- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
İnsallah cicegim❤Hadi bakalım 2020 ilk gününden uğurlu gelir inş ☺ Nana ana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah cicegim❤Hadi bakalım 2020 ilk gününden uğurlu gelir inş ☺ Nana ana![]()
Nerdesin cicegim gittinmi rahmin genisliyor diye oluyor galiba o lekelenmeler insallah sorun yoktur canım endise etmeKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm.
bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
Geçmiş olsun fatma kuşummmmm insallah kotu bisey degildir naptin ne ettinKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm.
bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
kuzum hiç korkma biseycik olmaz.dualarimiz seninle❤Kizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm.
Ayyy keyfim yerine geldiiiiiiii yyaaaa oo nnneeyyyy yyyaaaaa su na bbaaakkkkk hellleee hellleee
Sürebilir canım benim hep 2gün sürerdi çatlar yarınakızlar yaa dün ovu testi pik olmuştu bugün yine kopkoyu 2 gün sürüyor mu bu koyuluk normalde
Geçmiş olsun canım dikkat edin o zaman ben o yuzden hamileliğim boyunca ilişki istemiyorum korkuyorumHepinize tsk ederm kizlar. Hem karindan hem de alttan bakti doktor. Kanama icin sorun olmdgini soledi. Devami yok yani. Cok hafif sekilde gelio simdilk. Iliskiden de olabilir dediara verin biraz dedi.
Bebegimin de bi bobreginin kanallrinda genisleme var dedi biraz. Sonradan da gecebilir ama simdi belirgin skilde grunuo dedi.ayrintiliya girince baklm ne dicek dr
Ay ben bu ultrasonlar hiç anlamıyorum nerdenpipisi
Evt yaa bnm de gulesim geliodu gorunceAyyy keyfim yerine geldiiiiiiii yyaaaa oo nnneeyyyy yyyaaaaa su na bbaaakkkkk hellleee hellleee![]()
![]()
A öyle mi sağol canımSürebilir canım benim hep 2gün sürerdi çatlar yarına
Vallaha cok tattlliiii ya maassaallhhEvt yaa bnm de gulesim geliodu goruncedr dan cekindim. Kucuk okuzum arkasini donmustu bana. Yuzunu goremedim
totosu cok tatliii
Iki bacak arasinda dikatli bakAy ben bu ultrasonlar hiç anlamıyorum nerdenpipisi![]()
Kocanin azck zoruna gittiGeçmiş olsun canım dikkat edin o zaman ben o yuzden hamileliğim boyunca ilişki istemiyorum korkuyorumdüzelir canım korkma
![]()
Kiz bariz belli orda çükünü yedigimAy ben bu ultrasonlar hiç anlamıyorum nerdenpipisi![]()
Aro yavrm.Vallaha cok tattlliiii ya maassaallhh![]()
InsallaahhhhhhhhAro yavrm.rabbim bu ay sana da nsip etsin insllh