- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Komikler amaaaBen etkileniyorum öyle seylerden kuzum bakmam genelde ama biraz önce gülüyordunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komikler amaaaBen etkileniyorum öyle seylerden kuzum bakmam genelde ama biraz önce gülüyordunuz![]()
22dk önce kayıt olmus umursamadımO degilde her gece numune gibi birisini konu acar ya hah iste yine biri acmis kizlik zari ile ilgilihaydar dumene döndük
![]()
Nasıl bir ülkede yasıyoruz yarabKomikler amaaabagimlilik yapiyor
Her gece biri var oyle senaryolari saglam22dk önce kayıt olmus umursamadım![]()
Buralar sana emanetHer gece biri var oyle senaryolari saglam![]()
Degisikler kadin 10 yildir yapiyormus bu programiNasıl bir ülkede yasıyoruz yarab![]()
Gidiyin miBuralar sana emanet![]()
Hazır gözüm kapanıyor iki dkdaha durursam kesin kacarGidiyin mi
Sahalarda alışkın olmadigimiz durumlar bunlarHazır gözüm kapanıyor iki dkdaha durursam kesin kacargitmeyeyinni
![]()
2olunca gelirim ben birkosu gideyimSahalarda alışkın olmadigimiz durumlar bunlar![]()
Kuzm oradaki olaylar artık kadını çileden çıkarıyor millete bağırıp tutamıyor komik şeyler söylüyor yani remixsini felan yapıyorlar kadınınBen etkileniyorum öyle seylerden kuzum bakmam genelde ama biraz önce gülüyordunuz![]()
Ole valla cok sukurFatma aynı tarihte doguracagiz ben de 22+0 benimki de erkek hey be nasıl gecmis o bthcg olcturdugumuz günler Rabbim burdaki herkese en kısa zamanda nasip etsin ❤❤
12Peki kac yıldır içiyorsun
Morfolojide mi? Ne mutlu size yaCanimm benim esimde keciboynuzu pekmezi cok ise yaradi ver sabah bi kasik iciyor![]()
Günaydınnnnn kacta baslıyordu bu mügeanlıKuzm oradaki olaylar artık kadını çileden çıkarıyor millete bağırıp tutamıyor komik şeyler söylüyor yani remixsini felan yapıyorlar kadınınondan güldük
Ac ac coktan baslamisGünaydınnnnn kacta baslıyordu bu mügeanlı![]()
GideyomAc ac coktan baslamis![]()
Coktandr birakmistm izlemeyi. Sabrim kalmdi izlemeye. Simdi doktor civanim var onu actmGideyom![]()