Banyo Dekorasyonu 2020 Banyo Dekorasyonu Trendleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.859
29.778
60
Banyo dekorasyon fikirleri, banyoların daha şık olmasına katkı sağlıyor. Peki, şık banyonuzda değerlendirebileceğiniz 2020 dekorasyon önerileri neler?

  • Banyolarda da açık raflar ile karşılaşmaya hazır olun.
Banyoda canlı renklerden yararlanmak ya da seramikler ile alanı daha hareketli kılmak bu yıl da devam ediyor. Bunun yanı sıra duvarın alt yarısını seramikle kaplayıp üst yarısını suya dayanıklı boya ile boyayarak da alanda hareketlilik sağlayabilirsiniz.

Banyolarda en dikkat çeken trendlerden biri ise -mutfaklarda da olduğu gibi- açık raflar! Açık raflara konumlandırabileceğiniz havlu, bornoz gibi banyo ihtiyaçlarının yanı sıra bu alanda dekoratif ürünlere de yer verebilirsiniz.

  • Alandan tasarruf ettiren lavabolar ve klozetler hâlâ popüler.
Ayaklı olan yani zemine monte edilen lavabo ve klozetlerin yerine duvara monte edilebilen ürünler bu yıl daha çok ön plana çıkıyor. Özellikle banyo dolabının alt modülünün üzerine konumlandırılabilen lavabolar alanda trend bir görünümün anahtarlarından. Ayrıca banyo ve lavabo bataryalarınızı altın, roze altın gibi renklerden seçip alana farklı bir hava katabilirsiniz. Bu arada seçeceğiniz banyo aksesuarlarının da tamamlayıcı olduğunu unutmamakta fayda var!

2020 Banyo Dekorasyonu

koctas.com.tr
 
X