Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben adet olursam( inşallah olmam) ona başlayacağım.hamile kalmayı kolaylaştıran bi ilaç galiba eczaneye sormuştum bir keresinde öyle demişti
Ay hadi inşallah yaa Gerek kalmazda kullanmazsın diye ümit ediyorum 🤗

Evet ben diyorum belkide boşuna uğraşıyorumdur diyorum hatta sonra vazgeçmekte istemiyorum inanırmısın belki bilmiyorum ama saçlarımda tek bir ak yoktu benim geçen baktım 2-3 tel al saçım çıkmış 24 yaşıma girdim en güzel zamanlarımı kendimi yıpratarak geçiriyorum kendi kul hakkımıza bile giriyoruz istemeden.
Aynen öyle canım biz naparsak yapalım Rabb'im in istediği vakit oluyor sadece

İyi diyelim şükür bugünume cnm bulantılar azaldi ama ara ara yokluyor tabi belden asagim tutmuyor sanki çok halsiz hissediyorum cnm bı de ne diycem ben bazen geceleri hep çok hafif kıpırtı hissediyorum böyle çok hafif bağırsak hareketi olmadığına eminim acaba bebişim mi ki 🤗😃
Büyük ihtimalle cnm😍 bende ikinci kizimda 10+da başlamıştım hissetmeye kimse inanmadi imkansız dedi ama ben emindim😊

Büyük ihtimalle cnm😍 bende ikinci kizimda 10+da başlamıştım hissetmeye kimse inanmadi imkansız dedi ama ben emindim😊
Daha fazla kendini hissettirecegi günleri merakla heyecanla bekliyorum vala sağlıklı olsunlar da insAllah 🤲🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X