Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanirim erkeğin istekle şevkle yapması gerekiyor. Şahsen ben zorla yaptırıyorum. Incileri dökülecek sanki benim kocanin
Yok tatlım istekle olmuyo o işler. Olacagı var oluyor. Bugun haberde yeni dogan bebegi beylikdüzü sahile atmışlar baktınız mı. İçim gitti. Kimi bulamaz dedim kimi atar oraya buraya. Göbek bağı duruyor yavrumun. Allah ıslah etsin

Yarın senin günün canım garantilemek istersen erken gebelik testi al yada saglık ocagında kan ver

Canim dewletse 6 veya 7 asilamandan sonra dewlet %50 sini karsiliomus yas 35 uzeri iste 1 deme mi öle bisey ucretsiz die biliorum ilk cocuksa hastanede bi kiz da denemeye baslamisti tedaviye ama tam bilmiorum

Aynen benimde BAT yarın. Umutlanma çok yarın olursun diyorum kendime. Ilk kez bu Ay evde gebelik testi felan yapmadım. Biraktim çünkü çokkkkk üzülüyorum
Aynen ben de üzülüyorum. Biliyorum gebelik testi de foosss cikiyor iki cizgi cikipta gebe kalamayanlar varmis o yuzden yoohh

Yarın senin günün canım garantilemek istersen erken gebelik testi al yada saglık ocagında kan ver❤❤
En iyisi saglık ocagı belki bana ugurlu gelir hiç gitmedim en son evlilik için kan vermeye gitmiştim tam 2 sene once bugun 21 agustos nikah gunumuz. Allah ım nolur güzel haberler olsun. İyi ettin aklıma düşürdün sagol canım.

Canim dewletse 6 veya 7 asilamandan sonra dewlet %50 sini karsiliomus yas 35 uzeri iste 1 deme mi öle bisey ucretsiz die biliorum ilk cocuksa hastanede bi kiz da denemeye baslamisti tedaviye ama tam bilmiorum

Canim devlet yardimci oluyorda galiba ilk cocukta oluyormus.benim 2.oldugu icin olmuyor dedi bazi arkadaslar. Hem enaz 3 cocuk diyorlar hem cocuk şartiyla tedavi ediyorlar

Ne sanslı ya sıfır vurdumduymaz sanırım gelin

Sen hep gul emi cok iyidi yeni yeni okuom yazilari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…