Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUB INSALLAH BI AN ONCE SAGLIGINA KAVUSUR HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLADA YA DA DAHA COK EVLADA SAHIP OLURLAR ♥🤲🤲 BerraAksa_K BerraAksa_K
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm benmm Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesnn dilerm değer bu cefaya gelr bebeğimm

CİCEKLERİM🎏🎏🎏🎏
YARIN @BerraAksa_K CİCEGİMİZİN AMELİYAT GÜNÜ.
TÜPLERİ BAGLANACAK
İYİLESME SÜRECİ GECTİKTEN SONRA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
AMELİYATTAKİ DURUMA GÖRE TÜPLERİNİN BAGLANMAMA İHTİMALİDE VARMIS.

BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?

Kuzumun dualarımıza ihtiyacı var🧸
Simdiden hepinizden Allah razı olsun🤲
Sen ne yüreği güzel insansın Güzelmm Rabbim senin gönlün güzelliğini herkese nasip etsn 😔😔sen benm herseymsn dua eden herkese Allah bin kere Razı olsun canmmm bnm ❤️

Elbette güzelm elbette Allaha emanet olun hepiniz inşallah bol bol hamişler olr ben iyi olana kadar sizin yüzünüz güler inşallah
Canim hersey yolunda gider insallah saglikla girip saglikla cikarsin Rabbim yardimcin olsun 🙏🏻

Kızlar yumurtlamadan sonra kasık ağrınız devam ediyomu yoksa geçiyomu
Canim benim yumurtlama basladigindan beri sol kasigimdaki agri hic gecmedi ayni sekilde devam ediyor bilmiyorum neden ben de biraz korktum ama kendimi dinlememeye calisiyorum

C life siparisi verdim bugün kargolandı
Bana tarif edin bakalım
Ben balla karıstıracam biraz haberiniz olsun 🤪
günaydın ballarımmmm
nanam iyi yaparsın çünkü macun çok katı
bende yerken az bal koyuyorum kaşığa öyle yiyorum
bu kadar katı olmasına da şaşırdım ama sordum normal demişti
sende eline ulaşınca bi bak bakalım nasıl
şifa olsun inşallah kzummm

günaydın ballarımmmm
nanam iyi yaparsın çünkü macun çok katı
bende yerken az bal koyuyorum kaşığa öyle yiyorum
bu kadar katı olmasına da şaşırdım ama sordum normal demişti
sende eline ulaşınca bi bak bakalım nasıl
şifa olsun inşallah kzummm
Ben de macunu agzima aldigim zaman bir bardak su da hazirliyordum onunla berabrr iciyordum😂

kızlar bi de bana doktor bu sefer gittiğimde hergün ilişkinin şansı arttırdığını değil azalttığını söylemişti
spermler sayı ve hız olarak yarıya düşüyormuş
biz bu ay gün aşırı deneyeceğiz sadece pik günü yapacağız gün aşırıya denk gelmezse
geri kalan gün aşırı
aklınızda olsun kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X