- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün çok erken kuzum hele ki idrar testindeKızlar hayırlı akşamlar gebelik adete kaç gün kala çıkar ? Ben erken gebelik yaptım bariz tek çizgi ama hamile gibi hissediyorum mide bulantısı , göğüslerde sızlama ara ara adet ağrısı gibi daha 12 gün var ☹
Ay inşallah bu sefer hamileyimdir ve sağlıklı bir şekilde ilerler12 gün çok erken kuzum hele ki idrar testinde
Erken gebelik bile en az 6gün kala belli oluyor
Ya iste bende değerin boyle cikmasi birsey ifade ediyor mu merak ettim canim ondan sordum benimde ağustos ta 2 çıkmıştı2 ayrı hastanede yaptırdım ikisinde de 1.2 çıktı benim
Beynine neyi odakladiysa ona göre de şekillendiriyor gerçekten de öyle bizler acaba mi yoksa mi diye strese girdikçe olmuyor ve dusunduklerimizi başımıza gelmiş buluyor gibi oluyoruz. Neyi düşünüyorsak öyle hal alıyor dedigin gibi hersey beyinde bitiyor ama iste insaniz ya ufak seyden etkilenmemek heleki kirilgan taraflarimizda bunlara yenilmek kaçınılmaz oluyor canim benim insaAllah başarırızNick adında bir demir yolu işçisi manevra sahasında çalışıyor, çok iyi bir insan ama ne yazık ki biraz kötümser bir yanı var. Yani olaylara hep kötü yanından bakan biri.
Bir yaz günü soğutucu vagonun içine giren Nick yanlışlıkla kendini kilitliyor.
Nick kilitli kaldığı soğutucu vagonun içinde eğer buradan çıkmayı başaramazsam donarak öleceğim diye panik ve korkuyla kapıyı yumruklamaya başlıyor. O gün tüm işçiler ustabaşının doğum günü sebebiyle erken ayrıldıkları ve sahada kimse olmadığı için dolayısıyla sesini kimseye duyuramıyor.
Titremeye başlıyor yerde kıvrılıyor. Bulduğu bir kağıda karısı ve çocuklarına "Bunlar benim son sözlerim olabilir. Şu an yavaş yavaş donduğumu hissediyorum" diye bir not yazıyor
Ve ertesi gün diğer işçiler dondurucunun kapısını açtıklarında Nick'in donmuş bedeni ile karşılaşıyorlar.
Fakat bu hikayenin şaşırtıcı kısmı, burada olağanüstü olan şey, o gece dondurucunun çalışmıyor olması... Gayet sıcak bir yaz akşamı ve donmasına ihtimal yok.
Amin insaAllah kalbinden geçen güzellikler seni bulsun canim benim ❤Ay inşallah bu sefer hamileyimdir ve sağlıklı bir şekilde ilerler
İnsallah kuzum bak ben evlenmeden ya cocugum olmazsa diye esimle konustum hani bak cocugum olmazsa bosar misin? Yada evlatlik alir miyiz diye o kadar sartlamistim ki kendimi dedim heralde cocugum olmicakBeynine neyi odakladiysa ona göre de şekillendiriyor gerçekten de öyle bizler acaba mi yoksa mi diye strese girdikçe olmuyor ve dusunduklerimizi başımıza gelmiş buluyor gibi oluyoruz. Neyi düşünüyorsak öyle hal alıyor dedigin gibi hersey beyinde bitiyor ama iste insaniz ya ufak seyden etkilenmemek heleki kirilgan taraflarimizda bunlara yenilmek kaçınılmaz oluyor canim benim insaAllah başarırız❤
Sorcam bakalım cnm yarın doktoruma unutmazsam inş yazarım buraya daYa iste bende değerin boyle cikmasi birsey ifade ediyor mu merak ettim canim ondan sordum benimde ağustos ta 2 çıkmıştı
Olur olur bence ya pikBen de pik oluyor ya yumurtliyorum ama yumurtam kalitesi dusuk p yuzden de clife kullandim bu ay bakalimmm![]()
