- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aynnnniii kiizzz benimki deEVet ya bende yapamam ama geçiniyorumda kv. Gidince bi sıkıntı yok habire geçmiş anlatıp eltilerimi anlatıp ağlıyo kızordan çıkınca nefret ediyorum ondan bide 60 yaşında ağzı yalan dolu eşime bi gün sordum annen neden yalan konuşuyor diye zavallım bu huyunu görmeni istemezdim Seda diyor
Tamam bakalım ya nasip diyelim o zamanBence oluyor yarin catlar buyuk bi ihtimal degerlendir gunlerini bos gecmesin☺
DemiiiGirmeyin girmeyin hic o toplara
YOk kuzum olmadı dün fena oldum sadece namazı zor kıldım diğer günler şişkinlik oldu sadece ara ara kasıklarımda baskı hissettimAh sormaaaa
Aa evet sana bi soru sormustum o asılama yapıldıktan sonra iki gün sonra adet sancısı gibi sancın oldumu hic senin yavrum
Hhayyddeee viirraaa bismillah rastgeleTamam bakalım ya nasip diyelim o zaman
Anladım canım sagol insallah bizimledirlerYOk kuzum olmadı dün fena oldum sadece namazı zor kıldım diğer günler şişkinlik oldu sadece ara ara kasıklarımda baskı hissettim
Hosgeldin canım hemen bat alalımBende 6.denemeyle sizlerleyim kıssçeler
Yok kuzum tam tersi yumurtaların çatladığına sağlıklı olduğuna işaretKaynanam da adetin agrisi cocuk olmasina engel dedi diye iyice yikildim .
Yook benm düzenli canım ama çocuk istedikten sonra düzensiz oldu bi kaç ay düzenliyor diye okudum ama düzenli içmen lazım ☺Polikistik over için yapmak istiyorum canım çok faydalıymış sende adet düzensizliği varmıydı düzene sokuyomu acaba gerçi benim çok düzensiz değil
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah ☺Bende ovulasyon testi aldım. Takip yapmaya başladım. Benim regl 33-35 gün de bir oluyor. Benim regl 31 temmuz da bitti. Şimdi takipteyim yumurtlamayı bekliyorum
Ama anlatamiyorun bunuYok kuzum tam tersi yumurtaların çatladığına sağlıklı olduğuna işaret
Benimki girmiyor ondan rahat rahat atıyorumValla msjlr silinseydi köküne kadar girerdim bu konuya.
15 ağustos canımTam net batın ne canım listeye alalım senide
Aynnnniii kiizzz benimki debenimki cok merakli aman neyse esim olumasin bunlar melek onlar melek CAAĞNIIIMM KAYNANAM
İnşallah kuzum inşallahAnladım canım sagol insallah bizimledirler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?