- 9 Kasım 2018

- 14.120

- 41.504

- 548

- Konu Sahibi Kutsal panter
 - #1.201

Amiiinnn canım insallah:)merhabaaa hanımlarr rabbim hepinizn gönlüne göre versin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinnn canım insallah:)merhabaaa hanımlarr rabbim hepinizn gönlüne göre versin inşallah :)
Kiiimmmm :)anam beni goren gordu![]()
sena elif seymos kutsallar hep gordu:)Kiiimmmm :)
Benimkideee ne bu diyo telefon elinden düşmüyo :))Kocam şimdi beni vuracak valla söylenip duruyo![]()
![]()
bizim robigimiz baskaydi simdi yeni topigimiz bu oldu aylardir .kardes baci oldukHamile kalma hayaliyle yatamayanlar klubu galiba :) en aktif topik burası çünkü
AMa bennnnsena elif seymos kutsallar hep gordu:)
Ne güzellll burda insanlar birbirni daha iyi anlıyor bence tanımadan ve hiçbir çıkar olmadan :)bizim robigimiz baskaydi simdi yeni topigimiz bu oldu aylardir .kardes baci olduk![]()
aynen canmm benmm sende gel aramizaNe güzellll burda insanlar birbirni daha iyi anlıyor bence tanımadan ve hiçbir çıkar olmadan :)
tamam kuzu sanada atarim benAMa bennnn![]()
Geldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))aynen canmm benmm sende gel aramiza
hahaha he kız bilse buralarda gezdiğimiBenimkideee ne bu diyo telefon elinden düşmüyo :))
ama abla banada at lütfennntamam kuzu sanada atarim ben![]()
bence sayfanın en güzel topiğiyiz buraya giren bidaha çıkamıyoGeldim bileee hamile kalmaya çalışınca insan bir anda kendini burda buluyorr :))
sen beni gordun saniri. oyle hayrliyorn:)ama abla banada at lütfennn
Bencede öyle valla çoğu konulara baktımda en eğlenceli burası rabbim muhabbetinizi arttırsın :)bence sayfanın en güzel topiğiyiz buraya giren bidaha çıkamıyo![]()
aminBencede öyle valla çoğu konulara baktımda en eğlenceli burası rabbim muhabbetinizi arttırsın :)
amin canım sende kal burda ozaman aramıza hoş geldinBencede öyle valla çoğu konulara baktımda en eğlenceli burası rabbim muhabbetinizi arttırsın :)
can mesajlari yeni goruyom iyiyim sen naslsinKuzular nabıyosunuz nasılsınız bebiş nasılll bakim A Annelerin en yorgunu@Seymaaao sen nasılsın kuzummm