Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aayy gelmiycrk o cizgi hic sandimdi :KK71:

Benim bugun 16. Gunumdeyim dedim gelmiycek kesin ya da ay sonunda gelicek pik 😂

Asiri hazirlikliyim 😂:KK71:2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi onemli yani 4 gun cok önemliymiş. Bana doktor oyle demisti aylar once
Bu gün 2 gün öncesi olabilir değerlendirrrr :)))) enerjine bayılıyorum ya:)

Aayy gelmiycrk o cizgi hic sandimdi :KK71:

Benim bugun 16. Gunumdeyim dedim gelmiycek kesin ya da ay sonunda gelicek pik 😂

Asiri hazirlikliyim 😂:KK71:2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi onemli yani 4 gun cok önemliymiş. Bana doktor oyle demisti aylar once
Valla ben pata kutee bi hafta boyunca yaptim baktim hafif koyuluk var hopp yatagaa baktim iyice koyuu yine hopp yatagaaa catladi 3-4 gun daha yataga canim cikmisti 😂😂

Çok ilginç ya tam sıfır da değil
Birşey soracağım değerin sıfır olmamasi ne anlam ifade ediyor. Çünkü benimde ağustos ayinda gecikme yasamadimdi ama tam dongu ortasi adet hesabimdan bir hafta öncesi gibi lekelenme yasamistim o ayda soğan kürü yapmistim temmuz sonunda başlamıştım ve agustos 10 da bitmisti sonrasi iste lekelenme oldu 3 gun falan 1 hafta sonrasida kan tahlil yaptirmistim 2.00 cikmisti tabi deger hamilelik degeri olmayinca önemsememiştim. Deger olunca döllenme gibi bir durum söz konusu mu oluyor? Arkadasima da sormustum oda tedavi gördüğü surecte hic degerli sayi gormemis sadece sifirli görüyormuş bu degerler ne ile alakali uzun oldu hakkınızı helal edin ❤

Birşey soracağım değerin sıfır olmamasi ne anlam ifade ediyor. Çünkü benimde ağustos ayinda gecikme yasamadimdi ama tam dongu ortasi adet hesabimdan bir hafta öncesi gibi lekelenme yasamistim o ayda soğan kürü yapmistim temmuz sonunda başlamıştım ve agustos 10 da bitmisti sonrasi iste lekelenme oldu 3 gun falan 1 hafta sonrasida kan tahlil yaptirmistim 2.00 cikmisti tabi deger hamilelik degeri olmayinca önemsememiştim. Deger olunca döllenme gibi bir durum söz konusu mu oluyor? Arkadasima da sormustum oda tedavi gördüğü surecte hic degerli sayi gormemis sadece sifirli görüyormuş bu degerler ne ile alakali uzun oldu hakkınızı helal edin ❤
Bende 1 kere 1.6 gormustum ama hastanenin verdigi deger diye dusunuyorum 5in alti negatif sayiliyo diye bazi hastaneler 0 yaziyo bence

Valla biz ovulasyon takip ederken esim benden daha istekliydi ben bikmistim artik bu cocuk olsun nolur halim kalmadi hergun hergun diye 😂 zor bacim zorr anne olmanin herseyi zor 😂
Evet gecen ay bende esimle takip yapıyordum oda öyleydi ama olmayınca da niye olmadi deyince suan kendim gözlüyorum mecbur aynen kadin olmak gercekten meşakkatli Allah yardımcımız olsun canım 😍😀

Bende 1 kere 1.6 gormustum ama hastanenin verdigi deger diye dusunuyorum 5in alti negatif sayiliyo diye bazi hastaneler 0 yaziyo bence
Aynen dediğin doğru olabilir canim benim çünkü evlendikten sonra adet döngüm uzadi ve ilk ayinda gelmedi diye kan vermistim ondada 0.100 cikmisti

Kızlar bu kanamalar yasayan varmı ben bugün sabah da doktordayım doktor yat sadece lavabo için kalk dedi böyle ni şey yasayan varmı yada bilen niye oluyor anlamadım doktor kese si ile ilgili dedi

Kızlar bu kanamalar yasayan varmı ben bugün sabah da doktordayım doktor yat sadece lavabo için kalk dedi böyle ni şey yasayan varmı yada bilen niye oluyor anlamadım doktor kese si ile ilgili dedi
Doktor daha önce riskim var dedi de kalkma demedi lavabo için kalk dedi full yat dedi kısaca

Ayni benimki gibi😊
Bu gün 2 gün öncesi olabilir değerlendirrrr :)))) enerjine bayılıyorum ya:)
Cocuk olunca bi de gor enerjimi😂😂😂
Oooo yaklaşıyor yaklaşmakta olannn 😁
Iki gozumun cicegi😂😂😂
Valla ben pata kutee bi hafta boyunca yaptim baktim hafif koyuluk var hopp yatagaa baktim iyice koyuu yine hopp yatagaaa catladi 3-4 gun daha yataga canim cikmisti 😂😂
Ben de oyle yapicam su ana kadar 2 gunde bir oluyordu😂😂😂bugunden sonra ooooooooooooo :KK71: :KK71:

Canim kanama nerdeymis kese ile ilgili miymis? Anlamadim da. Dikkat et canim kalkma 3 ay dinlen insaAllah bugunleri atlatacaksin ve fazla kafani yorma yordukça birseyler cikar rahatla biraz ne seni mutlu ediyorsa onlarla ugras😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X