• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Kızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugün😻 sonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek 😻🙏🏼
Çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerlerin güzel güzel artsın inşallah.

Kızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugün😻 sonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek 😻🙏🏼
Inşallah değer yükselir canım hayırlı olsun :anneadayı::dua:

Selamm kızlar... yarın akşam betahcg baktırıcam 10. Günüm.... dua edin bana... yarın kandil 😘 tutmadı diye çok korkuyorum... aşırı derecede gögüs agrım var adet agrılarım gibi... ve dün adet günümdü normalde.... 🙄🙄🙄
belirtilere takılma bence 10. Günde artık belli eder kendini inşallah tutmuştur
değerin çok iyi maşallah darısı başımıza.

Acaba ctesi sabah yerine Cuma akşam mi yaptırsam ben de kan tahlilini 😂
Aklıma girdin tostosi tostosi 😄

Acaba ctesi sabah yerine Cuma akşam mi yaptırsam ben de kan tahlilini 😂
Aklıma girdin tostosi tostosi 😄
Eheheh canım bence 1 günden bişi olmaz dayanamıyorsan 1 gün önceden baktır sanki ne olacak😂 baktın dayanıyorsun beklersin.. ama ben pek dayanamadım iyi ki de dayanamamısım🥰 ne güzel erken öğrenmiş oldum..

Selam kızlar... çok sevindim sonucı poztifi olan arkadaşa... benimde 9.günüm bugun dayanamadım gittim kan verdim... ve kocaman Negatifff.... 0.1 çıktı 😪 Rabbim sizlerinkini tamamına erdirsin inşallah

Selam kızlar... çok sevindim sonucı poztifi olan arkadaşa... benimde 9.günüm bugun dayanamadım gittim kan verdim... ve kocaman Negatifff.... 0.1 çıktı 😪 Rabbim sizlerinkini tamamına erdirsin inşallah
Canım üzme kendini lütfen..İnşallah bidahaki sefere güzel sonuclar alırsın hatta inşallah belki kendiliğinden gebe kalırsın..🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ama 5. Gün transferi miydi? 3. Günse belki daha kana gecmemiş de olabilir.

Eheheh canım bence 1 günden bişi olmaz dayanamıyorsan 1 gün önceden baktır sanki ne olacak😂 baktın dayanıyorsun beklersin.. ama ben pek dayanamadım iyi ki de dayanamamısım🥰 ne güzel erken öğrenmiş oldum..
2242631

An itibariyle ben. 🙈

Eşim ctesi diye diretince Cuma’dan maalesef yaptıramayacağım. Bekleyelim ctesi yaptıralım doktorun dediği gibi kan tahlilini. Bekleyen derviş muradına erermiş. 🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻 İnsallah. 🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻

Eki Görüntüle 2242631

An itibariyle ben. 🙈

Eşim ctesi diye diretince Cuma’dan maalesef yaptıramayacağım. Bekleyelim ctesi yaptıralım doktorun dediği gibi kan tahlilini. Bekleyen derviş muradına erermiş. 🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻 İnsallah. 🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻👶🏻
Ehehhe aslında eşinin söylediği mantıklı olan tabi😂 hayırlısıyla güzel haberleri alalım da bi gün cok da önemli değil☺️

Canım üzme kendini lütfen..İnşallah bidahaki sefere güzel sonuclar alırsın hatta inşallah belki kendiliğinden gebe kalırsın..🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ama 5. Gün transferi miydi? 3. Günse belki daha kana gecmemiş de olabilir.
3. Gün 2 tane transfer edilmişti... cumartesi test günüm 2 günde ne değişir bilmiyorum

Back
X