Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.😐 yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm.🙈 bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Nerdesin cicegim gittinmi rahmin genisliyor diye oluyor galiba o lekelenmeler insallah sorun yoktur canım endise etme😘😘😘

Kizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.😐 yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm.🙈 bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Geçmiş olsun fatma kuşummmmm insallah kotu bisey degildir naptin ne ettin

kuzum hiç korkma biseycik olmaz.dualarimiz seninle❤

Hepinize tsk ederm kizlar. Hem karindan hem de alttan bakti doktor. Kanama icin sorun olmdgini soledi. Devami yok yani. Cok hafif sekilde gelio simdilk. Iliskiden de olabilir dedi 🙈 ara verin biraz dedi.
Bebegimin de bi bobreginin kanallrinda genisleme var dedi biraz. Sonradan da gecebilir ama simdi belirgin skilde grunuo dedi. 😐 ayrintiliya girince baklm ne dicek dr

1577132342302-403546064.webp

Selam kızlar moralim çok bozuk
Sabah uyandım mide bulantısı duramıyorum yerimde eşim acile getirdi hemen hamilelik şüphesi var mı dedi doktor var dedim kan testi yapalım dedi sonuç negatif
Sabahtan beri yatıyorum işe de gitmedim bu ay çok ümitliydim hissediyordum içimde mucize var diye ama olmadı...
Ovulasyon testi nedir kızlar ona mı başlasam pek bi bilgim yok sizden duydum sadece ne yapcam bilmiyorum zaten ailevi sorunlarım var annemlerden yana bi de bu geldi üstüne hiç keyfim tadım tuzum kalmadı

Hepinize tsk ederm kizlar. Hem karindan hem de alttan bakti doktor. Kanama icin sorun olmdgini soledi. Devami yok yani. Cok hafif sekilde gelio simdilk. Iliskiden de olabilir dedi 🙈 ara verin biraz dedi.
Bebegimin de bi bobreginin kanallrinda genisleme var dedi biraz. Sonradan da gecebilir ama simdi belirgin skilde grunuo dedi. 😐 ayrintiliya girince baklm ne dicek dr
Geçmiş olsun canım dikkat edin o zaman ben o yuzden hamileliğim boyunca ilişki istemiyorum korkuyorum 😊 düzelir canım korkma 🙏🙏

Geçmiş olsun canım dikkat edin o zaman ben o yuzden hamileliğim boyunca ilişki istemiyorum korkuyorum 😊 düzelir canım korkma 🙏🙏
Kocanin azck zoruna gitti 😀😀😀 neyse kafam rahat bi sure en azndan. Zaten pek de canm istemiodu 🙈😀😀
Blki de zorladik biz ondan oldu. Yoksa simdiye kdr cekinmedik biz.
Ay ben bu ultrasonlar hiç anlamıyorum nerdenpipisi😭😍😂
Kiz bariz belli orda çükünü yedigim 😀 ortdaki cikintilar iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X