Tahmin ediorum ve anliorumda seni ama yitirme bir gun olcak bizim bebislerimiz ruhlariyla rabbimizin yannda in demesini bklio kim birakabilir rabbini zmnani o bilir en azindan guzel yerden izlio bizleri
Bende öyleyim ya bide vajinusmus yaşadım uzun Bi süre o yüzden bu ay olmazsa başlıcam tedavşye yaş oldu 30. Annem tarafında menapoz 35 40 yaş civarı baya korkuyorum ama bu topik korkularımı aldı bende çok motive tim gebeyik hepimiz
Tahmin ediorum ve anliorumda seni ama yitirme bir gun olcak bizim bebislerimiz ruhlariyla rabbimizin yannda in demesini bklio kim birakabilir rabbini zmnani o bilir en azindan guzel yerden izlio bizleri
He kiz guzel fikir bak burdan yazariz bnm kocam sunu aldi sende varmi die öle gaza gelirseler artik getiririz diomusum isin sonunda bnm kocam senin kocani döver oluomus hamilelik modu degis bi mod sonucda
Sorma geberiodum uykusuzlukdan teli birakamadim saatlerdir kopamio insan tam bnlik cok sewdim buralari konu kasikdan yok akintidan cam siseye kadar gitti hamile kaldikda asermeyi dusunuoz
Iyi geceler kizlar okuya okuya anca geldim supersiniz benimde bugun 8 gunum vardi sabah acayip adet agrisiyla uyandim baya erken geliyo diye düşündüm hatta