Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yildir korunmuyoruz canim.3 tane kimyasal gebeligim oldu yaş 36 olunca doktor biraz acele etmemiz lazim dedi.
Sebepsiz mi yanii aman yaşa bakma can 40 yaşından sonra 4. Yü doğurdu halam ama şunuda diyim çoğu kişi tüp bebek tedavisine başlamadan hamiş kalıyor inşallah sende öyle olursun

3 sene önce 10000 tl civarıydı, ya canım ama ilkinde çok az tutuyor yaa

Offf 3yil once 10.0000mi ? Esim zaten 1 tane var diye pek yanaşmiyor ve önemsemiyor. Ama ben cok istiyorum oglumun kardesi olsun diye.ozelliklede hasta olunca cok düsündum bana birsey olursa yanliz kalicak diye. Gerekirse tekrar ise girip calisicam. Ogluma hamilelikte 8ay calismistim.

Sebepsiz mi yanii aman yaşa bakma can 40 yaşından sonra 4. Yü doğurdu halam ama şunuda diyim çoğu kişi tüp bebek tedavisine başlamadan hamiş kalıyor inşallah sende öyle olursun

valla canim dojtor arada pko var diyor bazen pko görünumu yok diyor.ama rahim temiz hormonlar temiz rahim filmi temiz vitamin degerleride iyi.esimin degerleride iyi.kan pirtilasmasi problemin var onun icin kan sulandirici kullaniyorum. Ay insallah canim agzin bal yesin.

Kız sende bi problem yokki bence yani pkoyla hamile kalan çook ilişki zamanımı denk gelmiyo acaba

Canım aha arkadasım, 36-37 de doğurdu, 38 şuan 3. Yü deniyor. Hatun pko lu..
sende şuan çatlama sorunu var yumurtalarında, kaç gündğr konjşuyoruz. Eminehataylı mı sen mi yalnız bu eşi tutulan orda biraz kafam karıştı kusura bakma. 3 ümüz bi eşlere sitem halindeyiz aylardır. Senin daha çatlamış yumurtaya sperm denk gelmedi ki?
Bi de bu pıhtılaşma sorunu 3 düşükten sonra mı anlaşıldı?
Pıhtılaşma gebe kalmaya sorun yaratmıyo da işte 5 hafta civarı düşürüyo bebeği malesef.

Kız sende bi problem yokki bence yani pkoyla hamile kalan çook ilişki zamanımı denk gelmiyo acaba

Evet canim zaten 5yasinda 1oglum var o kendiliginden oldu. Benim yumurtam gelisiyor ama ya kist oluyor ya da kendi icine kanayarak catliyor.bu ay 3 yumurta oldu 2 si kist oldu 1 tanesi icine kanamis.aslinda reglinin 20.günü progestron 25.80cikti normalde bu deger yumurtlamaya işaret ama sanirim ya icine catlayan yumurtadan oldu yada 2 tane ovitrelle birden vuruldum ondan oldu.

Bu grubun adı çok fena yalnız kızlar yaa
Her gördüğümde a; la ağustos, puştluk yapma da artık bize de bi bebe getirlan be benzeri kaba saba konuşasım geliyo

Ay ağustos bizi de gör gözünü sevem beee artık beee hadi be gözün sevem yaa

Canim benim 3 kimyasalim oldu.sonuncusu asilama tedavisinde kimyasal olunca test yapildi .beta hcg en fazla 200 e cikip düsüyor.oyüzden gebelik oncesinden coraspin kullaniyorum gebe kalirkalmazda ignelere baslicaz.
Onceden catlama problemi yoktu nezaman hormon tedavilerine basladim problem olmaya basladi. Esime gelince adam gamsız ya nasil gamsiz anlatilmaz yasanir. Herkonuda ferah rahatligi beni deli ediyor. Ama yumurtlama zamanimda strese giriyor.

Benimde bat 20 ağustos kızlar Rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllah

Kızlar ayrıca idrar testlerinde sonradan çıkan ikinci çizgiye sakin inanmayın benim geçen ay öyle oldu ki o zaman çocuk da düşünmüyorduk 1 saat sonra o kadar belirgin çizgi çıktı ki herkes kesin var dedi ama yoktu oyuzden sonradan çıkan çizgilere ve miratech bebe time testlerine pek güvenmeyin derim

Sadece pkonuz varsa, beralife in plo seti var çok kişide ise yaradı baya kişi hamile kaldı, onu deneyebilirsiniz, benimde adetim duzensizdi, düzene soktu. Her bebek isteyene tavsiye ediyorlar.

Keşke sen değil de eşin gebe kalacak olan olsaydı. Benim de aynen öyle . O kadar rahat ki kadın llsa üzerine mont atsam gebe kalırdı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…