- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar aldiklarim iste ustteki beyaz suyla karistirilip sprey seklinde olanmis digeri nohut buyuklugunde sikiyomussun
cok.sevindim canım hayirlisiyla kucağına al inşallah oglusu.bize de cok dua et❤D Deryakadir gözünüz aydın hayırlısı ile gelsin prenses
Ben de dun öğrendim bebeğimin erkek olduğunu söyledi doktor. maşallah çok güzel bir duygu Rabbimin hediyesi hepimize Allah sağlıklı bebekler versin. Dua ediyorum bebek isteyen bütün kadınlar hayırlı evlada kavuşsun
Dikkat et agzini yuzunu iyice kapat soluma bunları kuzum sen hamilesin bulaşma boylr seylere biz de 5. Katta oturuyoruz ama bizim evde de cikiyor her sene ilaclatiriz cikmaz uzun bir sureBunlar aldiklarim iste ustteki beyaz suyla karistirilip sprey seklinde olanmis digeri nohut buyuklugunde sikiyomussun
En nefret ettgm ve tiksindgim bocek turlerinden biriKizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti![]()
Amin inşallah tatlım Rabbim tez vakitte hayırlısı ile sizlere de yaşatsın herbiriniz duamdasınızcok.sevindim canım hayirlisiyla kucağına al inşallah oglusu.bize de cok dua et❤
Ediyorum canım tüm isteyenlere inşallahCanım dua et nolur amin inşallah
Amin inşallah tatlım Rabbim tez vakitte hayırlısı ile sizlere de yaşatsın herbiriniz duamdasınız![]()
Amin sağolun tatlı annelerEdiyorum canım tüm isteyenlere inşallah![]()
Canım hemen sana güzel bi önerim varHer yerde kesin çözüm, ama apartmanca yapmanız gerekli onlardan size tekrar gelmesin diye. Bi jel var resmini atıyorum, ufak ufak deliklere vs sık bırak. Apartman yapmıyosa sen kapı önlerine falan da kullan.
Eki Görüntüle 2567455
Canım bu suya karıştırılan hiç işe yaramıyor jel daha iyi dediğim gibi merdivene kıyı köşe yerlere de koy ben senin gibi kızıma hamileyken çok uğraştım komşumdan geliyordu jel ile kurtuldumBunlar aldiklarim iste ustteki beyaz suyla karistirilip sprey seklinde olanmis digeri nohut buyuklugunde sikiyomussun
Kızlar iyi akşamlar benim tam kasık ve alt tarafımda inanılmaz bir ağrı var kramp gibi kıvranıyorum resmen yemek bile yiyemedim sizde bunu yaşayan var mı
Regle kaç günün var canım?
Allah'ım hayırlısıyla gönlüne göre evine yerleşmeyi nasip etsinKizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti![]()
27 sinde gelmesi gerekiyor ama regl ağrım bu kadar kıvrandırmıyor normalde
O yine rahat durmamis ki banlamislarKızlar nana da in haberi olan varmı
Hiçbir fikrim yok umarım iyiye işarettirBenimde 27’si, hiç ağrı yok bende. Acaba ayaklarını mı üşüttün?
Ana neden kız nerde atışmışO yine rahat durmamis ki banlamislaralistik biz artk cnm