Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bak resim bu yolk kesesi baya net karindan bile gozuktu

Eklentiler

• CA5E8182-7866-41DC-97B0-51B48064C88E.webp
    CA5E8182-7866-41DC-97B0-51B48064C88E.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 41
Ya benim adet belirtilerim oldu canım sivilce kuruluk göğüs agrısı kasık agrısı bir koku hassasiyetim vardı. Tuhaf hissediyordum köyü geliyordu kokular. Adetim 3 gün geçti oyle test yaptm ozaman kadar adet olucam zannediyordum aslında yapmazdımda test yine esma abla ve sena yap yap dedi yaptum dogruymuş allah razı olsun onlardan :)
sendende razi olsun melegim;)

Vala koltuk takimi bende istiorum da bi 4 5 senr daha sabretmem gerek snrm onceligimiz evin borcu rabbim herkesin gonlunr gorr versin cnm hayrlisindan olur ins
vallah bizim saddce su imar barisi icin borcumuz var onuda biriktrdilee esim falan. yaza borc yok ona gecen dedim .su koltuk takimina sinir oluyorum bunu koydeki eve gonderelim biz yenisi allalim en suan bu takim beni boguyor

vallah bizim saddce su imar barisi icin borcumuz var onuda biriktrdilee esim falan. yaza borc yok ona gecen dedim .su koltuk takimina sinir oluyorum bunu koydeki eve gonderelim biz yenisi allalim en suan bu takim beni boguyor
Imkan varsa elbettr drgidtirmek lazim cnm zmnla yipraniyor esyalar ister istemez bi de cocuklar da etkrn tabi kac senelik evliydin bnmde 3 bucuk sne falan oluyir oturm odamdaki koltuga eskidi gibi kumaşı saglam asljnda ama

Back
X