2019 temmuz tüp bebek anneleri

Biz pek beklemiyorduk bi şaşırdık diyebilirim cnm ve çok zorlanıyorum kanamam oluyor ağrım sızım bulantım bitmiyor zaten, bilmiyorum ya Allah yardımcımız olsun, hep yatıyorum inşallah en kısa zamanda normale döneriz❤️
Bnde seni merak etmstm burdasin demek:) zor olur evet dinlen bolca inss en kisa zmaanda donersn canim. Bulantilar bndede basladi bu hafta ve hic gecmedi

Kızlar iş yapıyormusunuz ben öğrenciyim okula falan gidiyorum gerci ama süpürge açmıyorum iş falan yapmıyorum bebişe bişe olacak diye siz ne yapıyorsunuz temizliği falann

Kızlar iş yapıyormusunuz ben öğrenciyim okula falan gidiyorum gerci ama süpürge açmıyorum iş falan yapmıyorum bebişe bişe olacak diye siz ne yapıyorsunuz temizliği falann
Bn calisiyorm zatn canim oyuzdn evde yorucu bisi yapmiyorm hicbisi zatn kaldrmiyorm. Esim veya annem supuruyo hafif seleri ben yapiyorum. Normalde hizli hareket ederm unutrm die bulasmiyorm hic acikcasi:)

Bn calisiyorm zatn canim oyuzdn evde yorucu bisi yapmiyorm hicbisi zatn kaldrmiyorm. Esim veya annem supuruyo hafif seleri ben yapiyorum. Normalde hizli hareket ederm unutrm die bulasmiyorm hic acikcasi:)
Bende ağır kaldırmıyorum transferden sonra iki üç anca süpürmüşümdür ama kayınvalideyle yaşıyorum annemi çağırmk olmaz ayıp olur o da yapmıyo illa demem lazım kendi evi ama hiç temizlik hevesi yok kadında eşime dedim sen süpür yoksa annemi çağırırım daha kötü olur dedi ben yaparım dedi sagolsun

Bende ağır kaldırmıyorum transferden sonra iki üç anca süpürmüşümdür ama kayınvalideyle yaşıyorum annemi çağırmk olmaz ayıp olur o da yapmıyo illa demem lazım kendi evi ama hiç temizlik hevesi yok kadında eşime dedim sen süpür yoksa annemi çağırırım daha kötü olur dedi ben yaparım dedi sagolsun
Evet canim sende oyle yanls anlayabilirm kendisinin dusnmesi lazm aslinda:) sagolsn bare destek lazim bu donemde kolay degl babalikta:)

Merhaba kızlar,
Benim mide bulantılarım fena sizlerin nasıl acaba?? Nasıl çözümler buldunuz?
Selam canim bnde oleyim ya hic gecmiyo 7/24. Uyandigmda basliyo bayilck gibi oluyorm bazn. Yiyesm gelmiyo bisi ne yesem olmuyo sanki cozemedim vala tamamen gectigi hic olmadi:s cubuk krsker leblebi oneriyolar fenelde. Bnde yiyorm. gecici icimi bastirir gibi oluyo yine icim bayiliyo karisiyo.

Hangi marka iyi ki acaba ben kefir içmedim daha önce meyvelilerle mi başlasam acaba
Aynen
çilekli, orman meyveli kefirler var onlar çok guzel oluyor deniyebilirsin

Sütüde pınar alıyorum genelde canım

Bide seviyosan nar ye bol bol canım hamilelikte öneriyolar bebegin gelişiminde faydası varmış

Aynen
çilekli, orman meyveli kefirler var onlar çok guzel oluyor deniyebilirsin

Sütüde pınar alıyorum genelde canım

Bide seviyosan nar ye bol bol canım hamilelikte öneriyolar bebegin gelişiminde faydası varmış
Severim narı yiyorum da zaten süt ve kefirde alayım içeyim çay çok tüketiyorum normalde azaltmam lazım

Selam canim bnde oleyim ya hic gecmiyo 7/24. Uyandigmda basliyo bayilck gibi oluyorm bazn. Yiyesm gelmiyo bisi ne yesem olmuyo sanki cozemedim vala tamamen gectigi hic olmadi:s cubuk krsker leblebi oneriyolar fenelde. Bnde yiyorm. gecici icimi bastirir gibi oluyo yine icim bayiliyo karisiyo.
Az yemek ve sık sık yemek iyi geliyor. Bide ayva ve yeşil elma iyi geldi bana

Koy sutu alip kaynanip icmek
İyi olmuyomuş
Hamilelere canım

Guzel bi marka hazir süt alabilirsin

Bide bol bol kefir iciyorum canım doktor önermişti
Bu bilgi cok iyi oldu sagol canim ya kefiri merak edihordum:) transferdn sorada icmstm bikackerr bugundr marketten coklu aldim iyi olur die dusunmustm:)

Back
X