Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ogleden sonrayi beklemene gerek yok kuzum hamissen istedigin saatte yap kirmizi cikiyo 🤭 tecrubeyle sabit varsa fazladan ovu yap bence simdi bi tane 😍
Kuzuu anneme geldim eve dönünce yapiyim o zaman ama daha dün gece yaptım çok fark olurmu sanmıyorum

Kuzuu anneme geldim eve dönünce yapiyim o zaman ama daha dün gece yaptım çok fark olurmu sanmıyorum
Ovulasyonda fark eder kuzucum ben ovulasyonla hamis kalmis biri olarak soyluyorum 5-6 saatte neler degisiyo 😂😂 ogleden sonra 4 gibi testi yapip yumurtlama yok dedim gece tekrarladim yakaladim 😂

Ovulasyonda fark eder kuzucum ben ovulasyonla hamis kalmis biri olarak soyluyorum 5-6 saatte neler degisiyo 😂😂 ogleden sonra 4 gibi testi yapip yumurtlama yok dedim gece tekrarladim yakaladim 😂
Evet yaa sende o tecrübelilerdensin kuzum peki sende adete yakın yapmışmıydın ovu 🤗

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-25-11-19-32-43.webp
    Screenshot_2019-12-25-11-19-32-43.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 19
Zekta Zekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn

BerraAksa_K BerraAksa_K cnm nasilsn bugün kaçta randevun

Beklemekseni Beklemekseni icecreamm icecreamm cnm nasil gidiyor hamilelik

N Nana Ana Memeli Mestan Memeli Mestan Ala ala Ala ala lorik snein ynei nick bı türlü aklıma gelmiyor dedim bidlirimin geldi L Loriklorik nasılsınz ismini hatrlayamdm diğer kızlar 🤗😘
E senin düpedüs belliymiş canın ama bide bişey sorucam bu innovita yani seninkinden olanlarmı acaba daha hassas yoksa laboquik lermi benim sana göre daha silik

Zekta Zekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn

BerraAksa_K BerraAksa_K cnm nasilsn bugün kaçta randevun

Beklemekseni Beklemekseni icecreamm icecreamm cnm nasil gidiyor hamilelik

N Nana Ana Memeli Mestan Memeli Mestan Ala ala Ala ala lorik snein ynei nick bı türlü aklıma gelmiyor dedim bidlirimin geldi L Loriklorik nasılsınz ismini hatrlayamdm diğer kızlar 🤗😘
İyiyiz tatlim sen nasilsin♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X