- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.393
- 113
Evet sol tarafta hep hafif adet ağrısı gibi sancı oluyordu
Sebepsiz mi yanii aman yaşa bakma can 40 yaşından sonra 4. Yü doğurdu halam ama şunuda diyim çoğu kişi tüp bebek tedavisine başlamadan hamiş kalıyor inşallah sende öyle olursun3 yildir korunmuyoruz canim.3 tane kimyasal gebeligim oldu yaş 36 olunca doktor biraz acele etmemiz lazim dedi.
3 sene önce 10000 tl civarıydı, ya canım ama ilkinde çok az tutuyor yaa
Sebepsiz mi yanii aman yaşa bakma can 40 yaşından sonra 4. Yü doğurdu halam ama şunuda diyim çoğu kişi tüp bebek tedavisine başlamadan hamiş kalıyor inşallah sende öyle olursun
Kız sende bi problem yokki bence yani pkoyla hamile kalan çook ilişki zamanımı denk gelmiyo acabavalla canim dojtor arada pko var diyor bazen pko görünumu yok diyor.ama rahim temiz hormonlar temiz rahim filmi temiz vitamin degerleride iyi.esimin degerleride iyi.kan pirtilasmasi problemin var onun icin kan sulandirici kullaniyorum. Ay insallah canim agzin bal yesin.
Canım aha arkadasım, 36-37 de doğurdu, 38 şuan 3. Yü deniyor. Hatun pko lu..valla canim dojtor arada pko var diyor bazen pko görünumu yok diyor.ama rahim temiz hormonlar temiz rahim filmi temiz vitamin degerleride iyi.esimin degerleride iyi.kan pirtilasmasi problemin var onun icin kan sulandirici kullaniyorum. Ay insallah canim agzin bal yesin.
Kız sende bi problem yokki bence yani pkoyla hamile kalan çook ilişki zamanımı denk gelmiyo acaba
Canım aha arkadasım, 36-37 de doğurdu, 38 şuan 3. Yü deniyor. Hatun pko lu..
sende şuan çatlama sorunu var yumurtalarında, kaç gündğr konjşuyoruz. Eminehataylı mı sen mi yalnız bu eşi tutulan orda biraz kafam karıştı kusura bakma. 3 ümüz bi eşlere sitem halindeyiz aylardır. Senin daha çatlamış yumurtaya sperm denk gelmedi ki?
Bi de bu pıhtılaşma sorunu 3 düşükten sonra mı anlaşıldı?
Pıhtılaşma gebe kalmaya sorun yaratmıyo da işte 5 hafta civarı düşürüyo bebeği malesef.
Benimde bat 20 ağustos kızlar Rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllahGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
Zekta bat 5
NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
F Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
F Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 14
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
@abutruno bat 12
@ebemero bat 15
@Karakarsu bat 12
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
@linaboran bat 22
@Melegim15 bat 28
@Ceren0134 bat 14
@Seker2181 bat Haziran 27
@m_aslicim bat 21
@LadyMorganas bat 11
@Benek04 bat 15
@Butterfly1987 bat 28
@Algernonya bat 19
@bmbm bat 21
@Gncgztc bat 24
@fikoss bat 18
@aselce bat 27
@Misst bat 29
Mevayigit bat 19
@Inci2020 bat 27
@bocek345 bat 18
@Nurov bat 16
@limonlusodaaa bat 26
@Nisanbingolll bat 20
@zambak189 bat 30
@Andyou bat 10
@Gonulmeyvesi bat 18
@Canan_mehtap bat 31
@Denizyildizi_444 bat 22
sosmivida bat 22
@Emine Hatayli bat 19
Eylül
@Tiktaktok bat 1
@MNbeyaz bat 5
@Deryakadir bat 7
@Ederaf bat 10
@eylem91 bat 8
@Dora01 bat 7
@Nurov bat 13
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@dilosss_ bat 23
@Liyalayi bat 15
Bende oyleyim de üşüttüm diyorum. Az once gezmeye cıktık ayaklarım sürüye sürüye geldimCok halsizim ..acaba hamilelik belirtisi mi
Tatlim batma seklinde bi his oluyordu evet.
Sadece pkonuz varsa, beralife in plo seti var çok kişide ise yaradı baya kişi hamile kaldı, onu deneyebilirsiniz, benimde adetim duzensizdi, düzene soktu. Her bebek isteyene tavsiye ediyorlar.valla canim dojtor arada pko var diyor bazen pko görünumu yok diyor.ama rahim temiz hormonlar temiz rahim filmi temiz vitamin degerleride iyi.esimin degerleride iyi.kan pirtilasmasi problemin var onun icin kan sulandirici kullaniyorum. Ay insallah canim agzin bal yesin.
Gozlerim kapaniyor resmenBende oyleyim de üşüttüm diyorum. Az once gezmeye cıktık ayaklarım sürüye sürüye geldim
Keşke sen değil de eşin gebe kalacak olan olsaydı. Benim de aynen öyle . O kadar rahat ki kadın llsa üzerine mont atsam gebe kalırdı yaniCanim benim 3 kimyasalim oldu.sonuncusu asilama tedavisinde kimyasal olunca test yapildi .beta hcg en fazla 200 e cikip düsüyor.oyüzden gebelik oncesinden coraspin kullaniyorum gebe kalirkalmazda ignelere baslicaz.
Onceden catlama problemi yoktu nezaman hormon tedavilerine basladim problem olmaya basladi. Esime gelince adam gamsız ya nasil gamsiz anlatilmaz yasanir. Herkonuda ferah rahatligi beni deli ediyor. Ama yumurtlama zamanimda strese giriyor.
ysni ben negatif gördüm bbaşka bi çizgi yok ?Kizlar bakin bu testi 2.defa denedim bugunhele sonuca bakin yaa 
Bu efektli hali bide normlini de atim
Eki Görüntüle 2299658
Var kiz iice bakH
ysni ben negatif gördüm bbaşka bi çizgi yok ?
Kendim yapmayınca o testi sonucu okumak ne kadar stressiz ya
Canim ilkinde goremedim ama efektli olanda gordum cok silik cizgiKizlar bakin bu testi 2.defa denedim bugunhele sonuca bakin yaa 
Bu efektli hali bide normlini de atim
Eki Görüntüle 2299658
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?