- 15 Mayıs 2019
- 2.982
- 3.823
- 53
Yaa ufacıcık ümitleniyim o zamanCanım benimde öyle olmuştu 5 gün kala ovu. Koyuydu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ufacıcık ümitleniyim o zamanCanım benimde öyle olmuştu 5 gün kala ovu. Koyuydu![]()
Aynen normalde silik olur ama koyuya yakın çıkmış bugünde yapsana bir taneSenden cevap bekliyodum bende ovulasyondan anlıyosun çünkü![]()
Aynen bugünde yap bi taneYaa ufacıcık ümitleniyim o zaman![]()
Evet yapiyim bakalım öğleden sonra ne çıkıcak :)Aynen normalde silik olur ama koyuya yakın çıkmış bugünde yapsana bir tane![]()
Aynen canımm inşallah daha koyu çıkarEvet yapiyim bakalım öğleden sonra ne çıkıcak :)
İnşallah kuzum yaaAynen canımm inşallah daha koyu çıkar![]()
Ogleden sonrayi beklemene gerek yok kuzum hamissen istedigin saatte yap kirmizi cikiyoİnşallah kuzum yaa![]()
Kuzuu anneme geldim eve dönünce yapiyim o zaman ama daha dün gece yaptım çok fark olurmu sanmıyorumOgleden sonrayi beklemene gerek yok kuzum hamissen istedigin saatte yap kirmizi cikiyotecrubeyle sabit varsa fazladan ovu yap bence simdi bi tane
![]()
Ovulasyonda fark eder kuzucum ben ovulasyonla hamis kalmis biri olarak soyluyorum 5-6 saatte neler degisiyoKuzuu anneme geldim eve dönünce yapiyim o zaman ama daha dün gece yaptım çok fark olurmu sanmıyorum
Evet yaa sende o tecrübelilerdensin kuzum peki sende adete yakın yapmışmıydın ovuOvulasyonda fark eder kuzucum ben ovulasyonla hamis kalmis biri olarak soyluyorum 5-6 saatte neler degisiyoogleden sonra 4 gibi testi yapip yumurtlama yok dedim gece tekrarladim yakaladim
![]()
Adete yakin yapmadim ama bunu duydugumda direk uyguladim dogruluk payi var mi diyeEvet yaa sende o tecrübelilerdensin kuzum peki sende adete yakın yapmışmıydın ovu![]()
Evet bende önceki gebeliğimde adet geçtikten sonra ilk ovu yapmıştım ve cidden eşit renkte çıkmuştı :)Adete yakin yapmadim ama bunu duydugumda direk uyguladim dogruluk payi var mi diyedogru hamileydim ve kirmizi cikti hep
E senin düpedüs belliymiş canın ama bide bişey sorucam bu innovita yani seninkinden olanlarmı acaba daha hassas yoksa laboquik lermi benim sana göre daha silikZekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn
BerraAksa_K cnm nasilsn bugün kaçta randevun
Beklemekseni
icecreamm cnm nasil gidiyor hamilelik
N Nana AnaMemeli Mestan
Ala ala lorik snein ynei nick bı türlü aklıma gelmiyor dedim bidlirimin geldi L Loriklorik nasılsınz ismini hatrlayamdm diğer kızlar
![]()
Evet bende önceki gebeliğimde adet geçtikten sonra ilk ovu yapmıştım ve cidden eşit renkte çıkmuştı :)
Bu testlerden tam anlamıyorum ama seninkide koyu sende yapsana şimdi
İyiyiz tatlim sen nasilsinZekta cnm testini gördüm koyuluk bak bnm ovu böyleydi adetten 2-3 gün Kala bugün de koyuluk ederse bı HCG yapar msn insAllah güzel sonuçlar alirsn
BerraAksa_K cnm nasilsn bugün kaçta randevun
Beklemekseni
icecreamm cnm nasil gidiyor hamilelik
N Nana AnaMemeli Mestan
Ala ala lorik snein ynei nick bı türlü aklıma gelmiyor dedim bidlirimin geldi L Loriklorik nasılsınz ismini hatrlayamdm diğer kızlar
![]()
Bu testlerden tam anlamıyorum ama seninkide koyu sende yapsana şimdi
Oyyyy ben de seni verene kurbanKurban olurum senin o yüregine sagol balammm❤❤![]()