Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler 😔 ömür cidden kısa o yüzden sevdiklerimize karşı daha hoşgörülü olmakta fayda var. Iyiki barıştınız, ben barışmis kadar sevindim 💕
Cok haklisin istee aslinda sevdiklerimizi kirmak yerine daha cok zaman gecirmek lazim 😔 Allahım babanın mekanını cennet eylesin guzel yureklim ♥️

kizlar surukleyici akici bir ya da bir kac tane kitap onerir misiniz kafami baska yere yönlendirmek icin kitap okumaya basliycam
Canım edebi olarak Sabahattin Ali kitapları olabilir malum çok popüler ☺️ Akıcı ama dili biraz ağır olabilir, Ayşe Kulin de olabilir ama ben başka bir nedenden uzaklaştım o yazardan. Khaled Huseyn’in kitaplarını şiddetle tavsiye ederim özellikle Uçurtma Avcısı ama genelde konusu dram olduğu için bilemiyorum tercih eder misin kurgusu çok iyidir, bir de güncel olarak Böğürtlen Kışı’nın yazarı Sarah Jio nun kitapları fena değil..

Canım edebi olarak Sabahattin Ali kitapları olabilir malum çok popüler ☺ Akıcı ama dili biraz ağır olabilir, Ayşe Kulin de olabilir ama ben başka bir nedenden uzaklaştım o yazardan. Khaled Huseyn’in kitaplarını şiddetle tavsiye ederim özellikle Uçurtma Avcısı ama genelde konusu dram olduğu için bilemiyorum tercih eder misin kurgusu çok iyidir, bir de güncel olarak Böğürtlen Kışı’nın yazarı Sarah Jio nun kitapları fena değil..
Cok tesekkur edrimmm🤗🤗😍 ucurtma avcısını bi de bin muhtedem gunesi okumuştum cok guzeldi . Kitap ojumak en iyidi bence artik😂 eskiden cok okurdum ds evlendim evleneli durgunlastim

Cok tesekkur edrimmm🤗🤗😍 ucurtma avcısını bi de bin muhtedem gunesi okumuştum cok guzeldi . Kitap ojumak en iyidi bence artik😂 eskiden cok okurdum ds evlendim evleneli durgunlastim
Ben de çocuktan sonra daha az okur oldum ama çok severim okumak insanı rahatlatıyor bence, ‘Nar ağacı’ unuttum o da çok güzeldir bir de ben kitapları kitapyurdu ve bkm sitelerinden alıyorum uyguna geliyor o da aklında bulunsun

Ben de çocuktan sonra daha az okur oldum ama çok severim okumak insanı rahatlatıyor bence, ‘Nar ağacı’ unuttum o da çok güzeldir bir de ben kitapları kitapyurdu ve bkm sitelerinden alıyorum uyguna geliyor o da aklında bulunsun
Harikasin 😍😍😍😍

Canım edebi olarak Sabahattin Ali kitapları olabilir malum çok popüler ☺ Akıcı ama dili biraz ağır olabilir, Ayşe Kulin de olabilir ama ben başka bir nedenden uzaklaştım o yazardan. Khaled Huseyn’in kitaplarını şiddetle tavsiye ederim özellikle Uçurtma Avcısı ama genelde konusu dram olduğu için bilemiyorum tercih eder misin kurgusu çok iyidir, bir de güncel olarak Böğürtlen Kışı’nın yazarı Sarah Jio nun kitapları fena değil..
Evet Sarah Jionun kitaplarıda çok güzeldi hepsini okudum ben çok sürükleyici☺️

Arkadaşlar merhaba 3 ay önce anne karnında bebeğimi kaybettim tekrardan hamile kalmak istiyorum ama kistlerim var önerebiliceğiniz şeyler varmı yardımcı olabilirmisiniz dün adetim bitti soğan kürüne başlıcam yarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X