Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim okadar erken değildi adete bir iki gün kala idi ama böylede olabilir her şeyin hayırlısı olsun adetine kaç gün var

Kız zaten ondan da ayrı tırsıyorum psikolojik diye mi bu ağrılar sancılar var çaktırmıyorum ama hafiften bulantim da var yok ya ben hamileyim kesin hamileyim evrene güzel mesajlar vereyim
Hamileyiiiiiiiiizzzzzzzzz hamiiiiilleeeeyyiiiiimmmmevde bile hamileyim diye gezicem artik

Evet ben bu gece uyuyamam ki sabahta uyanamam daha yatsıyı kılmadım ama cumaya kendimi hazırladım gitcem Rabbim ömür verirse ya nasip sağolasın kuzucum

Gelsinlerde kilo hic problem degil pesinde kostururken veririz kiloları dert ettigin seye bak yavuu
Peşinden kosmakla verilmiyorzsten kilolu olucaksin pesinden kosunca da nefes nefese kalirsinoturup kaliyorsun bi yerde ve onu izliyorsun caresizcenasi ama

Ya bu gebelik akıntısı oluyormuş ya herkes te sarı olması şart mı bende ki renksiz akıntı olmaz mı illa sarı mi olacak
Gebelik akıntısı ne zaman başlıyor ya bende şuan aşırı var ve çok rahatsız oluyorum günlük ped fayda etmiyor ve sarı kokusuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…