- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Valla oyle gozukuyoNana kocadan daha degerliyse demekki
Bende bakiyom hatta banlaniyommilletin kafasi guzl kiz . Cok degisik vakalar var bazen ben de bakiom
Wiiii tmm ben susim daha fazla rezil olmimKonuyu komple yanlıs anlamıssın
Susma sen konu bul bana balamWiiii tmm ben susim daha fazla rezil olmim
Tecavuze ugramis bi arkadas daha ilgisini cekti seni birakti nanaKüstürdünüz romeomu gitti
Konu degisik bende baktım zor yaaaaTecavuze ugramis bi arkadas daha ilgisini cekti seni birakti nana
Gormediiimmm nirdaaKonu degisik bende baktım zor yaaaa
Cok zor hemdeKonu degisik bende baktım zor yaaaa
Saka,gibi gercek mi acaba konuTecavuze ugramis bi arkadas daha ilgisini cekti seni birakti nana
Amin canim benim insaAllah güzel günler yakın içini ferah tut yüreğini yorma Duamiz seninle inşaAllahİnşaAllahh canmn içi inşaAllah Rabbim yüzümüze baksnn
İnşaAllahh canmmAmin canim benim insaAllah güzel günler yakın içini ferah tut yüreğini yorma Duamiz seninle inşaAllah❤
Amin insaAllah canim benim ❤İnşaAllahh canmm ❤bir dua bin kapı açar Rabbim birtsnesini bize Hayrlı kılsn
Kızlar merhaba soğan kürü yapıp hamile kalan var mı içinizde
Ay ne güzel hamile kalırsan bende baslayayımsoğan kürü değil ama bal+çörekotu+tarçın karışımını okumuştum forumda canım. Çocuk düşündükten sonra birkaç ay hamile kalamadım fakat bu kürü uyguladığım ay hamile kaldım faydası oldu mu bilemiyorum ama yine de zararı yok tavsiye ederim denemekte fayda var. Şuan 2. Yi düşünüyoruz Allah nasip ederse. Yine başladım tüketmeye.
Ay ne güzel hamile kalırsan bende baslayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?