Erkek İnfertilitesi 2019 varikosel ameliyati olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah acil sifalar versin. Bizde de birinci derece çıktı. Doktor ameliyata gerek yok dedi. Spermde yavaşlık var.

Bilmiyorum bizde de ölü sperm sorunu var di onun icin oldu eşim hergun keci boynuzu özü ari sütü içiyor bizde bakalim artik suskun ceylan sizde bebek varmi

Eşim varikosel ameliyati oldu 2019nda olan sonuc alanlar varmi
Merhaba benimde eşim 4 ay önce ameliyat olmuştu 3. Derece idi. Ameliyat sonrası sonuçları yeni aldık baya ilerleme var iyi yönde🙏🏻 Herkese tavsiyem mikrocerrahi yöntemi ile çok iyi bir doktora ameliyat olmaları..

Bizde mikrocerrahiyle olduk eşim çok memnun kaldı insallah sonuc güzel olursa burdan paylaşacağım sizlerde paylasin

Benim eşim de martta oldu mikrocerrahi ile Haziran testinde çok iyi bir ilerleme olmuştu çok şükür şuan yine ek gıda kullanıyoruz tabiki

Merhaba benimde eşim 4 ay önce ameliyat olmuştu 3. Derece idi. Ameliyat sonrası sonuçları yeni aldık baya ilerleme var iyi yönde🙏🏻 Herkese tavsiyem mikrocerrahi yöntemi ile çok iyi bir doktora ameliyat olmaları..
Merhaba ameliyat oncesi ve sonrasi sonuclari paylasabilirmisiniz.

Eklentiler

• 3033006F-B4B9-4AB2-949F-BF4A11480D2B.webp
    3033006F-B4B9-4AB2-949F-BF4A11480D2B.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 141
  • B67E60E7-4A40-4AFC-BE1E-9D83972E9A15.webp
    B67E60E7-4A40-4AFC-BE1E-9D83972E9A15.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 143
Sayı çok iyi artmış morfoloji de yükselmiş şükür 🙏
Evet iyi yukselmis insaallah daha iyi olur.Morfolji biraz daha yukselirse dogal yolla hamile kalmaniz mumkun gozukuyor.Bizde de morfoliji sorunu vardi 7-8 tane test yaptik son bir iki sene icinde ama hic degismedi hep 1 cikti morfoliyi.Sayi ve hareket genelde normaldi arada inip ciksada fena degildi.

Evet iyi yukselmis insaallah daha iyi olur.Morfolji biraz daha yukselirse dogal yolla hamile kalmaniz mumkun gozukuyor.Bizde de morfoliji sorunu vardi 7-8 tane test yaptik son bir iki sene icinde ama hic degismedi hep 1 cikti morfoliyi.Sayi ve hareket genelde normaldi arada inip ciksada fena degildi.
Peki siz tüp bebek mi denediniz doktor bize doğal yolları bekleyin şansınız yüksek dedi biz şuan beklemedeyiz ama tüp bebek yada aşılamaya geçmeyi istiyorum artık yıprandım sanki

Peki siz tüp bebek mi denediniz doktor bize doğal yolları bekleyin şansınız yüksek dedi biz şuan beklemedeyiz ama tüp bebek yada aşılamaya geçmeyi istiyorum artık yıprandım sanki
2 yıl once bir aşılama denedik onun disinda birsey yapmadik.Dogal yolla olmasi hepimiz icin temennim hayirlisiyla.

2 yıl once bir aşılama denedik onun disinda birsey yapmadik.Dogal yolla olmasi hepimiz icin temennim hayirlisiyla.
Merhaba eşiniz ne işle meşgul çünkü benim eşimde sıcak makina imalatı yapıyor bundan dolayı morfolojiyi etkilediğini düşünüyorum sigara içiyor ve iş stresi de var bunların sperm kalitesini ve morfolojiyi etkilediğini düşünüyorum biz ne ilaç ve iğne kullandiysak faydası olmadı

Back
X