Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginim ya boş gebelikse diye çok üzülüyorum
Üzülme canım çok şükür bak kesmeyi görmüşsün bi dur adım adım inşallah, boş yere evhamlanıp üzülüp sağlığından olma bebeğini düşün, bildiğim kadarıyla normal zaten keseden daha sonra bebek görülüyor hem olumlu düşün olumlu olsun inşallah, çağırma negatifi

İnşallah canım internette her yerde yol kesesinin de görünmesi lazım diyorlar. Ben onu görmedim. Doktorun yanında da çok kısa kaldım. Uzun kalmaktan kaçınıyorum. Sorular yazmıştım onları bile sormayı unuttum. Hoca da denedi yolk kesesi fln diye. Ben gelince evde baktım netten. Haftaya gel kalp atışı bakalım dedi. Moralim alt üst oldu yolk kesesi fln okuyunca inşallah bir aksilik olmaz da duyarız kalbini kuzumun

İnşallahhh duyacaksın canım yavrunun kalp atışlarını hiç panik yapma Allahın izniyle hem bi sıkıntı olsa zaten doktorlar söylüyor sana bahsederdi , normal olan durumlarda fazla konuşmuyorlar sen güzelce sağlığına kendine dikkat et hem içini ferah tut sıkıntı yapma sakın. Bebeği de strese sokma içeride boş yere fazla da araştırma İnternetten okudukça her türlü düşük olmayacak kötü ihtimali bile çağırıyoruz akışına Allaha bırak

Ne kadar güzel moral verdin bana, çok ihtiyacım var böyle şeyler duymaya sanırım Allahım inşallah bir aksilik yoktur ve haftaya duyarız kalbimizi... Doktora gidince nutkum tutuluyor, virüs öncesi olsa oturur bir sürü şey sorardım, virüs olunca soru sormak aklıma gelmiyor oturmadan giriyorum dua ediyorum artık, hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkür ederim desteğin için

Rica ederim ne demek kuzum burda birlikte seviniyoruz birlikte üzülüyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun önemli olan olumlu bakabilmek, ortada bi sıkıntı yok çok şükür üzülmeni grrektirecek hiç bi şey yok her şey normal seyrinde inan bak doktordan falan değil İnternetten panik yapmışsın. Allah büyüktür daha çok güzel haberlerini vereceksin bize inşallah hem çok normal bu ara hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz dünya savaşta resmen sorularını unutman normal bi dahakine sorarsın hem aklına çok takılan bi durum olursa doktorunu ara görüş için rahat eder ama sakın internette okudum falan diye başlama öyle diyince doktorlar çok kızıyor sen yüreğini ferah tut dua et, Allah çok güzel hayırlı sağlıklı haberler nasip etsin inşallah hepimize de bugünlerde güzel haberlere ihtiyacımız var bizi mahrum etme bu haberlerden

İnşallah canım çok çok teşekkür ederim iyi ki sizler varsınız, sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum, bana dost oldunuz hepiniz önümüzdeki hafta sanırım cumayı bekleyemeden perçembe günü en geç giderim yeniden gibi geliyor. İnşallah güzel haberler veririm sizlere Allahım hepimize güzel haberler nasip etsin isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah

Aminn canım amin hepimizin hayırlısıyla inşallah Sen ve bebişinde iyi ki varsınız biz hep burdayız

Ama boş kese gördüm yolk kesesi dediklerini görmedim ben siz gördünüz mü onu
Canım tedirgin olacak hiç bişey yok. Zaten herhangi aksi bi durum olsa doktorun belirtirdi. Ben hiç yolk kesesi falan görmedim kendimde, doktorda hiç bahsetmedi. Kalp atışı duyana kadar tedirgindim bende ama yolk kesesi göremedim diye değil, iki doktora gitmiştim ikisi de yolk kesesi diye bişey söylemedi. Kese oluşmuş, iki hafta sonra kalp atışı için gel demişlerdi. Kalp atışını duydum, yine de insanın tedirginliği geçmiyo. Sonra belirtilerim kaybolmuştu, o yüzden tedirgin olmuştum. Araştırdım, çoğu kişide olmuş. Korkma yani, güzel şeyler düşün.

Bana da bişi demedi. Kesenin şekli güzel dedi boyutunu söyledi. Sonra giyindim çıktım ben söylerdi değil mi tedirgin olsa... İnşallah ben de haftaya kalp atışı duyarım bana haftaya gel dedi. Çok teşekkür ederim yorumun için, dediğin gibidir inşallah her şey kalbini duysam minnoşumun çok mutlu olucam dediğin gibi güzel düşünmem lazım dünden beri karalar bağladım hala eşime de söylemedim... Haftaya duruma göre söylerim inşallah güzel haberler veririz birbirimize iyi ki varsınız

Amin

Iiyim com sukur cnm seni sormli.
Kontorulumu ertelemistm durumlrdan dolyi. Onumuzdekj hafta sali gunu gidicem insllh. Baklm o zmn ne der dr . Simdilk yalanci kasilmalr agrilr falan yavastan basldi. Bklm
Hayırlıca gelsin dünyaya inşaallah canım benim kendine dikkat et.
Bende dün gittim kalp atısını duyduk.
Malum zamanlardayız insan endişeleniyor. Özelde değil mi doktorun

Hayırlıca gelsin dünyaya inşaallah canım benim kendine dikkat et.
Bende dün gittim kalp atısını duyduk.
Malum zamanlardayız insan endişeleniyor. Özelde değil mi doktorun
Amin insllj hepimz ki sizin de gzunuz aydin . Rabbim tamamnina erdrsin insllh. Evet ozelde cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…