- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
YAAA NE GUZEL BEN DE SENII COK ÖPÜYORUMHerkesin Arifesini kutluyorum
@Seker2181 canım cok gecmis olsun
Rabbim yenisini saglıklı versin insallah kuzum
Allahım böylesini uygun görmüs hic üzülme olurmu?
Hepinizi cok öpüyorum
Simdiden iyi bayramlar diliyorum benim güzelmi güzelllll ciceklerimm ❤❤❤❤❤
Yumurlamadan öncesi ve sonrası oldu o günleri değerlendiremedik her şeyin hayırlısı olsun nasibi varsa zaten gelirIkisi koyulasinca yumurtam catlamak uzere oldugunu gosterir . Ertesi gun t siliklesince catlamis oluyor ve 24 saati degerlendirmen gerekiyor . :)
Nasip herseyYumurlamadan öncesi ve sonrası oldu o günleri değerlendiremedik her şeyin hayırlısı olsun nasibi varsa zaten gelir
Inşallah canım düşük yaptım ay yumurtlama gününü kaçırmıştım diye çok üzülmüştüm ama nasip oldumu oluyor inşallah busefer hayırlısı olur senin bat 20 benim 21 hadi hayırlısı inşallahNasip herseybi bakmissin tutmus . Belli de olmaz ki boyle seyler kismetimizse bizi bulur insallah
canım kaç yıllık evlisin ne zamandan biri istiyorsunNasip herseybi bakmissin tutmus . Belli de olmaz ki boyle seyler kismetimizse bizi bulur insallah
Sen yine dusuk yapmissin hani bebek oldugunu biliyorsun. Bende hic yok resmenInşallah canım düşük yaptım ay yumurtlama gününü kaçırmıştım diye çok üzülmüştüm ama nasip oldumu oluyor inşallah busefer hayırlısı olur senin bat 20 benim 21 hadi hayırlısı inşallah
1 yillik evliyim 1 yildir istiyorumcanım kaç yıllık evlisin ne zamandan biri istiyorsun
Cok sevinirim 1 EylülAmin insallah tatlımbat nedir senide listemize alalım
Bende 7 yıllk evliyim 7 yıldır istiyoruz çok şükür 3 yaşında bi kızım var yani ondan öncede sonrada hep istedik1 yillik evliyim 1 yildir istiyorum
Ama canım ben ilk 4 sene bekledim sonra kızım olduSen yine dusuk yapmissin hani bebek oldugunu biliyorsun. Bende hic yok resmen
Sorun neydu sizde Allah bagislasin kızınızıAma canım ben ilk 4 sene bekledim sonra kızım oldu
Bende sürekli regl oldum sanıyorum ağrım bir geliyor bir gidiyorSabah 8 den beri yapiyorum öldüm
Insallah bebektirBende sürekli regl oldum sanıyorum ağrım bir geliyor bir gidiyor
Inşallah yaInsallah bebektir
Anneye bi haller oluyoe hadi hayirlsiInşallah yasürekli wc deyim kamp kurcam oraya oğlan diyor ki anne sana noldu
allah razı olsunSorun neydu sizde Allah bagislasin kızınızı
Sebepsiz miallah razı olsun
Canım valla öyle görünen bir sorun yoktu
Melesef bebisimi
Gecmis olsun cnm olmamasi daha hayirli olur bende tomografi cekildim agir antibiyotik kullandim malesef bu sabah dusuk yaptim doktor soylemisti zaten duser diye
Seninde arifen kutlu olsun. Bende öpüyorumHerkesin Arifesini kutluyorum
@Seker2181 canım cok gecmis olsun
Rabbim yenisini saglıklı versin insallah kuzum
Allahım böylesini uygun görmüs hic üzülme olurmu?
Hepinizi cok öpüyorum
Simdiden iyi bayramlar diliyorum benim güzelmi güzelllll ciceklerimm ❤❤❤❤❤
Can canYAAA NE GUZEL BEN DE SENII COK ÖPÜYORUM🎗🎗 🎗
IYI BAYRAMLAR BÖCEEGGIGIIIIMMMM🎗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?