- 15 Mayıs 2019
- 2.982
- 3.823
- 53
Ay hadi inşallah yaa Gerek kalmazda kullanmazsın diye ümit ediyorumEvet ben adet olursam( inşallah olmam) ona başlayacağım.hamile kalmayı kolaylaştıran bi ilaç galiba eczaneye sormuştum bir keresinde öyle demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah yaa Gerek kalmazda kullanmazsın diye ümit ediyorumEvet ben adet olursam( inşallah olmam) ona başlayacağım.hamile kalmayı kolaylaştıran bi ilaç galiba eczaneye sormuştum bir keresinde öyle demişti
Benim de pek ümidim yok .olmuyor her ay zaten.olsa bile sağlıkla gitcek mı bilmiyorum.en iyisi hiç düşünmemekAy hadi inşallah yaa Gerek kalmazda kullanmazsın diye ümit ediyorum![]()
Aynen öyle canım biz naparsak yapalım Rabb'im in istediği vakit oluyor sadeceEvet ben diyorum belkide boşuna uğraşıyorumdur diyorum hatta sonra vazgeçmekte istemiyorum inanırmısın belki bilmiyorum ama saçlarımda tek bir ak yoktu benim geçen baktım 2-3 tel al saçım çıkmış 24 yaşıma girdim en güzel zamanlarımı kendimi yıpratarak geçiriyorum kendi kul hakkımıza bile giriyoruz istemeden.
Büyük ihtimalle cnmİyi diyelim şükür bugünume cnm bulantılar azaldi ama ara ara yokluyor tabi belden asagim tutmuyor sanki çok halsiz hissediyorum cnm bı de ne diycem ben bazen geceleri hep çok hafif kıpırtı hissediyorum böyle çok hafif bağırsak hareketi olmadığına eminim acaba bebişim mi ki![]()
İnsallah hepimize vesile olsun kuzumÇook haklısın nanam başla kız belkide senin de vesilen budur![]()
Daha fazla kendini hissettirecegi günleri merakla heyecanla bekliyorum vala sağlıklı olsunlar da insAllahBüyük ihtimalle cnmbende ikinci kizimda 10+da başlamıştım hissetmeye kimse inanmadi imkansız dedi ama ben emindim
![]()
Canım benimde 2.denememde oldu o ay kısmet olmayabiliyor işte vazgeçme bence devam et testlereAma kuzum baksana yumurtlama günüde oldu ilişki tutmadı ovu beni hayal kırıklığına uğrattı![]()
Çatlamamış görünüyor hamile falan değilsiniz demiHanımlar iyi akşamlar sizce yumurtam hala çatlamamışmı
Waoow kız bunların hepsi pik bat ne zmn adetin kaçıncı günüHanımlar iyi akşamlar sizce yumurtam hala çatlamamışmı
Hoşbuldum canım. Amin inşaallah, Rabb’im isteyen herkese nasip etsin...sen iyi ol ki bebeğin de sağlıkla gelsin umudunu kaybetme Rabbim okunan ezanlarin hürmetine nasip edecek insAllah canım
Hg cnm insAllah kısa zmnda nasip eder Rabb'im
Deme öyle kuzum ya inş bu kez annesine sıkıca tutuncak yavrunGelmemiş valla kuzu gelsede gidiyo zaten artık keyfi bilir valla![]()
North Vital kullandi canim. 3 ay icinde gebelik olusmazsa gel demisti doktoru. 1. ayda kaldim cok sukur.canım ne vitamini kullandı eşin
Hala çatlamamış görünüyorHanımlar iyi akşamlar sizce yumurtam hala çatlamamışmı
Canimm benim esimde keciboynuzu pekmezi cok ise yaradi ver sabah bi kasik iciyorHerşeyi yapıyorum ama morfloji 2 tık oynamıyor, sabır sabır sabır![]()
Evet keçiboynuzu pekmezini çok fazla öneriyorlar ama sizinki hangi markanın? Her markaya da güven olmuyor bu pekmez işlerindeCanimm benim esimde keciboynuzu pekmezi cok ise yaradi ver sabah bi kasik iciyor![]()
En azından gecikmedi hayırlı zamanda olsun inşallah canımAdet oldum ben zaten kuzum![]()
Keşke düşünmesek ama olmuyor işteBenim de pek ümidim yok .olmuyor her ay zaten.olsa bile sağlıkla gitcek mı bilmiyorum.en iyisi hiç düşünmemek
Sağol canım benimEn azından gecikmedi hayırlı zamanda olsun inşallah canım![]()
Tamam kuzum doğru diyosunCanım benimde 2.denememde oldu o ay kısmet olmayabiliyor işte vazgeçme bence devam et testlere![]()
Ay inşallah canım benim yaDeme öyle kuzum ya inş bu kez annesine sıkıca tutuncak yavrun![]()