Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Canım en azından 14. Günü bekle net sonuççıkar

Canım sanada soyleyeyim test yapinca negatif görüp kendini yipratacaksan yapma ama böyle her an her sn aklında aklında şeye odaklanamiyosan yap kurtul eni sonu bi test yani
Canım valla normalde yapıp stresimi atıyorum daha rahatliorum ama geçen gün sillik çıkınca sonra o marka testn öyle çıktığını duyunca üzüldüm inanmıyorum ama yinede icim ıcimi yiyor ya çıkarsa diye

Baya görünüyor canım inşallah olsun adetine kaç gün var yada geçtimi bide testin markası ne acaba
Adet günüm yarındi.test dr.prufer one step.hic duymamıştım eşim almış.2 gün önce de oncomed hızlı gebelik testi yapmıştım.onda da çıkmıştı biraz daha silik

Masallah Allah bagislasin kiizzzz biz daha 1.yi yapamadik . Allahina söyle nasil yaptin ♥şakaaaa şakaaa
Valla cnm cok uzun hayat hikayem 6aylık erken doğum yaptım kaybettik kızımızı sonta 4yıl bekledim atamadım üzerimden 1yıl denedik 1yılda kaldım hamile 3aylık onunda kalbi durdu anlatması zor karnımda o şekil 2ay yaşar ümidiyle aldırmadım ama dr mecburen dedi kürtaj oldum 3gun kanamam oldu 4gun bebek istiyorum dedim kurtajdan bir hafta sonra oğluma hamile kaldım şuan 4yaşında rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi hiç bir anne hiç bir evlat ayrı kalmasın inşallah AMİN ,sonra. Cnm emzirirken adet hiç olmadım oğlum 6aylıken hamile kalmışım kazım ma korunurken onuda test yap die ısrar eti dr da yaptım öyle ogrendim hiç şupem yoktu şuan oda 2,5yaşında ve şimdi yeni süprizi bakalım Hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin RABBİM

Cnm silikde çıkınca senin daha çok aklında kalmış bence
Kendimden örnek verecek olursam aklıma düştüğü an yapmazsam gunum hep onu düşünerek geciyo kızımla evle yemekle ugrasamiyorum ve bu baya stresli oluyo yapıp kurtuluyorum ama tabiki bu benim için böyle sizler ne hissedersiniz bilemiyorum bu yaptığının duruyosa fotosunuatsana bakalim

Bende Eylülü bekliyorum artık. 8 ayda çift çizgiyi görürüm umarım

Anladım canım hayırlı olsun peki bigkit Test markası hiç kullandinmi yada duydunmu güvenilir bi markamı

Yok canım hepsini attım şimdi yapcam çıkarsa atcam kendime söz veriyorum çıkmasa hiç uzulmuycem

Bide sabahtan biri wc gitmedim 2 saat önce çay içmişim odur sizce yeterlimi

Hiç duymadım cnm ve mesela miratechle kizimi öğrenmiştim ona da güvenilir değil yaziyodu
Valla bilmiyorum canım denicem üstünden yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar yazıyor ama ayn8 çekilde çıkan arkadasin bir haftadır yapmış aynı şekilde çıkmış ilerleme yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…