Yaa ne gzuel şanlıurfa dayım bende görev yerinden dolayıEvet canim benim ama Allah'tan benim eşimin tayini benim kendi memleketime çıktı o yüzden ailemle aramda 1 saat uzaklik Elhamdülillah ❤
Canım bilmiyorumki kanaman mı oluyor sürekliKızlar bu kanamalar yasayan varmı ben bugün sabah da doktordayım doktor yat sadece lavabo için kalk dedi böyle ni şey yasayan varmı yada bilen niye oluyor anlamadım doktor kese si ile ilgili dedi
Kıyamam ya acaba mı şüphesi benim de geçmişti bi ara beş gün çok iyi bilirimAh kuzum sorma ya 10 gündür sürekli duygu değişimleri yaşıyorum snaki tutuncak da tutunamadı gibi.. Sorcam yarın doktoruma bide çikolata kisti var ya bende kalite düşük oluyomuş yumurta kalitesi için takviye isticem
Bugün sabah fena baya olduCanım bilmiyorumki kanaman mı oluyor sürekli
Valla canım ben şimdiye kadar ya 0.100 ya da 0 gördüm. Adet geçmeden önceki değeri 2 olup da sonradan yükselen çok okudum bu forumda. O yüzden ben hep şüpheyle bakıyorumBirşey soracağım değerin sıfır olmamasi ne anlam ifade ediyor. Çünkü benimde ağustos ayinda gecikme yasamadimdi ama tam dongu ortasi adet hesabimdan bir hafta öncesi gibi lekelenme yasamistim o ayda soğan kürü yapmistim temmuz sonunda başlamıştım ve agustos 10 da bitmisti sonrasi iste lekelenme oldu 3 gun falan 1 hafta sonrasida kan tahlil yaptirmistim 2.00 cikmisti tabi deger hamilelik degeri olmayinca önemsememiştim. Deger olunca döllenme gibi bir durum söz konusu mu oluyor? Arkadasima da sormustum oda tedavi gördüğü surecte hic degerli sayi gormemis sadece sifirli görüyormuş bu degerler ne ile alakali uzun oldu hakkınızı helal edin ❤
Full yat dediBugün sabah fena baya oldu
Canım başka doktora da görün ilaç vs vermemiş sanırımKızlar bu kanamalar yasayan varmı ben bugün sabah da doktordayım doktor yat sadece lavabo için kalk dedi böyle ni şey yasayan varmı yada bilen niye oluyor anlamadım doktor kese si ile ilgili dedi
Çok güzelmiş yaaa çok anlamlıNick adında bir demir yolu işçisi manevra sahasında çalışıyor, çok iyi bir insan ama ne yazık ki biraz kötümser bir yanı var. Yani olaylara hep kötü yanından bakan biri.
Bir yaz günü soğutucu vagonun içine giren Nick yanlışlıkla kendini kilitliyor.
Nick kilitli kaldığı soğutucu vagonun içinde eğer buradan çıkmayı başaramazsam donarak öleceğim diye panik ve korkuyla kapıyı yumruklamaya başlıyor. O gün tüm işçiler ustabaşının doğum günü sebebiyle erken ayrıldıkları ve sahada kimse olmadığı için dolayısıyla sesini kimseye duyuramıyor.
Titremeye başlıyor yerde kıvrılıyor. Bulduğu bir kağıda karısı ve çocuklarına "Bunlar benim son sözlerim olabilir. Şu an yavaş yavaş donduğumu hissediyorum" diye bir not yazıyor
Ve ertesi gün diğer işçiler dondurucunun kapısını açtıklarında Nick'in donmuş bedeni ile karşılaşıyorlar.
Fakat bu hikayenin şaşırtıcı kısmı, burada olağanüstü olan şey, o gece dondurucunun çalışmıyor olması... Gayet sıcak bir yaz akşamı ve donmasına ihtimal yok.
Verdi canimCanım başka doktora da görün ilaç vs vermemiş sanırım