- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi Hayalci kIz
-
Merhaba bizde durum ameliyattan sonra bir ay iyi oldu sonra düşüş oldu is hayatına döndüğü için sigara, stres gibi faktörler var olduğu sürece bu durumun devam edeceğini düşünüyorumİyiyim çok şükür canım sen nasılsın sizde durum nasıl
Sıcak ve sigara zaten başlı başına tehdit ...Merhaba eşiniz ne işle meşgul çünkü benim eşimde sıcak makina imalatı yapıyor bundan dolayı morfolojiyi etkilediğini düşünüyorum sigara içiyor ve iş stresi de var bunların sperm kalitesini ve morfolojiyi etkilediğini düşünüyorum biz ne ilaç ve iğne kullandiysak faydası olmadı
Ben tüp bebeğe artık sıcak bakıyorumMerhaba bizde durum ameliyattan sonra bir ay iyi oldu sonra düşüş oldu is hayatına döndüğü için sigara, stres gibi faktörler var olduğu sürece bu durumun devam edeceğini düşünüyorum
Evet bende bıraktım dese bile günde en az üç kere içiyordur. Bende yeter artık deyip tüp bebek yapalım diye kızdım ama sonra baktık aradık bir is arkadaşının çocuğu tüp bebekle oldu bizde dedik oraya bir fiyat soralım 15 Bin civarı dediler baktık şuanda maddiyat olarak uygun değiliz bende doğal yollara döndüm aktarma gidip sordum bana dediki arı sütü keçiboynuzunu özü ve caksir suyu kullanın üçünü bir anda kullanırsan etkisini görürsün dediler bende aktardan şimdilik caksir suyu aldım 35₺falandi birde keçiboynuzu almıştım bir hafta önceden onlar sert olduğu için saracoglunun dediği gibi kaynatıp içirdim bir kaç gündur öyle yapıyorum caksir suyunu da çay bardağınin 4 te üçüne su koyup diğer az bisey caksir suyu ekliyorum onu da akşam yatarken veriyorum zorla iciriyorum sağlıklıda beslenmiyor o yüzden kolayı yasakladım onun yerine havuç suyu ve nar suyunu oneriyorlar sıkıp suyunu icirecegim buradaki forumda söylemişlerdi bakalım zaman ne gösterecekBen tüp bebeğe artık sıcak bakıyorum
Bilgisayar basinda calisiyor ofisde yani genelde oturarak.Merhaba eşiniz ne işle meşgul çünkü benim eşimde sıcak makina imalatı yapıyor bundan dolayı morfolojiyi etkilediğini düşünüyorum sigara içiyor ve iş stresi de var bunların sperm kalitesini ve morfolojiyi etkilediğini düşünüyorum biz ne ilaç ve iğne kullandiysak faydası olmadı
Birde cuma günü moralimi çok bozan bir şey oldu arkadaşım 9 aylık evli benimde adetim geçti fln dedi hesapladım ve dedimki bence sen hamilesin yoksa bu zamana kadar çoktan gelir dedim akşama test alıp yaptı hamile olduğunu öğrendi beklemiyordum dedi şaşırdı bende onun adına sevindim amaBen tüp bebeğe artık sıcak bakıyorum
Benim eşim 30 Kasım 2018 tarihinde oldu. Neredeyse 7 ay bittiBir onerim olacak arkadaslar takip acisindan iyi olabilir, daha once forumda yapilmisti 2019 yilinda ameliyat olanlar ve ameliyat sonrasi hamile olanlar tarihlerini paylasalim derim ve ben baslatiyim herkes kendi tarihlerini eklesin. Yzzy ameliyat tarihi 04.07.2019 -
HsbaMerhaba benimde eşim 4 ay önce ameliyat olmuştu 3. Derece idi. Ameliyat sonrası sonuçları yeni aldık baya ilerleme var iyi yöndeHerkese tavsiyem mikrocerrahi yöntemi ile çok iyi bir doktora ameliyat olmaları..
Benim eşimde 27.06.2019 ameliyat oldu. Aramızda 1 hafta var.Bir onerim olacak arkadaslar takip acisindan iyi olabilir, daha once forumda yapilmisti 2019 yilinda ameliyat olanlar ve ameliyat sonrasi hamile olanlar tarihlerini paylasalim derim ve ben baslatiyim herkes kendi tarihlerini eklesin. Yzzy ameliyat tarihi 04.07.2019 -
Yeni test ağustos sonu yapılacak bakalım beklemedeyizMerhaba yeni bir test yaptirdiniz mi acaba, gelisme varmidir.
Hsba
Merhaba benim eşime de varikosel dendi nerde ameliyat oldunuz ameliyat sonrası değerleriniz ne kadar sürede artmaya başladı paylaşır mısınzSayı çok iyi artmış morfoloji de yükselmiş şükür
Canım biz Elazığ medicalde olduk ameliyattan 3 ay sonraki kontrolde yükselmiştiMerhaba benim eşime de varikosel dendi nerde ameliyat oldunuz ameliyat sonrası değerleriniz ne kadar sürede artmaya başladı paylaşır mısınz
İnsallah birbirimize hayirli haberler veririzBenim eşimde 27.06.2019 ameliyat oldu. Aramızda 1 hafta var.
İnşallah hayırlısıylaİnsallah birbirimize hayirli haberler veririz☺
amin inşallahİnşallah hayırlısıyla
ben hiç çektirmedimPeki kızlar hsg falan çektirdiniz mi ben çektirmedim ama çektirmeyi düşünüyorum
inş. canım hamiş olursun :)eşim 2017 de ameliyat oldu. ameliyat öncesi değerleri çok çok kötü değildi. fakat 3.evreydi 2doktor doktor ameliyat önermişti. 1 doktor gerek yok demişti. ameliyat sonrası 2 yıldır ara ara test yaptırıyor değerleri daha iyiye gitti hep. bu yıl bebek düşünüyoruz nasipse. doktor sonuçlara göre her şey normal diyor. hayırlısı bakalım :)
amin inşallah,isteyen herkese nasip olsun :)inş. canım hamiş olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?