Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun yine usturuplu seviyor L Loriklorik te kocasını öküzüm mal diye seviyor
Lorik lorik isminden zaten ne kadar değişik tabirleri oldugu belli değilmi. Kesin catlak tiplerden. Duruyo duruyo gebeyik gebeyik gebeyik dio ya cok gülüyorum ona

Kız bu ne acele inşallah vardır kuzu

Evet baktirayim.korkuyorum valla kanda baktirmaya.ilk cocugumda idrarda çıktı kanda yok dediler.1 hafta sonra kanda olmayan hcg 1200 çıkmıştı.acayip işler valla.
Arada hata cikio galiba o da sana denk gelmis. Bu sefer guzl olacak Allhn izniyle. Rabbim hayrlisini sagliklisini versin. ❤ Her sey gonlunce olsn

E Eslem91 canım benim hosgeldin❤
Seni tekrar aramızda görmek cok güzel
İnan tadı tuzu yoktu buraların sensiz
Hic gülüp eglenmedik
Ama hiiiicc
Hosbulduk kuzum ya yaa bnde yedim bu dediklerini birinizde öldü mü kaldı mı bu kız dememiş siniz yokluğum farkedilmemiş hiç

Bnde diorum heryer nie sessiz herkez burdaymis bnde ses ariorum orda burda caresizce cok skildim ya ne zormus bu beklemeler bu kararsizliklar bu olaylar fln

Bnde diorum heryer nie sessiz herkez burdaymis bnde ses ariorum orda burda caresizce cok skildim ya ne zormus bu beklemeler bu kararsizliklar bu olaylar fln
Bulasigim falan vardi onlri yikadm ocagimi sildm geldim. Ay bugun belim koptu yaaa. Ayakta durunca sanki yuk tasiom sirtimda ole agrio senn nolmustu son durum unuttum yaa kusuruma bakma

Akıntıdan farkedebilir misin, ne zaman akıntın olduğunu ya da ovulasyon da ne zamanlar görünüyor. Ben ovulasyon testini kullanmayı bu ay öğrendim boşuna israf etmişim anlamadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…