Amin Allah razı olsunSağlıkla kucağınıza alın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsunSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Oyy tütü elbiseli minnoş tokalı bir melek gelecek demek, sağlıcakla gelsinHerkesde günaydın. Hastaneden çıktık hayırlısıyla Kızımız olacakinşallah ya çok güzel bir duygu Rabbim herkese hayırlısıyla bu duyguları yaştasın inşallah
![]()
Geçmiş olsun hamişken hastalık daha da zor geçer inşallahValla kolumu kaldiricak halim yok bugun bogazimda sisti sesim falan travesti gibi cikiyo suan![]()
Çok sevindim canım ne güzel ya sağlıkla büyüsün inşallah bebişHerkesde günaydın. Hastaneden çıktık hayırlısıyla Kızımız olacakinşallah ya çok güzel bir duygu Rabbim herkese hayırlısıyla bu duyguları yaştasın inşallah
![]()
Hayir 2 asilamamda da hic birsey kullanmadim. Adetim gecikmedi erken geldi hatta beklenen tarihten 4 gun once geldiL Loriklorik canimm sen asilamadan sonra progestan kullanmismiydin? Eger kullandiysan adetini geciktirdimi?
Ya ıyyim de bugün bende tuaf bi şey oldu bilmiyorum yani ne acabaCanım nedir son durumun iyi misin?
Akıntı değil daha böyle yapisik bi şey gibi kanli yapisik bi şey gibi yaşayan varmı Hamilelik le alakası yok bi kere daha olmuştu ne acaba bu az az bi şey oluyor analamdimYa ıyyim de bugün bende tuaf bi şey oldu bilmiyorum yani ne acaba
3.kez oldu böyle çok az bi şey kanama değil böyle farklı analatamdim galibaAkıntı değil daha böyle yapisik bi şey gibi kanli yapisik bi şey gibi yaşayan varmı Hamilelik le alakası yok bi kere daha olmuştu ne acaba bu az az bi şey oluyor analamdim![]()
5 ay içinde 3 .kez oldu ard arda degil3.kez oldu böyle çok az bi şey kanama değil böyle farklı analatamdim galiba
çok geçmiş olsun canım çok kötü oluyor vala ilaçta kullanamayincaBurdayim kuzum deli olucam dun gece uyuyamadim bu gece uyurum insallahburnum selale gibi dunden bugune 2 tane tuvalet kagidi bitirdim
tam uykuya daliyorum hapsurukla oksurukle burnumun akmasiyla uyaniyorum
![]()
günaydın canım sağlıkla gelsin insAllah kızın 15 haftalık gözüküyodn hemen belli oldu mu bende çok merak ediyorum bı daha ki kontrolde 13 haftalık olucaz biz acaba beklesem mi bı kaç hafta dahaHerkesde günaydın. Hastaneden çıktık hayırlısıyla Kızımız olacakinşallah ya çok güzel bir duygu Rabbim herkese hayırlısıyla bu duyguları yaştasın inşallah
![]()
Uyusunda büyüsün ninniAy canım aynen erkenden sızıyorum artık duramaz oldum valla ben![]()
Bence regl gününü bekle canımKızlar bat a 3 gun kaldı yarına kan versem mı adet olmazsam![]()
Tamam cnm bekleyim o zamnBence regl gününü bekle canım
Evet, nasıl oldunuz acaba, inşallah sağlıklı haberler verirsiniz
Aşılamada progestan neden kullandırılırki ilk kez duydumL Loriklorik canimm sen asilamadan sonra progestan kullanmismiydin? Eger kullandiysan adetini geciktirdimi?