- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi Saryamarya
Kızlar ikizlerle ilgili burdan paylaşım yapabiliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Ben muhtemelen temmuzda doğum yaparım bat 1 Ağustos benim.Konunu yeni görüyorum canım, kaç kişiyiz acaba Temmuz ikiz anneleri olarak? Gerçi ben hiçbirimizin Temmuz’a kalabileceğini zannetmiyorum kendimi de mayıs sonu Haziran başı diye alıştırıyorumAllah hepimize son zamanlara kadar kolaylıkla taşımayı ve sağlıklı doğumları nasip etsin
Amin. Ben muhtemelen temmuzda doğum yaparım bat 1 Ağustos benim.lavitabellamk ,
Saye- , S Shewolf15 var benim bildiğim 5 kişiyiz.
Allah gönlüne göre versin.Benim diğer doğumlarda da erken doğum tehlikem vardı onun için çok ileri tarih beklemiyorum hayırlısı olsun diyelim, sen beklersin o zaman temmuzu :)
Sağlıkla gelsinler  Merhaba canım hayırlı olsun topiğin. Bende Haziran sonunu görsek yeter diyoruminşallah hayırla gelsinler
Bana 17 haziran tarihi verildi normal şartlardaAmin. Ben muhtemelen temmuzda doğum yaparım bat 1 Ağustos benim.lavitabellamk ,
Saye- , S Shewolf15 var benim bildiğim 5 kişiyiz.
Sağlıkla gelsin kuzular. Randevun ne zaman.Bana 17 haziran tarihi verildi normal şartlardaLaL
En son geçen cuma gittin cnm şimdi 3 hafta sonra gbi. Şubatın 2. Haftası da detaylı ultrason. Senin?Sağlıkla gelsin kuzular. Randevun ne zaman.
Benimde 21 şubatta ayrıntılı usg. Ancak ben 31 ocakta başka bir doktora gidicem. 2 hastaneye birden gidiyorumEn son geçen cuma gittin cnm şimdi 3 hafta sonra gbi. Şubatın 2. Haftası da detaylı ultrason. Senin?
Hahaha ben de öyle sayılırım yoksa 6 hafta sonra gel diyen doktorum bile var :)Benimde 21 şubatta ayrıntılı usg. Ancak ben 31 ocakta başka bir doktora gidicem. 2 hastaneye birden gidiyorum
Ben temmuz dan umutluyum canım inşallah çocuklarımız 36 yi bitirir sağlıkla gelirKonunu yeni görüyorum canım, kaç kişiyiz acaba Temmuz ikiz anneleri olarak? Gerçi ben hiçbirimizin Temmuz’a kalabileceğini zannetmiyorum kendimi de mayıs sonu Haziran başı diye alıştırıyorumAllah hepimize son zamanlara kadar kolaylıkla taşımayı ve sağlıklı doğumları nasip etsin
İnşallah canım sağlıkla gelsin bütün yavrular,Ben temmuz dan umutluyum canım inşallah çocuklarımız 36 yi bitirir sağlıkla gelir
Tek gebeleri bile 4 haftada çağırıyorlar ben anlamadımHahaha ben de öyle sayılırım yoksa 6 hafta sonra gel diyen doktorum bile var :)
Güzel haberlerle gel inşallah.Yarın randevum var bebeklerimizi yeniden göreceğiz inş, tahlillerimi yaptırdım enfeksiyon yeniden çıkmış nasıl tedavi edilecek bilmiyorum, tek doz şase antibiyotik vermişlerdi 1 ay önce ama geçirmemiş![]()
Aynen yani, ben de ona kozdım başka doktor buldum. Bir de bu iyi bir perinatalogdu sözde. O arada bin tane şey olabilir dimi yaniTek gebeleri bile 4 haftada çağırıyorlar ben anlamadım
Güzel haberlerle gel inşallah.![]()
İdrar enfeksiyonu mu canımYarın randevum var bebeklerimizi yeniden göreceğiz inş, tahlillerimi yaptırdım enfeksiyon yeniden çıkmış nasıl tedavi edilecek bilmiyorum, tek doz şase antibiyotik vermişlerdi 1 ay önce ama geçirmemiş![]()
Olmaz mı ya. Hiç olmazsa insan hastalanır, bebeklerini görmek istiyor. Zormuş valla ikiz gebelik. Aklım hep ikisinde. Bir şey mi oldu. Sağa yatarım soldaki e yazık derim sola yatarım sağdakini yazık derim. Bi sağ bi sol gece boyunca dönüyorumAynen yani, ben de ona kozdım başka doktor buldum. Bir de bu iyi bir perinatalogdu sözde. O arada bin tane şey olabilir dimi yani![]()
İdrar yolu canım daha önce hamileliklerimde hiç yaşamamıştım bu çok fazla bel ağrısı yapıyor bulantı kusma daha çoğaldı sanırım enfeksiyon tetikliyorİdrar enfeksiyonu mu canım
İnşallah canımTek gebeleri bile 4 haftada çağırıyorlar ben anlamadım
Güzel haberlerle gel inşallah.![]()