- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Kiz sennn ne diyonn allahasenokurken yapmaya calistim ama olmadi iki elinden biri iki gozunden biri
![]()
Ovvvvff

Baskan coregimsin ya hani sen benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sennn ne diyonn allahasenokurken yapmaya calistim ama olmadi iki elinden biri iki gozunden biri
![]()
Fantezimiz bu sekilde bizimCok eglenceli oluyor bastan sona kadar okumak![]()
Yoksa 4üzmü geliyorduuuuuuuCatlarimmm kiz ozamana kadar simdi 4 dönüyorumm zatenn![]()
Ovvvvffallahım sen konuyu biliyorsun
Baskan coregimsin ya hani sen benim![]()
Kadınlar klubu seni yardımcım yaptı ya haniçoreklendim iyice
buranin yerlisiyiz
Aynen ya birde taaa en alttayimCok eglenceli oluyor bastan sona kadar okumak![]()
Kadınlar klubu seni yardımcım yaptı ya hani![]()
Sana odev bo gününü ayirip da oku yanina cekirdek decal atistirmalik seylerAynen ya birde taaa en alttayim![]()
Silmisken buzdolabı da sileydinhaaa eveett
haberim yok
o değil de bugun mutfak dolabini sildim kolum koptu
![]()
Boyle bi topik başka yerde yokAynen ya birde taaa en alttayim![]()
Ha öylemi cok alakalıydı gercektenhaaa eveett
haberim yok
o değil de bugun mutfak dolabini sildim kolum koptu
![]()
Onu da yarin yapcam boynum tutulmus zaten soluma donemiyorum. Bi de buzdolabina girisirsem ordan aldigim soğukla beraber artik hastanede gozumi açardımSilmisken buzdolabı da sileydinben öyle yaptım tüm gün kendime gelemedim
![]()
Benim yazıma laf edene bak bak heleSana odev bo gününü ayirip da oku yanina cekirdek decal atistirmalik seylergulmekten kirilicaksin
![]()
Konu konuyu açarHa öylemi cok alakalıydı gercekten![]()
C fazla olduBenim yazıma laf edene bak bak helehepsini anladım da decal ne ya
![]()
Ben yaşadım sende yaşa diye diyorum yaşasın kötülükOnu da yarin yapcam boynum tutulmus zaten soluma donemiyorum. Bi de buzdolabina girisirsem ordan aldigim soğukla beraber artik hastanede gozumi açardım![]()