırlısı ile tutunmuştur bebişiniz inşallah
![]()
İnşallah Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin versin canımmİnşallah bizde görürüz çift çizgileri canım
Yarın mutlaka yapacağım ilk sabah. Gören gözlerinize sağlık olsun canım benim.Canım sanki ben de gördüm gibi oldu❤ Yarın sabah yüne yap bizd de at❤
Koyu çizginin hemen yanında ben de gördüm hayalet bir çizgiMerhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm. Demin test yaptım gölge gibi bir çizgi belirdi. Eşime gösterdim var hafif diyor.
Gözlerim patladı. Resim çekip koymak istedim ama inanın çıkmıyor inadına. Çünkü çoooooooook belli belirsiz.
Sizce iğnenin etkisi midir yoksa 14 günde geçmiş midir?
Perşembe regl günüm. Sabah ilk idrarla bir kez daha tekrarlayacağım![]()
Burası uğurlu geldi bana sizler uğurlu geldiniz.Koyu çizginin hemen yanında ben de gördüm hayalet bir çizgiinşallah bebişin seninledir
Aramızdan daha çok hamile çıkacak bu ay inşallah
![]()
Amin inşallah canım belirtin oldu mu hiçİnşallah canım benim hayal gibi vallahi. Yine de tam görmeden ümitlenen istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı oluyor.
İnşallah Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin versin canımm![]()
Belirtim sıfır sıfır sıfır inanırmısınAmin inşallah canım belirtin oldu mu hiç
Ben varım arı sokması gibi bisiler de oluyor bazen çok yoğun oluyor batmalar bazen hiç olmuyor bugün benimde 5.gunum iki gündür ananas yiyorum eğer bebek olursa tutunmayı kolaylaştırıyormus ne duysak yapmaya çalışıyoruzKızlar sanki sağ yumurtalığımın oralarda batma gibi bir şeyler oluyor. Bugün 6. günüm. Var mı bunu yaşayan?ShiningLife
Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahHamileyimmm kızlar hamileyimDün evde idarda pozitifi görüp kan testi yaptırdım ve çok şükür bin şükür pozitif
Bende 19unda yaptırdım doktor 15 gün sonra test yap dedi ama ben geçen ay 29 unda adet olmuştum o zamana kadar gelmezse nasıl beklerim bilmemMerhaba benim de 20’sinde aşılamam yapıldı
Kısmetse 2 Mayıs’ta test yapıcam![]()
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledirBen varım arı sokması gibi bisiler de oluyor bazen çok yoğun oluyor batmalar bazen hiç olmuyor bugün benimde 5.gunum iki gündür ananas yiyorum eğer bebek olursa tutunmayı kolaylaştırıyormus ne duysak yapmaya çalışıyoruz
Ananas avakado Allahımmmm gör biziHayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledirValla deney faresi gibiyiz belki tutar diye ne duyuyorsak yapıyorum
ben de avokado yiyorum iyiymiş diye
![]()
Benimde sadece eşim biliyor. İşyerindekilere zorunlu söyledim. İzin alabilmek için. İşallah tez zamanda bizede nasip olurCanım işte biz tam olarak bu yüzden bırak arkadaşları ailelerimize bile söylemedik. Sana tavsiyem kimseyle olana kadar paylaşma. Herkes destek olma için sorar ama aslında daha çok üzer. Moralini bozma![]()
bizi bizden başkası anlamıyor. Kimse burdakiler kadar samimi içten teselli edemiyor. Güzel dileklerin için teşekkürler. Toparlıyorum yavaştan. Rabbim tez zamanda bizede hayırlı evlatlar verirSeni çok iyi anlıyorum canımmm2.5 yıldır biz de bebişimizi bekliyoruz senin düştüğün duruma yüzlerce binlerce kez düştüm en yakın arkadaşımdan bile gördüm bebeği doğduğunda refekatçi kaldım günlerce gittim geldim yardıma evine çocuğu kendi çocuğum gibi gördüm ama benden sakındı ben de kendimi çektim çünkü her gün ağlıyordum ve asla bizim durumumuzdan bahsetmedim
aslında biz yalnızız bu konuda sadece eşlerimiz var inan
ama bu yolda güçlü durmalıyız
Rabbim büyük inanmak çok önemli evet biliyorum çok fena çok zor bir durum ama geçecek lütfen kendini hırpalama bir gün bizimde kucaklarımız dolacak inşallah
❤
Hadi ya bende de midem tuhaf karın ağrısı felanBelirtim sıfır sıfır sıfır inanırmısın.
Ağladım hatta kaç gün olmadı diye. Gerçi hala emin değilim. Çok çok silik iğnenin etkisi diye huzursuzum açıkçası.
Test aldırdım sabah idrarı ile tekrar yapacağım. Yine de ümidimi kesmek istemiyorum Allah büyük.
Hayırlısı olsun cnm. Belirti için erken biraz. Çünkü ilaçlar hamile gibi hissettiriyor. Progesteron, çatlatma iğnesi, yumurta büyütme ilacı. Hepsi etkili.bende çok belirti aradım ama hepsi ilaç etkisiymişİyi geceler kızlar benim pko var eşimde sıkıntı yok bu nedenle aşılama yaptırmıştık ve bugün 5.günüm bitti bel bölgemde ve sağ kasık bölgesinde ağrı ve batma karışık sancı var ilk defa kasık sancısı çekiyorum normalde adet döneminde ve öncesinde hiç mi hiç kasıklarım ağrımazdı acaba belirti olabilir mi diye düşünmüyor değilim kişiden kişiye de çok değişiklik gösteriyor bu belirtiler hamişlerin bazıları belirti yaşamalarına rağmen bazıları hiç belirti yaşamamış
Erken değil mi ah ah Ümit işte, herşeyin hayırlısı allah kucaklarımızı doldursun inşallahHayırlısı olsun cnm. Belirti için erken biraz. Çünkü ilaçlar hamile gibi hissettiriyor. Progesteron, çatlatma iğnesi, yumurta büyütme ilacı. Hepsi etkili.bende çok belirti aradım ama hepsi ilaç etkisiymiş