Ama biliyomusun kizada erkegede kırmızı çok cok yakisiyoooHa ay bugun kirmizi renginden hic olmadigim kadar nefret ettimmm bebem olursa ona hic kirmizi renkte elbise almiycam
Ben direk asilama istiyorum ammaa olmaz mi oyle . Ben 24 yasindayimEvet yumurta geliştiren hap takip ediolar sonra istedikleri boyuta gelince çatlatma vuruolar. 3 kez yani 3 ay deniolar tutmaz sa aşılama ya geçiliyor. Yaş kaçtı senin. Heleki yaşın küçükse klomen bile vermiyorlar yumurta takibi yapıolar
Hepimiz Gebeyiz derken teker teker dökülmeye başladık yaHa ay bugun kirmizi renginden hic olmadigim kadar nefret ettimmm bebem olursa ona hic kirmizi renkte elbise almiycam
Ayyyhhh ölürüm eveetttAma biliyomusun kizada erkegede kırmızı çok cok yakisiyooo
Hayırlı olsjn canım yerlesme ihtimali hicmi yok?Kizlar ben cok salak bir insanim.yumurtlayamadigimi bildigim halde aptal gibi yinede umutlandim. Benim yeni bat 19eylül. Aslinda 23 24 ü gibi bekliyordum erkenden geldi sagolsun. Sanirim catlama ignesinin etkisi.birde coraspin kan sulandirici kullaniyorum o erkenden getiriyor
Evren bize resmen toplu katliam olarak geri döndüHepimiz Gebeyiz derken teker teker dökülmeye başladık yabnmkide yolda kesin
Degerlere bakarlar canım ona göre. Bakalım ne dicekler. Belki istediğini yaparlar. Ama tedaviyw direk aşılama ile başlamıolar dediğim gibi . Ha sen istersen bişey derlermi bilememBen direk asilama istiyorum ammaa olmaz mi oyle . Ben 24 yasindayim
Safak 1Bende de bugün kasık batması oldu kesin adet olcam
Ama 10 km dağ tepenin sonunda oldu belki de gebeyimdir
Kafayı kırdım hükümsüzdür
Şafak 3
Anam kuccuk mussunBen direk asilama istiyorum ammaa olmaz mi oyle . Ben 24 yasindayim
Nana yarın senin günün sen bari hamile olHayırlı olsjn canım yerlesme ihtimali hicmi yok?
Bende senden büyüküm taze 27 yimAnam kuccuk mussunbn senden buyugum 26 bucugum
Bilmiyotum hoc birsey buyuk bir ihtimalle ne derse He diycezDegerlere bakarlar canım ona göre. Bakalım ne dicekler. Belki istediğini yaparlar. Ama tedaviyw direk aşılama ile başlamıolar dediğim gibi . Ha sen istersen bişey derlermi bilemem
İnşallah guzel ilgili bi doktora denk gelirsin. Sallamaz seniBilmiyotum hoc birsey buyuk bir ihtimalle ne derse He diycez
Valla ya güneşe ates eden adanalılar gibi bnde evrene dalcam tekme tokatEvren bize resmen toplu katliam olarak geri döndü
Insallah esim diyor ki bahceciye gidelim . Ben iatemiyorum orayi sonucta her yer ayni islemi yapiyor . Bahceci sirf paraa tuzagi cuvalla paran lazimİnşallah guzel ilgili bi doktora denk gelirsin. Sallamaz seni
Bnde senden büyüğüm 28Bende senden büyüküm taze 27 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?