2019 temmuz ikiz anneleri

Konunu yeni görüyorum canım, kaç kişiyiz acaba Temmuz ikiz anneleri olarak? Gerçi ben hiçbirimizin Temmuz’a kalabileceğini zannetmiyorum kendimi de mayıs sonu Haziran başı diye alıştırıyorum :anneadayı: Allah hepimize son zamanlara kadar kolaylıkla taşımayı ve sağlıklı doğumları nasip etsin

Konunu yeni görüyorum canım, kaç kişiyiz acaba Temmuz ikiz anneleri olarak? Gerçi ben hiçbirimizin Temmuz’a kalabileceğini zannetmiyorum kendimi de mayıs sonu Haziran başı diye alıştırıyorum :anneadayı: Allah hepimize son zamanlara kadar kolaylıkla taşımayı ve sağlıklı doğumları nasip etsin
Amin. Ben muhtemelen temmuzda doğum yaparım bat 1 Ağustos benim. lavitabellamk lavitabellamk , Saye- Saye- , S Shewolf15 var benim bildiğim 5 kişiyiz.

Benim diğer doğumlarda da erken doğum tehlikem vardı onun için çok ileri tarih beklemiyorum hayırlısı olsun diyelim, sen beklersin o zaman temmuzu :)
Allah gönlüne göre versin.

Merhaba canım hayırlı olsun topiğin. Bende Haziran sonunu görsek yeter diyorum :KK66: inşallah hayırla gelsinler
Sağlıkla gelsinler   :bicak::nazar:sağol kuzum.

Ben temmuz dan umutluyum canım inşallah çocuklarımız 36 yi bitirir sağlıkla gelir

Yarın randevum var bebeklerimizi yeniden göreceğiz inş, tahlillerimi yaptırdım enfeksiyon yeniden çıkmış nasıl tedavi edilecek bilmiyorum, tek doz şase antibiyotik vermişlerdi 1 ay önce ama geçirmemiş :(

Hahaha ben de öyle sayılırım yoksa 6 hafta sonra gel diyen doktorum bile var :)
Tek gebeleri bile 4 haftada çağırıyorlar ben anlamadım :anne:

Yarın randevum var bebeklerimizi yeniden göreceğiz inş, tahlillerimi yaptırdım enfeksiyon yeniden çıkmış nasıl tedavi edilecek bilmiyorum, tek doz şase antibiyotik vermişlerdi 1 ay önce ama geçirmemiş :KK43:
Güzel haberlerle gel inşallah. :nazar:

Aynen yani, ben de ona kozdım başka doktor buldum. Bir de bu iyi bir perinatalogdu sözde. O arada bin tane şey olabilir dimi yani:duduk:
Olmaz mı ya. Hiç olmazsa insan hastalanır, bebeklerini görmek istiyor. Zormuş valla ikiz gebelik. Aklım hep ikisinde. Bir şey mi oldu. Sağa yatarım soldaki e yazık derim sola yatarım sağdakini yazık derim. Bi sağ bi sol gece boyunca dönüyorum :deli::deli::deli:

Back
X