Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar çok mutsuzum artık her hamile bebek duyduğumda ağlamak istiyorum o konu üzerine konuşamıyorum dahi ;( eşim bi bebeği sevse neden bizim bebeğimiz değil o sevdiği diye hüzünleniyorum sanırım artık psikolojim iyiden iyiye bozulmuş :KK43: bat a 5 gün var bir ihtimal test yaptım negatif 👎🏻 😭 bu kadar isterken bizim neden olmuyor sabrımında sabrı tükenmiş

Selam kızlar çok mutsuzum artık her hamile bebek duyduğumda ağlamak istiyorum o konu üzerine konuşamıyorum dahi ;( eşim bi bebeği sevse neden bizim bebeğimiz değil o sevdiği diye hüzünleniyorum sanırım artık psikolojim iyiden iyiye bozulmuş :KK43: bat a 5 gün var bir ihtimal test yaptım negatif 👎🏻 😭 bu kadar isterken bizim neden olmuyor sabrımında sabrı tükenmiş
Ben de ayni durumdayim :KK43:

eşim ne oldu diye sorduğunda birşey yok diyorum o da neden durduk yere ağlıyorsun bizi mutsuz ediyorsun diyor sen ağlayınca ben mutsuz oluyorum diyor sanırım yeterince beni anlayamıyor:(

Eşimin ablası hamile onunla her konuştuğunda ona işte şunu ye bunu ye şöyle dikkat et bebeğe ne alalım vs şeyler söylediğinde onun üzerinden hayaller kurup sevdiğinde ben dayanamıyorum gelip başka bir yerde ağlıyorum :KK43:
Vallaha ayni durum bende de var ne yazikkii en cok ta esimi baba yapamiycam diye üzülüyorum. Baskasinin cocugunu severken icim eriyor icim kan agliyor bakamiyorum bile agliyorum . En cok da bana koyan benim yuzumden cocugumuzun olmamasi bazen diyorum ki kendi kendime baskasiyla evlenseydi su an çocuğu vardi diyorum .

Vallaha ayni durum bende de var ne yazikkii en cok ta esimi baba yapamiycam diye üzülüyorum. Baskasinin cocugunu severken icim eriyor icim kan agliyor bakamiyorum bile agliyorum . En cok da bana koyan benim yuzumden cocugumuzun olmamasi bazen diyorum ki kendi kendime baskasiyla evlenseydi su an çocuğu vardi diyorum .
Umarım rabbim bize acır merhamet eder tüm kalbimizle isteyip beklediğimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder en kısa zamanda :( kurumuş bir çöl gibi her güzelliğin içinde bile kupkuru hüzün dolu kalbim . Hiçbirşeyi bu kadar çok istememiştim bu kadar beklememiştim :(

Umarım rabbim bize acır merhamet eder tüm kalbimizle isteyip beklediğimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder en kısa zamanda :KK43: kurumuş bir çöl gibi her güzelliğin içinde bile kupkuru hüzün dolu kalbim . Hiçbirşeyi bu kadar çok istememiştim bu kadar beklememiştim :KK43:
Insallah oyle olur ya gercekten imtihanimiz cok zor sabrediyoruz ama sabrettikce eriyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X