selam kızlar
macunun bugün 7.günü
sarı akıntım olmaya başladı acaba nedendir ?
MelodiminEsi
canım sen kaçıncu günündesin sende de oluyormu
macunun bugün 7.günü
sarı akıntım olmaya başladı acaba nedendir ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirmis öyle canım.Ben kendimde pek farketmedim amaselam kızlar
macunun bugün 7.günü
sarı akıntım olmaya başladı acaba nedendir ?MelodiminEsi canım sen kaçıncu günündesin sende de oluyormu
B3n de hic farketmedimOlabilirmis öyle canım.Ben kendimde pek farketmedim ama
Aynen Oyle kuzum hayırlısı arkdsım geldı topladım kendimi biraz cnmÖyle canım bazen sabır ve zaman en önemli olan![]()
Aynen canım dağıt kafanııAynen Oyle kuzum hayırlısı arkdsım geldı topladım kendimi biraz cnm
Kuzum sende vajinal zonklama oluyor muydu ya bugun gun icinde cok yaşadımAynen canım dağıt kafanıı![]()
Macun ne canım ben yeni katıldım bilmiyorumselam kızlar
macunun bugün 7.günü
sarı akıntım olmaya başladı acaba nedendir ?MelodiminEsi canım sen kaçıncu günündesin sende de oluyormu
Canım bu hafta oldu bende böyle iğne batar gibi hatta arada yine oluyo ama ilk zamanlar yoktu sanırımKuzum sende vajinal zonklama oluyor muydu ya bugun gun icinde cok yaşadım
Hadi insallahCanım bu hafta oldu bende böyle iğne batar gibi hatta arada yine oluyo ama ilk zamanlar yoktu sanırım
Aynen kuzum yapacak birsey yokAynen canım dağıt kafanıı![]()
Kızlar iyi akşamlar ben bu sabah doktora gittim kızım olacağını öğrendim![]()
Ya cok sevindimmmmm❤❤❤Kızlar iyi akşamlar ben bu sabah doktora gittim kızım olacağını öğrendim![]()
Hayırlısı ile kucağınıza alın prensesiKızlar iyi akşamlar ben bu sabah doktora gittim kızım olacağını öğrendim![]()
Macuna adetle mi başladın canım adetin kaç gün sürüyor. Eğer adetleri başladıysan erken başlamış akıntı. Gün aşırı ilişkiyi bırakma.selam kızlar
macunun bugün 7.günü
ayy bi tütü elbiseli cici tokalı daha geliyor yaşasınKızlar iyi akşamlar ben bu sabah doktora gittim kızım olacağını öğrendim![]()
Eşine sade Türk kahvesi ve bitter çikolataKızlar merhaba ben dün çatlatma iğnesi vuruldum bugün akşam 36. Saat doluyor yani yumurtam catlyck degerlendrcz ama ekstrdan eşine sabah keçiboynuzu pekmezi yedirdim bu tarz ona yada bana neler yapabilirim saçma belki ama işte umut
Çok sevindim canım ne güzel ya maşallahKızlar iyi akşamlar ben bu sabah doktora gittim kızım olacağını öğrendim![]()