- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
3 gun gecikir kanimcaaBelli olmaz yaa benim arkadaşım beş gün geçti de erken gebelikte anca çıktı ondan öncekilerde çıkmamıştı inşallah kırmızılar gelmesinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gun gecikir kanimcaaBelli olmaz yaa benim arkadaşım beş gün geçti de erken gebelikte anca çıktı ondan öncekilerde çıkmamıştı inşallah kırmızılar gelmesinn
Amin insalllaah bebisin seninledir kuzumŞu an özel hastanedeyim, bir muayene olacağım kürtajdan önce başka bir doktora daha görünmek istedim. Hala kanamam yok. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Arkadaşlar benim içinde dua edin 7 haftadayım kanama ağrı durmak bilmiyor bugün dr a gideceğim kontrole hayırlı haberle döneyim birde benArtemissisipi ile aynıydım canım sanada çok geçmiş olsun şu an ne durumdasın
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar bebişleriniz tutunsun sizeŞu an özel hastanedeyim, bir muayene olacağım kürtajdan önce başka bir doktora daha görünmek istedim. Hala kanamam yok. Sana da çok geçmiş olsun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Kalbi atmıyor, kese bozuk.İkinize de çok geçmiş olsun kızlar bebişleriniz tutunsun size
Artemissisipi kuzum kürtaj niye? Ne oldu
Hmm o ben de tutmuyor ama hayırlısı bakalım kuzum zaten hayırlısı diye diye bi hal olduk vardır bunda da bir hikmet diyelim3 gun gecikir kanimcaacunku bu sefer 3 gun gec yumurtlama olmuştu
Çok üzüldüm canım benim ne kadarlık şuan farklı doktorlara gittin değil miKalbi atmıyor, kese bozuk.
2019 DA EN COK KULLANDIGIM KELİMELERHmm o ben de tutmuyor ama hayırlısı bakalım kuzum zaten hayırlısı diye diye bi hal olduk vardır bunda da bir hikmet diyelim
Şu an başka bir doktora muayene olacağım işte. Batıma göre 7+4 olması gerekiyor. İlk kontrolume göre 7+1 olması gerekiyor ama cuma günü 6+2de kalmıştı.Çok üzüldüm canım benim ne kadarlık şuan farklı doktorlara gittin değil mi
Aynen2019 DA EN COK KULLANDIGIM KELİMELER
HAYIRLISI
NASIP
INSALLAH
Kurudum artik soyleye soyleye sanirim boyle de devam eder
Güzel haberlerini bekliyorum inşallahŞu an başka bir doktora muayene olacağım işte. Batıma göre 7+4 olması gerekiyor. İlk kontrolume göre 7+1 olması gerekiyor ama cuma günü 6+2de kalmıştı.
Hiç sormaaa2019 DA EN COK KULLANDIGIM KELİMELER
HAYIRLISI
NASIP
INSALLAH
Canım benimde durumum senin gibiydiŞu an başka bir doktora muayene olacağım işte. Batıma göre 7+4 olması gerekiyor. İlk kontrolume göre 7+1 olması gerekiyor ama cuma günü 6+2de kalmıştı.
Kurudum artik soyleye soyleye sanirim boyle de devam eder![]()
Allah sonumuzu hayır etsinHiç sormaaa
Bugun bat daha olmadimm
Sen nasilsin cokmu kaldi bata
Test yaptinmi cnmBugun bat daha olmadimmhastayimm yataklardayimm
![]()
Dun yaptim cikmadiTest yaptinmi cnm
Geçmiş olsunn
2019 DA EN COK KULLANDIGIM KELİMELER
HAYIRLISI
NASIP
INSALLAH
Kuzu macunun farkını gördün mü peki? yani herhangi bir değişiklik hissettin miAllah sonumuzu hayır etsindun akciğer filmis istedi doktor gebelik suphem var dedim o zaman once kana bakalim ondan sonra bakariz dedi kan da kocaaammaaannn bir 0.5 cikti
![]()