Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay hadi inşallahhhhh🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Sen içini ferah tut canım benim hayırlısı ile tutunmuştur bebişiniz inşallah🤲🏻
İnşallah canım benim hayal gibi vallahi. Yine de tam görmeden ümitlenen istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı oluyor. 🤗🤗🤗😍😍😍😍🙏🙏🙏
İnşallah bizde görürüz çift çizgileri canım
İnşallah Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin versin canımm😊😊😊

Merhaba kızlar benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm. Demin test yaptım gölge gibi bir çizgi belirdi. Eşime gösterdim var hafif diyor.
Gözlerim patladı. Resim çekip koymak istedim ama inanın çıkmıyor inadına. Çünkü çoooooooook belli belirsiz.😳😳😳😳😳
Sizce iğnenin etkisi midir yoksa 14 günde geçmiş midir?
Perşembe regl günüm. Sabah ilk idrarla bir kez daha tekrarlayacağım 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Koyu çizginin hemen yanında ben de gördüm hayalet bir çizgi 🤗 inşallah bebişin seninledir🙏 Aramızdan daha çok hamile çıkacak bu ay inşallah :halay:

Koyu çizginin hemen yanında ben de gördüm hayalet bir çizgi 🤗 inşallah bebişin seninledir🙏 Aramızdan daha çok hamile çıkacak bu ay inşallah :halay:
Burası uğurlu geldi bana sizler uğurlu geldiniz. 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
İnşallah kırmızı çizgi gün geçtikçe nelirgin olur. Hayal(et) çizgiden gerçeğe dönüşür.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Benimde dualarım sizlerle🙏🙏🙏🙏🙏💃

Amin inşallah canım belirtin oldu mu hiç
Belirtim sıfır sıfır sıfır inanırmısın😳😳😳.
Ağladım hatta kaç gün olmadı diye. Gerçi hala emin değilim. Çok çok silik iğnenin etkisi diye huzursuzum açıkçası.
Test aldırdım sabah idrarı ile tekrar yapacağım. Yine de ümidimi kesmek istemiyorum Allah büyük.

Kızlar sanki sağ yumurtalığımın oralarda batma gibi bir şeyler oluyor. Bugün 6. günüm. Var mı bunu yaşayan? ShiningLife ShiningLife
Ben varım arı sokması gibi bisiler de oluyor bazen çok yoğun oluyor batmalar bazen hiç olmuyor bugün benimde 5.gunum iki gündür ananas yiyorum eğer bebek olursa tutunmayı kolaylaştırıyormus ne duysak yapmaya çalışıyoruz

Ben varım arı sokması gibi bisiler de oluyor bazen çok yoğun oluyor batmalar bazen hiç olmuyor bugün benimde 5.gunum iki gündür ananas yiyorum eğer bebek olursa tutunmayı kolaylaştırıyormus ne duysak yapmaya çalışıyoruz
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin seninledir 🙏🏼 Valla deney faresi gibiyiz belki tutar diye ne duyuyorsak yapıyorum😂 ben de avokado yiyorum iyiymiş diye😂

Canım işte biz tam olarak bu yüzden bırak arkadaşları ailelerimize bile söylemedik. Sana tavsiyem kimseyle olana kadar paylaşma. Herkes destek olma için sorar ama aslında daha çok üzer. Moralini bozma😊
Benimde sadece eşim biliyor. İşyerindekilere zorunlu söyledim. İzin alabilmek için. İşallah tez zamanda bizede nasip olur:anneadayı:
Seni çok iyi anlıyorum canımmm😢2.5 yıldır biz de bebişimizi bekliyoruz senin düştüğün duruma yüzlerce binlerce kez düştüm en yakın arkadaşımdan bile gördüm bebeği doğduğunda refekatçi kaldım günlerce gittim geldim yardıma evine çocuğu kendi çocuğum gibi gördüm ama benden sakındı ben de kendimi çektim çünkü her gün ağlıyordum ve asla bizim durumumuzdan bahsetmedim😢aslında biz yalnızız bu konuda sadece eşlerimiz var inan 🙈ama bu yolda güçlü durmalıyız 💪🏻Rabbim büyük inanmak çok önemli evet biliyorum çok fena çok zor bir durum ama geçecek lütfen kendini hırpalama bir gün bizimde kucaklarımız dolacak inşallah🙏🏻
bizi bizden başkası anlamıyor. Kimse burdakiler kadar samimi içten teselli edemiyor. Güzel dileklerin için teşekkürler. Toparlıyorum yavaştan. Rabbim tez zamanda bizede hayırlı evlatlar verir

Belirtim sıfır sıfır sıfır inanırmısın😳😳😳.
Ağladım hatta kaç gün olmadı diye. Gerçi hala emin değilim. Çok çok silik iğnenin etkisi diye huzursuzum açıkçası.
Test aldırdım sabah idrarı ile tekrar yapacağım. Yine de ümidimi kesmek istemiyorum Allah büyük.
Hadi ya bende de midem tuhaf karın ağrısı felan

Selam kizlar bende asilama surecindeyim gecen ay yutmadi bu ay tekrar basladik bugun 8.ignemi vurdum hauirlisi canlarim artik

İyi geceler kızlar benim pko var eşimde sıkıntı yok bu nedenle aşılama yaptırmıştık ve bugün 5.günüm bitti bel bölgemde ve sağ kasık bölgesinde ağrı ve batma karışık sancı var ilk defa kasık sancısı çekiyorum normalde adet döneminde ve öncesinde hiç mi hiç kasıklarım ağrımazdı acaba belirti olabilir mi diye düşünmüyor değilim kişiden kişiye de çok değişiklik gösteriyor bu belirtiler hamişlerin bazıları belirti yaşamalarına rağmen bazıları hiç belirti yaşamamış

İyi geceler kızlar benim pko var eşimde sıkıntı yok bu nedenle aşılama yaptırmıştık ve bugün 5.günüm bitti bel bölgemde ve sağ kasık bölgesinde ağrı ve batma karışık sancı var ilk defa kasık sancısı çekiyorum normalde adet döneminde ve öncesinde hiç mi hiç kasıklarım ağrımazdı acaba belirti olabilir mi diye düşünmüyor değilim kişiden kişiye de çok değişiklik gösteriyor bu belirtiler hamişlerin bazıları belirti yaşamalarına rağmen bazıları hiç belirti yaşamamış
Hayırlısı olsun cnm. Belirti için erken biraz. Çünkü ilaçlar hamile gibi hissettiriyor. Progesteron, çatlatma iğnesi, yumurta büyütme ilacı. Hepsi etkili.bende çok belirti aradım ama hepsi ilaç etkisiymiş

Hayırlısı olsun cnm. Belirti için erken biraz. Çünkü ilaçlar hamile gibi hissettiriyor. Progesteron, çatlatma iğnesi, yumurta büyütme ilacı. Hepsi etkili.bende çok belirti aradım ama hepsi ilaç etkisiymiş
Erken değil mi ah ah Ümit işte, herşeyin hayırlısı allah kucaklarımızı doldursun inşallah

Back
X