Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bir daha gelirse yazmayalımSafligimizdan faydalandı.ay yok aglayan emoji olacaktı bu.
Araya dağlar denizler ağaçlar akarsular ovalar platolar yemyeşil düzlükler giriyor ondan göremedim demek ki.olllllldddooooo soguk kizzz icrri buz gibi hava
istanbula da bi kar yagmadi ya
Fosforlu mendil kalmamış zaten.![]()
![]()
Kız valla hissediyorum olcaksın yakında hamiş yolun sonu yaklastı hep dua ediyorum zaten sizler için. Her geceHamileler hisseder gercrkten hiisediyor musunnn kiiizz doğruyu söyle gozuni kapat icinden geleni yaz![]()
Yazıyormuş gibi yapıp duralım.Aynen bir daha gelirse yazmayalım![]()
Gecmis gecmistirGeçmişe bakıp gülcez bu günlere valla![]()
Çarşaf bağlasam göremezsin arada birkaç üç beş il var. Onlar çekilse olacak da işte.halay mendili de olur parlak sonucta
![]()
![]()
![]()
Gülücük atin sadeceYazıyormuş gibi yapıp duralım.![]()
Aynen duygularımızla oynadılarYazıyormuş gibi yapıp duralım.![]()
En cok bana ediyorsun dimiKız valla hissediyorum olcaksın yakında hamiş yolun sonu yaklastı hep dua ediyorum zaten sizler için. Her gece![]()
Nana nana na nana..gündüz insaaaan gece beez bebek..Gülücük atin sadeceyoksa o bez bebek nana miydi hemen insandan bebege dönüştü
![]()
Çarşaf bağlasam göremezsin arada birkaç üç beş il var. Onlar çekilse olacak da işte.
Dimi geçmez dediğimiz günler bir anda mazide kaldı işte bebişin doğdugunda da geçmişe bakıp böyle düşünceksin bende öyle oldu çünküGecmis gecmistirvvaayyy beee geçmişe bakiyorum da gercekten kisa zamanda neleri atlatmisim
Nnnnnaaaaaa nnnnaaaaa nnnaaaaaa nnnaaaaaaaNana nana na nana..gündüz insaaaan gece beez bebek..
Evet tabisideEn cok bana ediyorsun dimi![]()
Bizimle alay ettiler, ortada koyup gittiler.Aynen duygularımızla oynadılar![]()
Bebisim olursa vercem eline telefonu bak bakkkkkkkk anan ne badireler attlaattiii bbbaaaakkkkkkkkkkkk diycemDimi geçmez dediğimiz günler bir anda mazide kaldı işte bebişin doğdugunda da geçmişe bakıp böyle düşünceksin bende öyle oldu çünkü![]()