sağol cnm bnm bnde şu soğanı denemiştim gerçkfn iyi geliyor ama gece rahat uyku için bnmkinin gündüz baya hırıltılı buenu ee öksürükte var bende bi elimde serum fizyolojik bi elimde burun aspilatörü dolanıyorum ama ne yazıkki düzelttemedim anlık hırlama geçiyor sonra tine aynı
ohh maşallah kuzuma ne kdr büyümüş bizde 26sında 5 aylık olduk

suluk yatak odasında kullanıyorum bnde cnm serumda sürekli elimde aspiratörle temizliyorum ama işte düzelmiyor gibi burnu baya sulu sulu gerçi doktora gidicem şimdi bikez daha bakalım ne dicek buarada okyanus suyu daha iyimi açıyor serumdan bn emin olamadıgım için almamıştım
Ah cnm ben çok iyi anlıyorum seni benmkide hala kusuyor ama sıklıgı azaldı gaviscon infant kullanıyorum bn bir şaseyi 3 ebölüp sabah ögle akşam veriyorum doktora gittim hiçbişey cıkmadı reflüsü var dedi büyük bir ihtimal o yüzden gaviscın verdi doktor haa oda cok büyük etki etmiyor ama eskisine göre çok çok iyi buarada benimkide memede uyurken 1 saat emerdi nerdeyse ee doğal olarak cektikçe süt geldiği için fazlasıyla dolduruyordu mideyi buda kusmaya sebep oluyordu ben eskiden gece 4 kere üst drğiştiğimi biliyorum sabahları 10 kere yeni giydirdiğim hiçbişey üstünde kalmıyordu peki beste kaç ayşık oldu ve doktora götürdünmü hiç çünkü sadece midesinden değil idrar yolları enfeksiyonumdanda kusarmış ben götürdüğümde idrar kültürü kan ve mide ultrasonu hepsini vermişti doktorr