Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onsallah oyledirm nasil ogrendin sen anlat hele

8 ay üst üste hezimet olunca artık her belirti de kendime hadi ordan demeye başlamıştım birkaç gün kala akşamları erkenden uyuyunca ve geceleri göğüs ağrısıyla uyanınca işgillendim canım. Bat günü silik çizgiyle öğrendim sanırım geç döllenme

Eklentiler

• 91BB99B1-F3A9-4ADD-8B85-282AFEC350D4.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 39
Gözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlere inşallah bize de çok dua edin

Bu cok iyi insallah saglikla ilerler benimde 6 gun oldu geçeli tek belirtim gogus ucumun hassasiyeti be kanama

Gözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlere inşallah bize de çok dua edin

Her anımda duacıyım Rabbim herkeslere nasip etsin evlat aşkıyla beklemek zor biliyorum ama gecikince güzelleşiyor inşallah
Bu cok iyi insallah saglikla ilerler benimde 6 gun oldu geçeli tek belirtim gogus ucumun hassasiyeti be kanama

Aminn inşallah
Benim kanamam olmadı. Ama göğüs hassasiyetim hiç geçmedi bir aydır. İnşallah seninki de bebeciktendir

Hadi insallah diyelim

Hayırlıs olsun canım çok sevindimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…