Kız bu ne acele inşallah vardır kuzuKolay gelsin . Yok ben de biseyc
Yaomam mi8 gun varken sabah bi dürtü ile uyandim yaptim baktim biswy yok . Ertesi gun yaptigim teste baktim silik cizgi cikmisti . sonra gun icinde bir daha yaptim ama onda bosey cikmadi . En iyisi son gune kadar beklemek
Koca danaaammm diyorum
Kocamla kankaydik evlenmeden once ordan geliyor bu çatlaklıkLorik lorik isminden zaten ne kadar değişik tabirleri oldugu belli değilmi. Kesin catlak tiplerden. Duruyo duruyo gebeyik gebeyik gebeyik dio ya cok gülüyorum ona
Arada hata cikio galiba o da sana denk gelmis. Bu sefer guzl olacak Allhn izniyle. Rabbim hayrlisini sagliklisini versin.Evet baktirayim.korkuyorum valla kanda baktirmaya.ilk cocugumda idrarda çıktı kanda yok dediler.1 hafta sonra kanda olmayan hcg 1200 çıkmıştı.acayip işler valla.
Ben de okuzum tipsizim dinom diye sesleniorm
Yok kiiz kendi grubumda deil daha oncesindenSenin daha tanıdıgın nice arkadasların vardır canım kendi grubunda
saol canimArada hata cikio galiba o da sana denk gelmis. Bu sefer guzl olacak Allhn izniyle. Rabbim hayrlisini sagliklisini versin.❤ Her sey gonlunce olsn
Bana,da cok igrenc yapmacik geliyor o kelimelerBen de okuzum tipsizim dinom diye sesleniormaskim falan sevmiorm yaa sacma gelioo
DimiiBana,da cok igrenc yapmacik geliyor o kelimeler
Bulasigim falan vardi onlri yikadm ocagimi sildm geldim. Ay bugun belim koptu yaaa. Ayakta durunca sanki yuk tasiom sirtimda ole agrioBnde diorum heryer nie sessiz herkez burdaymis bnde ses ariorum orda burda caresizcecok skildim ya ne zormus bu beklemeler bu kararsizliklar bu olaylar fln
Zzzooorrr ki ne zorBnde diorum heryer nie sessiz herkez burdaymis bnde ses ariorum orda burda caresizcecok skildim ya ne zormus bu beklemeler bu kararsizliklar bu olaylar fln
AşkıııımmmmYanniiergen ergen laflar
Akıntıdan farkedebilir misin, ne zaman akıntın olduğunu ya da ovulasyon da ne zamanlar görünüyor. Ben ovulasyon testini kullanmayı bu ay öğrendim boşuna israf etmişim anlamadanBen korunmayı bırakalı 16.ay olacak benim pek şaşmadı canım. Hep 33-35 arası ama yumurtlama ne zaman oluyordu bilmiyorum. Yeni iki ay oldu ovu testi yapalı. Telefon uygulamasına göre 3 4 gün kalıyor yumurtlamaya ama test de daha erken belki şimdiye kadar yumurtlamayı kaçırmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?