Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mümkün canım tabiki insAllah bebeğim sağlıkla büyür bende kilo vermeye devam ederim hamile kaldığı kilodan ekside doğum yapan da varmış hamile kaldığı kiloyla duran da bebeği besliyorsn yani anneye kalmıyor

İyiyim şükür canım mutfak temizliğini bı tık yaptım sonra hava çok güzel olunca dışarı çıktık kızımla dolaştık geldik şimdi dinleniyorum Allah Allah üşüttun mu acaba canım hoş benim hep bı hafta önce başlardı ağrılarım ama senin her zmn erken başlamyorsa hayır olsun
Neler yiyosun peki cnm

Neler yiyosun peki cnm
Neler yiyorum kahvaltimi yapıyorum güzelce sonrasında acikirsam bı meyve yanında yoğurt yiyorum öğle yemeği yiyemiyorum genelde canım istemiyor akşam da ne pişirsem en geç 19:30 gibi yemiş oluyorum sonrasında sadece su içiyorum başka bişey yemiyorum ekmek ciddi anlamda yiyorum içimi bastıran tek şey o nerdeyse çok yağlı yemekler dokunuyor zaten tatlıyla hiç aram yok hazır gıda tüketmyorum abur cubur tamamen kestim bı nevi sağlıklı beslenmey çalışıyorum mümkün oldukça işte hurma ceviz fındık yiyorum suyu acayip içiyorum su sıra gece kaç kez uyanıp bardak bardak su içiyorum

Neler yiyorum kahvaltimi yapıyorum güzelce sonrasında acikirsam bı meyve yanında yoğurt yiyorum öğle yemeği yiyemiyorum genelde canım istemiyor akşam da ne pişirsem en geç 19:30 gibi yemiş oluyorum sonrasında sadece su içiyorum başka bişey yemiyorum ekmek ciddi anlamda yiyorum içimi bastıran tek şey o nerdeyse çok yağlı yemekler dokunuyor zaten tatlıyla hiç aram yok hazır gıda tüketmyorum abur cubur tamamen kestim bı nevi sağlıklı beslenmey çalışıyorum mümkün oldukça işte hurma ceviz fındık yiyorum suyu acayip içiyorum su sıra gece kaç kez uyanıp bardak bardak su içiyorum
Diyet gibi dğeil de sağlıklı beslenme en güzeli zaten o cnm. Kaç kiloyla kaldın şuan ne kadarsın

Kizlarr babam sabah aradi acmadim cikmis evime geldi gorur gormez agliyodum o sira dedim niye geldin basladi aglamaya arkasini dondu tamam gideyim o zaman dedi kapiyi acti baktim agliyo kapattim kapiyi gitme dedim sarildim agladim gel hava alicaz dedi gezdirdi cok Sukur duzeldi aramizz Allah razi olsun hepinizden 😍
Cnm once yazcaktm nolduysa yazamdim. Cok sevndm aranizin duzelmesine. Baba hep bi baskadir iste. Okuyunca bnm de gozlerim yasardi 😑
Bende duydum ya bursadayım bende salladı baya
Hadi yaa teee oralra kadr bide. Ben cok korkuyorm yaa 😑 gitmk istiorm istnbldan

Cnm once yazcaktm nolduysa yazamdim. Cok sevndm aranizin duzelmesine. Baba hep bi baskadir iste. Okuyunca bnm de gozlerim yasardi 😑

Hadi yaa teee oralra kadr bide. Ben cok korkuyorm yaa 😑 gitmk istiorm istnbldan
Oy kuzum kıyamam ya bende çok korkarım depremden ya ama napalım alışmak lazım çok taktım Bi ara bende ama alıştım galiba

Oy kuzum kıyamam ya bende çok korkarım depremden ya ama napalım alışmak lazım çok taktım Bi ara bende ama alıştım galiba
Ben de bi ara alismistm ama unutmusum demk ki. 😒uzerim de musait deildi bide napicagimi sasrdim. Hayrli bi ölum diliorm artk ne diyelm

Yok canisi kotu dusunme deil. Ben hep boe dua ederm. Allh hayrli bi olum nasip etsin. Temiz imanli bi sekilde gidelm huzuruna yani. O anlmda dedim 😊
Hım anladım öyle cnm orası haklısın. Kimseyler yok bu aralar

Az almışsın cnm iyi maş. Benim yengem 30 civarı almıştı😀gerçi ikizdi ondan da olabilir
MaşAllah baya almış zor ama ya ikiz olduğu için belki ondandır dediğin gibi bilemiorum bebeğe alınırsa hiç sıkıntı olmaz zaten doğum sonrası gider hemen

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

♠ Ocak ♠
@Matrakhatun bat 11
@Elifimuratim bat 12
@linaboran bat 14
@Sedooo bat 15
@Flower_seda bat 16
@Manolya27c bat 16
@Feminas bat 17
@eylem91 bat 18
@Unglight bat 19
@LadyMorganas bat 21
@Yildem bat 21
@Ahenfatma bat 23
burcusami burcusami bat 25
@Zekta bat 26
N Nana Ana bat 27
@Aryalina bat 27
@Pandus bat 29
Bal0ncuk Bal0ncuk bat 31
@Antoryum123 bat 31
@Tubaa9533 bat 31

🧿 Şubat 🧿
@cileklilimonata bat 1
@Kedi sever bat 1
@rosebatum bat 6

🤱 Beybililerimiz 🤱
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
Memeli Mestan Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3
BAT VE SAT BİLGİLERİNİ BEN SORMADAN VERMEYEN ARKADASLAR ☠️

SON DURUMLARINIZIN TAKİBİNİ ARTIK BEN YAPMAYACAM.

TOTEME SADECE BENİ ETİKETLEYİP BİLGİ VERENLER YAZILACAK.

BİLGİNİZE.

Nasilsiniz canlarimm 😊 benim 2-3 gündür adet sancilarim var cok degisik karnim agriyo 🙄 bata daha 1 hafta var anlmadim ilk defa böyle oluyo 🙄
Kuzum acaba birdahamı yumurtluon ki yaaa :)

Kizlar yine sallndik az once bu sefer 4.7 😑 napicagimi sasiriyorm her sefernde. Cok korktm yaa 😔
Geçmiş olsun :( ist herkese geçmiş olsun kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X