- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben de hem esimin hem de yegenimin instagrami varDogrudur cicegimm ama biz beraber kullanıyoruz ve reelde tanımadıgı kisileri sayfalarımızda görmek istemiyor
Allah muhabbetinizi arttırsın cnm ilan olmuştur şimdiye zatenYok kiiizzzz kocamnan iki cift sohbet ediyorduk
Elektirik var simdilikcalisma yok bugun kendimize izin verdik
Bizde burada kocaları cayıra saldık cimler üstünde gıybetler ediyordukYok kiiizzzz kocamnan iki cift sohbet ediyorduk
Elektirik var simdilikcalisma yok bugun kendimize izin verdik
Nasıl yani yigenin neden beyin felcBen de hem esimin hem de yegenimin instagrami varbi de kendimin
Anladım cnm haklısınDogrudur cicegimm ama biz beraber kullanıyoruz ve reelde tanımadıgı kisileri sayfalarımızda görmek istemiyor
Görsen cok seversin ama göstermemmm
Özelden resim atsın bize ortak msj aç
Olmaaaaaazzz annem ellet ama gösterme dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiÖzelden resim atsın bize ortak msj aç3müz
Niye kız yüz görümlüğümü istiyonGörsen cok seversin ama göstermemmm
 Aminnnn inşallah inşallah15 tane gebemiz var topikte Allah sayılarımızı tez arttırsın insallaaaaaah
Oha ben şokOlmaaaaaazzz annem ellet ama gösterme dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Buradaki herkes cok sirin bence tüm güleryüzlü icten samimi insanlar topikiNiye kız yüz görümlüğümü istiyonLorik çok şirin eminim sende ölesindir
Yaa ilan olmaz mi icimde buyuyor veletAllah muhabbetinizi arttırsın cnm ilan olmuştur şimdiye zaten
Okurken gozumde canlandi bi anBizde burada kocaları cayıra saldık cimler üstünde gıybetler ediyorduk
1.5 yasinda ona ben acmistim instagram oyle kaldi bende cikmak da istemiyorum bazen sevmedigim insanlari ordan takip ediyorum bakalim ne paylasmis diyeNasıl yani yigenin neden beyin felc
NayırBuradaki herkes cok sirin bence tüm güleryüzlü icten samimi insanlar topiki❤birde cenebazlar topiki oldu basıma
Sende cok sempatiksin bence yaramaz kız cocukları gibisin minyon tiplisin esmersin hafif dogrumu tahmin ediyorum
Sen dee oylesinnnn kiizz,❤❤Niye kız yüz görümlüğümü istiyonLorik çok şirin eminim sende ölesindir
Bilmiyorum benim annem öyle dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiOha ben şoko tam tersi degil miydi kız
Kız olan olacaktı o telefonun azizligi ayy inşallah öyledir kızYaa ilan olmaz mi icimde buyuyor velet
Okurken gozumde canlandi bi an
1.5 yasinda ona ben acmistim instagram oyle kaldi bende cikmak da istemiyorum bazen sevmedigim insanlari ordan takip ediyorum bakalim ne paylasmis diyesinsilik pesindeyim
Hadi beni tarif etBuradaki herkes cok sirin bence tüm güleryüzlü icten samimi insanlar topiki❤birde cenebazlar topiki oldu basıma
Sende cok sempatiksin bence yaramaz kız cocukları gibisin minyon tiplisin esmersin hafif dogrumu tahmin ediyorum
Tesekkür ederim babysiSen dee oylesinnnn kiizz,❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?