- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaa bi 4üz diyen daha cikti kiz sen 3sünYoksa 4üzmü geliyorduuuuuuu![]()
Ama bak bana neler dedi güzel bir terlik haketmedi mi varsa 44 46 numara falan hiç düşünme atTerlik atatım he
Sende az degilsin
Parcalayın ula birbiriniziiii![]()
Aayyyy kahkaha attimmTerlik atatım he
Sende az degilsin
Parcalayın ula birbiriniziiii![]()
Seni evlatlık seni samanyolu filimlerine döndük iyiceNana yi kandırıp dovdurcem seni![]()
Amiiinnn insallah aramızda paylasırız bakamam dersenAhaa bi 4üz diyen daha cikti kiz sen 3sünsonunda gercektende öyle olcak
![]()
Kurek gibi terlige benim gibi minnacik bedene nasil düşünürsünAma bak bana neler dedi güzel bir terlik haketmedi mi varsa 44 46 numara falan hiç düşünme at![]()
Benimde aklıma gerilim filmleri geldi dışlanmış evlatlık olan genelde büyüyüp hepsini öldürüyorSeni evlatlık seni samanyolu filimlerine döndük iyiceevlatlik diye disliyorladi ya hep çocukları orda en sonunda basina gelmeden olmuyorlardi
![]()
IntikkaaaammmmBenimde aklıma gerilim filmleri geldi dışlanmış evlatlık olan genelde büyüyüp hepsini öldürüyor![]()
Onunla konusma o evlatlik ben oz ve oz
Lorik bak gece kabusun olurum bende cicigim mis gibi tatlı tontisim taammıOnunla konusma o evlatlik ben oz ve oz![]()
Yaşasın kötülükIntikkaaaammmm![]()
Tamam elimi öp barışakLorik bak gece kabusun olurum bende cicigim mis gibi tatlı tontisim taammı![]()
Ahh Ahh bizim zamanımızda küçükler el öperdi ah bu yeni nesil yok muuTamam elimi öp barışak![]()
Nerde o eski bayramlarAhh Ahh bizim zamanımızda küçükler el öperdi ah bu yeni nesil yok muu![]()