Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar aldiklarim iste ustteki beyaz suyla karistirilip sprey seklinde olanmis digeri nohut buyuklugunde sikiyomussun

Eklentiler

• 78FD5C49-71B7-4874-B237-839C20B038C8.webp
    78FD5C49-71B7-4874-B237-839C20B038C8.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 21
Bunlar aldiklarim iste ustteki beyaz suyla karistirilip sprey seklinde olanmis digeri nohut buyuklugunde sikiyomussun

Bizim bi tanıdığın evini de yıllarca böcek basardı, sürekli ilaçlama yaptırırlardı. Altlarında sucu dükkanı vardı çünkü. Bu jeli söyledim onlara, sadece kendi evlerini jelle ilaçladılar. Şimdi bi tane böcek yok. Senin aldığında benim söylediğimin tarzında. Ama bilmiyorum onun etkisi nasıl olur. Dediğim jel kesin çözüm, başka bişeye gerek bile kalmıyo.

D Deryakadir gözünüz aydın hayırlısı ile gelsin prenses👣
Ben de dun öğrendim bebeğimin erkek olduğunu söyledi doktor. maşallah çok güzel bir duygu Rabbimin hediyesi hepimize Allah sağlıklı bebekler versin. Dua ediyorum bebek isteyen bütün kadınlar hayırlı evlada kavuşsun
cok.sevindim canım hayirlisiyla kucağına al inşallah oglusu.bize de cok dua et❤

Dikkat et agzini yuzunu iyice kapat soluma bunları kuzum sen hamilesin bulaşma boylr seylere biz de 5. Katta oturuyoruz ama bizim evde de cikiyor her sene ilaclatiriz cikmaz uzun bir sure

Kizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti 😩
En nefret ettgm ve tiksindgim bocek turlerinden biri 😖 Kuuckken bizim evde de coktu. Yuvalanmislar buyuk ihtimalle. Apartmandaki okuzler de yapmazsa yine gelcekler evine. Bi an once cikarsin insllh.

Canım hemen sana güzel bi önerim var 😁 Her yerde kesin çözüm, ama apartmanca yapmanız gerekli onlardan size tekrar gelmesin diye. Bi jel var resmini atıyorum, ufak ufak deliklere vs sık bırak. Apartman yapmıyosa sen kapı önlerine falan da kullan.

Eki Görüntüle 2567455

Bence de bu en iyi çözüm merdivende kıyı köşe yerlere de koy senin evine giremezler o zaman

Canım bu suya karıştırılan hiç işe yaramıyor jel daha iyi dediğim gibi merdivene kıyı köşe yerlere de koy ben senin gibi kızıma hamileyken çok uğraştım komşumdan geliyordu jel ile kurtuldum

Kızlar iyi akşamlar benim tam kasık ve alt tarafımda inanılmaz bir ağrı var kramp gibi kıvranıyorum resmen yemek bile yiyemedim sizde bunu yaşayan var mı

Kizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti 😩
Allah'ım hayırlısıyla gönlüne göre evine yerleşmeyi nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X