• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özel olmazsa ne kadar süredir beklıyorsun canım
Özel değil tabiki ama daha çok bekleyen arkadaşlardan çekinip söylemiyorum çok fazla. Yani uzun zaman olmadı. Ama 3 yıl düşünmemiş olmanın pişmanlığı var hep üstümde, sandım ki ilk denemede olacak. :( senin peki? İlk çocuk mu?

insallah rabbimle aramizda :) acaba beni siniyor mu diye kendi kendime konusuyorm
Noldu esmam?

Özel değil tabiki ama daha çok bekleyen arkadaşlardan çekinip söylemiyorum çok fazla. Yani uzun zaman olmadı. Ama 3 yıl düşünmemiş olmanın pişmanlığı var hep üstümde, sandım ki ilk denemede olacak. :KK43: senin peki? İlk çocuk mu?

Noldu esmam?
kuzu cinsiyetle ilgili bir istek;)

Özel değil tabiki ama daha çok bekleyen arkadaşlardan çekinip söylemiyorum çok fazla. Yani uzun zaman olmadı. Ama 3 yıl düşünmemiş olmanın pişmanlığı var hep üstümde, sandım ki ilk denemede olacak. :KK43: senin peki? İlk çocuk mu?

Noldu esmam?
Anladım canım böyle olcağını bilseydim baştan korunmazdım pişmanlığı bende 8 aydır istiyorum ama gerçekten 6 yıl 8 yıl bekleyenleri gördükçe burda rabbime şükrediyorum bazende korkuyorum açıkçası acaba mı diye rabbimden hayırlısnı diledim hep olursa olucak zaten olmazsa takdiri ilahı

Anladım canım böyle olcağını bilseydim baştan korunmazdım pişmanlığı bende 8 aydır istiyorum ama gerçekten 6 yıl 8 yıl bekleyenleri gördükçe burda rabbime şükrediyorum bazende korkuyorum açıkçası acaba mı diye rabbimden hayırlısnı diledim hep olursa olucak zaten olmazsa takdiri ilahı
hastaneye gittinmi kuzum ? bu arada ben grubun hastaneye yönlendiricisiyim :D ilk ay tutmazsa haydii hastaneyee :D

Back
X