Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aleykum selam baliiimmm🤩nerdeydin sen haa hadi cevap ver bakkeeemm
Koca bana süprize yaptı beni tatile götürdü cok güzeldi bozamadım iki günü 🤩🤩 cok iyi geldi sizide özledim neler yaptınız bakayım ciceklerim🤩🤩 senin kırmızılar gelmeyecek ben sana söyleyeyim😘

Koca bana süprize yaptı beni tatile götürdü cok güzeldi bozamadım iki günü 🤩🤩 cok iyi geldi sizide özledim neler yaptınız bakayım ciceklerim🤩🤩 senin kırmızılar gelmeyecek ben sana söyleyeyim😘
Ay cok sevindim senin adina cok guzel yapmissinnn🤩😍😍😛bosver benim kirmizilari 🤣kafan rahatlamıştır ya 🤩😍

Kızlar 13 Eylül yumurtlama günümdü 14’ünde ovülasyon testinde silikleşmeyi gördüm.12-13-14 Eylül değerlendirildi.Bugün kasıklarda hafif ağrılarım vardı ama akşamdan beri sol kasığımda aniden giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor bacağıma doğru da yayılıyor bazen :KK43: Yumurta çatlaması görmüştüm testte ama acaba kistleşmiş olabilir mi korktum biraz :KK43:
Kist degil canım tekrar catlıyor olabilir sen bugünüde degerlendir

Benim şu an için büyük bir problemim olmadı. Belki uzakta olmasından kaynaklanıyor da olabilir tabi ki. 😂
Hosgeldin venuseva ismin yenisin gibi geldi🤩 bat vermismiydin🤪 kaynana yok gibi birsey ozaman sende😂 kimisininki uzaktanda kaynanaklıklar yapıyorda🤦‍♀️😅

Ay cok sevindim senin adina cok guzel yapmissinnn🤩😍😍😛bosver benim kirmizilari 🤣kafan rahatlamıştır ya 🤩😍
Bosvermem banane gelmeyecek onlar iste göreceksin🥳🥳🤩🤩🤩🤩😍😍 cok iyi geldi valla eve geldik bu aksam dusumu aldım dualarımı okudum yine en iyisini bilen rabbime havale ettim ruhum rahatladı kuzum insallah sizlerinde öyle kacmaya olanaklarınız olur😘😘😘

Kızlar 2 saat önce falan aluntı yapmıştım fakat yorum yapamadım eminim bi sürü muhabbwt olmuştur üzerinr alakaya maydınoz olcak ama paylaşıyorum 😅😅

Neden tatlım Rabbim ol derse olur ümidini yitirme :)

Maşallah canım genç anasın ama ben niyeuse yaşının küçük oldupunu hissediyodum 😍
Kuzu 3 yıl olunca az umutsuz vaka oluyorsun malesef

Kızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm
Bi kutu alırdım ve içine babam beni çok seviyo yazan bir önlük ve çift çizgiyi gösteren bhcg testini kutuya koyup akşam işten geldiğinde güzel Bi yemekle o hediyeyi vermek 1 senedir hayalim Rabbim gerçekleştirmeyi nasip etsin 😢

Kızlar 2 saat önce falan aluntı yapmıştım fakat yorum yapamadım eminim bi sürü muhabbwt olmuştur üzerinr alakaya maydınoz olcak ama paylaşıyorum 😅😅

Neden tatlım Rabbim ol derse olur ümidini yitirme :)

Maşallah canım genç anasın ama ben niyeuse yaşının küçük oldupunu hissediyodum 😍
saol canım aynen Rabbim acısını göstermesin kimsenin evladının biraz erken anne olmuş gibi gözüksemde herkesin biyolojik saati farkli bence tam zamanında olmuş kızım diyorum 😍
Kız uyumadınız mı

L Loriklorik sen Fit mutlu anne Fit mutlu anne nden büyük değilsin bi yaş küçüksün 😄
Belkide esprik yapmıştın ama benana 😅
Bu arada ayaklarım ısındı sağol 😆😅

Bunu söyledim şimdi uyuyabilirimm😎😃😂
Hayırlı geceler hamile analaar
:D 1 yaşın lafımı olur aramızda :D
Mesajları bitirene kadar saatler gecti siz kayboldunuz simdide sizler nerdesiniz kızlar🤦‍♀️🤣😂
vala bi güzel uyumuşum uyandım yakın günaydın canım 😍😘
Burdayım iste🤪
Koca beni iki günlük tatile götürdü süprize yaptı bana🤩🤩🥳🥳🍻🍻🥰 giremedim canlar kusura bakmayın😍
ohh sefan olsun canım ya 😍 bizim öyle fırsatımız hiç olmuyor maalesef
Mevayigit Mevayigit bat 12
_Nur_ _Nur_ bat 13
Bifincankahve Bifincankahve bat 13
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bat 14
@Nigar93 bat 14
L Liyalayi bat 15
Ciceklerim son durumlarınız ne?

Batları gecen bilgi verip yeni bat vermeyen ciceklerim ayrıca sizlerin durumu ne?

Hamile kalıp söylemeyen varmı bakayim🤩🤩🤲
benim henüz hala kırmızılar gelmedi canım bu sabah kahverengi akıntım da gelmemiş bklm nolcak
Merhabalar :) bende katılayım dedim aranıza 😀totem bilmem ama tavafugm olur inşaAllah bu sayfa bat tarihi 6 Ekim
mrb canım hg bu topik son batını beklemene vesile olur insAllah 😘💕🤲

Günayyyydınnnn kızlaaaar :KK74: :KK25:
Uyandım ve tuvalete gittim ve baktım ki bugün kahverengi akıntım yok :KK75:nasıl mutlu oldum ya insAllah devamı gelmez de yerleşme lekesiymis diyebileyim bugün test alcam ama yarın sabah yapıcam erken olanı hayırlısı olsun bklm iğnenin 18. gecikmenin 3. Günü bugün bklm 🤲💕

Günayyyydınnnn kızlaaaar :KK74: :KK25:
Uyandım ve tuvalete gittim ve baktım ki bugün kahverengi akıntım yok :KK75:nasıl mutlu oldum ya insAllah devamı gelmez de yerleşme lekesiymis diyebileyim bugün test alcam ama yarın sabah yapıcam erken olanı hayırlısı olsun bklm iğnenin 18. gecikmenin 3. Günü bugün bklm 🤲💕

Canim günaydin . Ignenin 18.günü bence artik test yapmalisin.cunkü progestran kullaniyorsun. Eger gebelik varsa cok iyi ama yoksa progestran 2 3 ay regli duzeninide yumurtlamayida altüst ediyor.

Canim günaydin . Ignenin 18.günü bence artik test yapmalisin.cunkü progestran kullaniyorsun. Eger gebelik varsa cok iyi ama yoksa progestran 2 3 ay regli duzeninide yumurtlamayida altüst ediyor.
Yarın son günü ilacın canım zaten doktor birsey demedi işte bana ama ne bilim 😮🤦‍♀️ bugün test alicam sabah yapıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X