Selam arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum tüm masraflar ne kadar tuttu sorununuz neydi anlatır mısınız
[/QUOT benim tüplerim tıkalıydı 2018 Ekim ayında yumurta geliştirme tedavisine başladık Kasımda histeroskopi ameliyatı oldum ocakta dondurulmuş embriyo transferi oldum negatif ile sonuçlandı şubatta ara verip Mart'ta tekrar denedik pozitif sonucu aldım şimdi fiyatlarını yazayım
Yumurta geliştirme histeroskopi ameliyatı ve transfer için 13 bin veya 14bin civarı bir ücret ödedim ilaçların fiyatını tam hatırlamıyorum ama o da yaklaşık 1milyar tutmuştur. Daha sonra tekrar dondurulmuş embriyo transferi için 1000 TL artı ilaçlar 500 TL tuttu.
Bizim dr un muayene ücreti falan da içinde hesapladim şuan tam neye ne kadar verdin hatırlamıyorum doktorun ücreti fazlaydı yalnız bir de bizim toplamda 2 transfer 5-6 ay arası sürdüğü için fiyat biraz fazla çıktı sen bu fiyattan 2-3 milyar düş
Eğer 2020'de tüp bebek yapmayı planlıyorsan fiyatları her sene zamlanıyor bu sene nasıl bir fiyat sunarlar bilmiyorum