Kaçıncı gün başladın canım yunurtlama olduğu zaman kasıklarda hafif ağrı oluyor ve yumurta akı gibi akıntı geliyor dikkatini çektimi böyle bişeyGeç olabileceği gibi erken de yumurtlamış olabilir miyim peki?çünkü öncesini takip edememiştim.
Yok cnm bildgin kalp gibi iste.Segirme gibi mi ?
Insallah adet olursam ki olmam insallah diycem cok duydum oyle hamile kalanlariEvet adetin 7. Günü başlıyormuşsun
Hala söyler ikincisinede tüp bebek yaptırdı hamile kaldı çok farklı hikayeler var yaOoohhhaaaaaaaaaa
Hafi bakalım canım tutar inşallahDoktor olmadığı söyledi 1 6 1 de kimyasal gebelik var
Doktor sorun yok dedi bende ilaçlardan zaten nefretediyorum bitkisel içecekler e yöneldim
Bende çok duymuştum sen faydasını görürsünüz kuzum inşallahInsallah adet olursam ki olmam insallah diycem cok duydum oyle hamile kalanlari
Evet takibe başlamadan iki gün önceKaçıncı gün başladın canım yunurtlama olduğu zaman kasıklarda hafif ağrı oluyor ve yumurta akı gibi akıntı geliyor dikkatini çektimi böyle bişey
Benim sulalemde de var onceden isi pisirip hamile kalanlar bebek aslında zamaninda doguyoe ama dugunden once sey ettikleri icon herkese Erken Dogdu ... diyorlar bi deHala söyler ikincisinede tüp bebek yaptırdı hamile kaldı çok farklı hikayeler var ya
Töğbe yaa yooh isyan etmicemEvet İnan çoğumuz öyle farklı birşeyler duymak için rahat duramıyoruzhe kız hep öyle okuyorum bende çevremizde her türlü örnek var benim halamın gelini prezervtf ile korunmuşlar evlilik öncesi ucu delikmiş azıcık kaçmış ya çok az karı hamile kaldı apar topar düğün yapıldı o geldi aklıma tööövbee Rabbim ne büyük
Belirti de banaaaaBenim de oyle oluyor bazenpit pit atiyor ama cok bi sekilde rahatsiz edici degil
Ben de bi sorun yok ama kac tane doktor gezdim . Bisey cikmadi simdiye kadarBende çok duymuştum sen faydasını görürsünüz kuzum inşallah
Adetin yakın o zaman bende arada segirme hızlı atan kalp.atışları gibi olduğunda adet oluyorumYok cnm bildgin kalp gibi iste.
Atar damarin atasi tuttu
O zaman yumurtlama olmuş olabilir canım ama her ihtimale karşı devam et testlereEvet takibe başlamadan iki gün önce
Gebeyiz diye diye geberiiiceezzBelirti de banaaaa
E ben kafayi takmim de kim taksin simdi.
Az once kardesim dustan cikti sampuan kokusu geldi bi tiksindim. Ben ki ole kokulri sevrim
Allhim yoksaa
GEBEYIIIIIIIMMM
Amin ama neden se bu ay çok umutluyumHafi bakalım canım tutar inşallah
Çok teşekkür ederim, iyi gecelerO zaman yumurtlama olmuş olabilir canım ama her ihtimale karşı devam et testlere
Aşko eşine keçi boynuzu pekmezi yedir bol bolda meyve yesin sabahlarıda bal yesin sonra tamamdır bu işBen de bi sorun yok ama kac tane doktor gezdim . Bisey cikmadi simdiye kadar
Etme kuzum ya 2. Ye olmadı tüp bebek yaptırdılar tuttu bahane olacak işte bişeyler ama ni zamaaaaaaanTöğbe yaa yooh isyan etmicem
Yok kiiz ALLH korusun.Adetin yakın o zaman bende arada segirme hızlı atan kalp.atışları gibi olduğunda adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?