Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa sonucunuz ne olduuKızlar merhaba! Ben şubatın 19'unda aşılama yaptırdım. Bu ay ya da önceki ay aşılama yaptıranlar sizde durumlar nedir? Aşılaması tutanlar belirtileriyle yazarsa ne güzel olurrr![]()
Sizde aşılama mı yaptırdınız? . Niye kimse bişi yazmıyor bu arada hu huuuuMerhabaa sonucunuz ne olduu![]()
Evet ben bugün yaptırdımmm kaç gün oldu sizinSizde aşılama mı yaptırdınız? . Niye kimse bişi yazmıyor bu arada hu huuuu
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Benim bugün 15. GünümEvet ben bugün yaptırdımmm kaç gün oldu sizin
Amiin ne zamandır istiyorsun ? İnşAlla hastalanmazssın kan verdin mi ?hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Benim bugün 15. Günüm
Bir buçuk yıldır deniyoruz olmuyor. Kan verdim negatif ama adet olamadım dahaAmiin ne zamandır istiyorsun ? İnşAlla hastalanmazssın kan verdin mi ?
Bizde 1.5 yıl olduBir buçuk yıldır deniyoruz olmuyor. Kan verdim negatif ama adet olamadım daha
Hadi hayırlısı bize de yazben de 25 subatta oldum heyecanla bekliyorum
Evet ilk asilamam. Daha once 5 kez yumurta takibi yapildi( femara, klomen, letu) 1,5 yildir sebepsiz olmuyor. Sizin nasilHadi hayırlısı bize de yazilk aşılaman mı
Umarım canım haberdar et kesinlikle dualarım sizinleBizde 1.5 yıl olduumarım iyi haberler alırız
![]()
Bizde de eşim varikosel ameliyatı oldu şuan sayı falan iyi ama niye olmuyor bende anlamadım çok ciddi bir problem görünmüyor canım hayırlısıEvet ilk asilamam. Daha once 5 kez yumurta takibi yapildi( femara, klomen, letu) 1,5 yildir sebepsiz olmuyor. Sizin nasil
Bizde de bi problem yokEvet ilk asilamam. Daha once 5 kez yumurta takibi yapildi( femara, klomen, letu) 1,5 yildir sebepsiz olmuyor. Sizin nasil
Hayirlisi canim insallah bize de nasip olur asilamada yikamadan sonra ne kadar sperm olustuBizde de eşim varikosel ameliyatı oldu şuan sayı falan iyi ama niye olmuyor bende anlamadım çok ciddi bir problem görünmüyor canım hayırlısı![]()
Hiç bilmiyorum yazıyor dosyada ama hangi kısma bakmak gerekiyorHayirlisi canim insallah bize de nasip olur asilamada yikamadan sonra ne kadar sperm olustu
Yıkamadan sonra sonuç böyle nasıl anlıyomusun ?Hayirlisi canim insallah bize de nasip olur asilamada yikamadan sonra ne kadar sperm olustu
Ben pek anlamıyorum canım umarım tecrübeli biri yazar cevabı. Hayırlısı olsunYıkamadan sonra sonuç böyle nasıl anlıyomusun ?
Skntılı olsaydı doktor aşılamazdı heraldeBen pek anlamıyorum canım umarım tecrübeli biri yazar cevabı. Hayırlısı olsun![]()